Gå til innhold

Fototreff i Trondheim


Anbefalte innlegg

Selvsagt 1.5 dager etter at jeg ble frisk, fikk jeg kraftig forkjølelse med begynnende bihuleplager. :no: Jeg skulle gjerne vært med i morgen, men av erfaring, så kommer bihulebetennelsen fort om jeg er ute i kulda. Tror nok jeg må holde meg inne og snufse Otrivin og saltvann i morgen :(

Endret av Epp
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror jeg skal vurdere å delta på treff. Når og hvor? Siden jeg ankommer med tog og ærlig talt ikke er særlig velkjent i Trondheim hadde det vært å foretrekke om møtestedet kan være relativt nært Trondheim Sentralstasjon. Kunne jo for eksempel begynt treffet med en halvliter Old Speckled Hen på Three Lions? Bare en tanke. :)

Lenke til kommentar

Nå over til noe helt annet. Her er oversikt over det familien til Are selger av Ares fotoutstyr.

 

Hus og objektiver:

Ares fotoutstyr 1 - uavhendet 11012011.pdf

 

Diverse:

Ares fotoutstyr 2 - uavhendet 11012011.pdf

 

Send meg en PM, så får du epost-adressen til faren til Are som selger utstyret, også tar du selv kontakt om det du ønsker å kjøpe.

 

Prisene i listene er det Are kjøpte det for, og de forventer ikke å få så mye for utstyret. Gi bud på ting, men ingen skambud. OK?

 

Listene legges ut her aller først etter familiens ønske. Deretter vil de i chatte-tråden få mulighet, før foto.no og evt finn.no tas i bruk.

 

Edit:

Har laget liste over filter, overganger m.m.

Filter_Are_20110118.pdf

Endret av Ratleto
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Joda, jeg er her jeg :-) Selv om jeg ikke er så aktiv på forumet lenger, følger jeg ofte med i tråden her. Jeg har bla.a fått med meg en noen foredrag i byen i det siste etter å ha lest om dem her. I forhold til treffene har det stort sett ikke passet for min del, men det kan godt hende jeg dukker opp en eller annen gang om alt skulle klaffe.

 

Siden dere har valgt å beholde tråden kan jeg godt gjøre endringer i åpningsposten om dere skulle ønske det. Jeg er såpass ofte innom at jeg godt kan oppdatere med f.ex hvilke treff som er gjennomført.

 

PlaCBo

Endret av PlaCBo
Lenke til kommentar

Beklager bumpen, men jeg minner om at kjøp og salg ikke er tillatt, selv ikke for dere her i fotodelen av forumet. Et innlegg har blitt slettet.

 

Redigert: I samtale med administrator har det blitt bestemt at det aktuelle innlegget får stå, gitt de spesielle omstendighetene.

 

Dette innlegget skal ikke kommenteres. Har du reaksjoner på moderering tar du kontakt med meg via en privat melding.

Endret av Runar
Lenke til kommentar

Ja, det skulle väre fint om vi kunne bli enige om et sted i god tid. Jeg har tenkt og tenkt, men det eneste innendörsalternativ jeg kommer på er Vitenskapsmuseet som du foreslo ifjor.

 

Jeg har lust å ta bilder i smelteverket, men han jeg snakket med sa at det kan bli vanskelig å få lov til det, fordi vi trenger å ha en sikkerhetsansvarlig person med oss. Det er nok ikke umulig, men ska vi gjöre dette synes jeg vi venter til vi er fler på treffene.

 

Er det noen som kjenner noen som jobber (eller har andre kontakter) på et "intressant" sted? Også mer "vardaglige" steder kan jo evt. väre intressante å ta bilder av. F.eks. så jobbet min pappa på lokalavisen i nord-Sverige för han ble pensjonist. Der tror jeg sikkert man kunne ha funnit på mye å ta bilde av (i hvert fall i trykkeriet). Det er selvfölgelig kun et eksempel for å få igang tankene deres. :)

Lenke til kommentar

Jeg er klar for treff. Jeg har forhørt meg med ei venninne av meg om det var mulig å låne fotostudioet på nkf, men det er opptatt, og dessuten var det litt stress å låne det bort til folk når det ikke hadde noe med skolen å gjøre.

 

Men jeg er klar for hva som helst. Jeg sier ifra hvis jeg kommer på et smart sted å fotografere :)

Lenke til kommentar

Nå fikk jeg en idé: Jeg har lenge hatt lust å ta bilder i/på Glöshaugen, särlig i sentralbygget. Kanskje det kunne väre noe for oss å gjöre på lördag? Her er noen bilder jeg fant på Flickr:

 

http://www.flickr.com/photos/irdaones_pix/4389514619/

Hovedbygget - NTNU Gløshaugen

Hovedbygget - NTNU Gløshaugen

Hovedbygget, NTNU Gløshaugen

Stairway to heaven?

 

Som vanlig gjör det ikke noe om dere ikke er intressert. Da drar jeg dit alene en annen dag, men skriv gjerne hva dere synes om forslaget.

 

Jeg regner med at det er åpent på lördag, men vi kanskje bör spöre om lov i forkant?

Lenke til kommentar

Hovedbygget, el-bygget, og realfagsbygget kan være interessante. Spesielt enkelte av fellesarealene i kantinen i realfagsbygget er fine. Mulgihet for både fugleperspektiv og froskeperspektiv i åpne områder som går over mange etasjer. Enkelte av de bedre bro-ene øverst er vel dog kun begrenset til de med nøkkelkort. Flere trapper av typen fin og fotogen.

 

Det beste er vel muligens å spørre om lov, og ha med seg noen som har nøkkel-kort, om man vil ha det så og si helt øde.

 

Ellers mener jeg faktisk det er åpent ganske lenge på kveldstid. Hovedbygget er ganske rolig selv på dagtid, siden det stort sett er forelesninger der, og lite annet.

 

Utendørs så kan det være flere interessante vinkler om man går gangfeltet på utsiden av el-bygget / nedenfor realfagsbygget. Mange av byggene gjør seg også ekstra bra i mørket, siden det er både gatelys, utelys, og glasshus med grei belysning på innsiden.

 

Ble noen bilder fra gløshaugen min oktoberfest 2008.

 

Selv om det er nesten umulig å få tillatelse; så må det også sies at taket på samfundet er et meget flott ståsted om man har litt tele; siden man får et ganske unikt perspektiv både på hovedbygget, og Nidarosdomen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...