Jump to content

HelenaN

Medlemmer
 • Content Count

  2888
 • Joined

Community Reputation

855 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Drar gjerne på fototreff imorgen, men har det veldig travelt idag (har vært på lang skitur og så skal vi se flere filmer på Kosmorama til sent ikveld), så jeg rekker nok dessverre ikke å bli med på planeringen. Men er fleksibel, så det spiller ingen roll for meg hvor vi drar.
 2. Ratleto og ok67 hyggelig å høre fra dere. Jeg er trolig opptatt imorgen. Kan på søndag, men dere får bestemme.
 3. Det var synd. Håper du snart føler deg bedre!
 4. Skal vi ses idag eller hva synes dere? Nå ser værvarselet litt bedre ut. Jeg er fleksibel, både med dag og sted (trenger ikke å være i byen), men om mulig vil jeg gjerne vite før kl 10-10:30 om vi skal møtes idag.
 5. Takk for turen! Vi var heldige og fikk fint lys igjen. Håper fler kan bli med neste gang. Flotte bilder! Du har et godt øye for detaljer og lyseffekter. Liker spesielt nr 10-13. Forresten, kan du poste en link hit i diskusjonstråden? Mine bilder: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
 6. Takk RambaZamba! Har vært inne mye i det siste (pga av været), så jeg blir gjerne med. Lianvannet eller Leinøra spiller ingen roll for meg, så dere får bestemme, men det er kanskje mer å se ved Gaula? Hvis vi skal til Lian kan jeg få skyss av Lars. Skal vi til Leinøra kanskje dere kan hente meg på Heimdal sentrum? LInepusle, synd, men jeg håper vi sees nesta gang.
 7. Har ikke vært der på flere uker, så jeg vet dessverre ikke. Du skrev "vi"; planerer Hege også åbli med? Vore hyggelig å treffe henne igjen. Kan gjerne tenke meg en tur dit, men hvor er alle andre? Håper dere har det bra og bare er opptatt med andre aktiviteter.
 8. Har dessverre ingen forslag, men jeg kan bli med imorgen (eller søndag om det passer bedre for dere).
 9. Flotte og kreative bilder Linepusle! Du er så flink til å bruke bevegelse. Liker spesielt de to første.
 10. Bildetråd for fototreff på julemarkedet og julegatene.
 11. Takk alle for fototreffet! Synd at ikke fler kunne bli med, men det var veldig hyggelig uansett. Håper dere får en fin jul og et godt nyttår og at vi sees i Januar! Her kan vi poste våre bilder. Her er mine (noen er tatt med vanlig objektiv, men de fleste Lensbaby Edge 35 og 80): 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14.
 12. 14:30 ved scenen på torvet er greit for meg.
 13. Blå timen starter ca 15:15, så hva med å møtes ved den runde "scenen" på Torvet kl 15:30?
×
×
 • Create New...