Gå til innhold

Opera 9.5 er lansert


Anbefalte innlegg

Det er rett og slett utrolig sløvt av Opera å levere et slikt design.

Hæ?

 

Det nye designet er jo pent!

 

Windows-designet ser faktisk ikke så verst ut på et dårlig TN-panel, men opera kunne gjort det mye mye bedre, i alle fall på Mac-versjonen:

 

Dårlig design (Opera 9.5)

Picture%204.png

 

God design (Firefox 3)

Picture%203.png

 

Kanskje ikke det beste eksempelet å bruke Mac-versjonen av temaene, men det gjør det enklest å vise hvor lite Opera bryr seg om utseendet. Det er enkelt å se at Opera har gitt totalt blaffen i å bruke ressurser på å få til noe som ser pent ut.

 

Samme gjelder Windows-designet.

Endret av Marasmus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er ganske fornøyd med denne versjonen så langt, alt går meget raskt og smidig, og utseendet er slett ikke værst. Vet ikke om jeg gidder å legge inn noen skins denne gangen!

 

Men, den kræsjer av en eller annen grunn HVER gang jeg går bakover på youporn :( Har ikke opplevd liknende på noen andre sider.. Flere med samme problem?

Endret av andjoha
Lenke til kommentar
Noen nevnte problemer med youtubevideoer som bare spiller i 2 sekunder. Jeg hadde dette rett før jeg oppgraderte, trodde det forsvant men har også dette nå med 9.50. Det dukker vist bare opp om Opera er oppe over lengre tid (10 timer mener jeg å ha lest) så det er bare å starte programmet på nytt, så er alt bra:)

Det er et flashproblem og ikke Operas feil. Installer siste, evnt en eldre versjon av flash så slipper du problemet.

Lenke til kommentar
Kanskje ikke det beste eksempelet å bruke Mac-versjonen av temaene, men det gjør det enklest å vise hvor lite Opera bryr seg om utseendet.

Det var da voldsomt til trolling da. Opera ser jo helt fint ut på Mac. Det nye utseendet er stilig.

 

Det er ikke trolling. Jeg bruker bare Opera selv, så det er konstruktiv kritikk som jeg håper Opera ser og noterer i margen til neste oppdatering. Og selv om du synes det er bra nok, så er det tusenvis av brukere på nettet som mener det motsatte. Opera skyter seg selv i foten når de ikke satser på design.

Lenke til kommentar

Byrja å lure på om eg misforstod deg no ... Snakker du om når ein lagrer ei fil (med t.d. høgreklikk --> Lagre)? Det var iallfall det eg tenkte, og i so fall: I Overføringer-fana, klikk på Vis-knappen, like ved Hurtignedlastings-feltet (knappen med eit par briller altso), og velg Vis aldri når nedlastingene begynner. Om du tenkte noko anna, so beklager eg.

Lenke til kommentar

(Ser du har fått det til på ein annan (enklare) måte, men eg skriv ned dette likevel.)

Kan ikke helt si at det funka for meg.. Har du selv testet og sett at det funket for deg?
Beklager, eg var litt korttenkt der. Å gjere slik eg sa vil føre til at det er to ulike kommandoar med same hurtigtast, og det fungerer dårleg. To alternativ som fungerer:

- Søk etter b ctrl og endre handlinga frå Focus panel bookmark til Paste and go.

- Søk etter b ctrl og slett hurtigtasten for å opne bokmerkepanelet. No kan du endre den eksisterande hurtigtasten for Paste and go, frå Ctrl + Shift + V til Ctrl + B.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...