Jump to content

RandiA

Medlemmer
 • Content Count

  12609
 • Joined

Community Reputation

573 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

15399 profile views
 1. Det var riltig lekkert Linda - kjekt å møte dere igjen, man trives sammen folk med felles interesser. (Var Nidelvenstien fra Tempe til Øvre Leirfoss i går - sannelig mye å fotografere der - mange forandringer siden sist)
 2. Ja, var riktig fint å treffe dere igjen - men jeg ser jeg ligger langt etter med bilde-kvalitet nå. I dag gikk jeg forresten Nidelven-stien fra Tempe til Øvre Leirfoss - og du verden, der var det mange fine motiver, store forandringer siden sist jeg gikk der. (Men jeg fotograferte ikke så mye, det var en trenings-tur)
 3. Utrolig flotte, kunstneriske bilder Helena - her har jeg nok noe å lære - spesielt med diffuse bakgrunner.
 4. Nydelige bilder krøllx - og det var veldig hyggelig å møte dere igjen. Ser jeg skulle tatt med macro-objektivet. 1.Taraxacum fnokk 2,Primula 3.Primula auricula 4.Også planter... 5.Euphorbia epithymoides - Vårvortemelk 6.Insektshotell 7.Saxifraga x arendsii - hagesildre 8.Meconopsis betonicifolia - Blå Valmuesøster 9.Speiling - Ringve Resten av bildene ligger i et album på Flickr: https://flic.kr/s/aHBqjzSTRk
 5. Stemningsfulle bilder Hagen. Mange flotte sol-bilder.
 6. Fantastiske bilder, Linda. Særlig 4 og 5 (Det finnes varme-elmenter man kan ha i votter og sko - vet jeg brukte det noen ganger da jeg var med på den iskald-fotograferingen).
 7. Flotte bilder, Helena - men det ser ganske kaldt ut. Jeg fryser alltid på hendene jeg ved slik fotografering - ser frem til vårsolen varmer, da vil jeg slå meg med på et treff igjen.
×
×
 • Create New...