Jump to content

HelenaN

Medlemmer
 • Content Count

  2790
 • Joined

Community Reputation

860 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Veldig grått nå, ja. I ettermiddag/kveld er jeg opptatt, så jeg må nok dessverre droppe tur idag, men vi kan gjerne prøve igjen en annen helg snart. EDIT: Hvis du/andre vil dra idag så er det selfølgelig greit!
 2. Takk Randi! Ja, du har nok rett. Det ser uansett ut som alle andre er på ferie nå. Kanskje det er best å utsette til etter ferien, eller drar du til byen uansett?
 3. Har dårlig med idéer, men fant et motiv på Leinstrand som dere kanskje liker. (Brent bil, se spoiler.) Øysand kan også være fint når det er intressant vær, men jeg er fleksibel. (Dssverre er jeg ikke helt sikker på at jeg kan bli med, men tror det.)
 4. Var dessverre opptatt idag, men kan evt imorgen. Ser ut som det kan bli intressant vær og lys.
 5. Er også hjemme neste uke, så gjerne det. Kanskje det passer bedre for de andre også. Vi snakkes. Ha en fin helg!
 6. Når tenkte du dra? Det har dukket opp litt annet nå, men en par timer kanskje jeg kan være i byen om det passer.
 7. Dags for fototreff imorgen og været ser lovende ut. Er det fler som er hjemme og har lyst å finne på noe?
 8. Takk Randi! Lenge siden du var med. Håper vi får se deg igjen noen gang.
 9. Takk for tipset Ratleto! Kan bli spennende bilder av det, ja. Bildetråd for gårdagens fototreff på Brattøra og Midtbyen.
 10. Takk for turen! Så fine og fargerike bilder du tok Hagen. Liker spesielt nr 2, 6 og 8. Noen av mine: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
 11. Det var synd Linepusle, men det er kanskje best så det ikke blir verre. Bortsett fra to veldig korte turer har jeg ikke vært i byen siden mars, så jeg drar uansett. Vi får se om det kommer noen andre.
 12. Møtes utenfor Trondheim S (sentralstasjon) kl 12? Passer det for dere? Bare et forslag, jeg er fleksibel.
 13. For meg er det samme som igår, dvs. jeg har litt andre planer for helga, men hvis vi blir minst 3-4 st prioriterer jeg fototreff siden det var lang tid siden sist. Andycam, passer det for deg imorgen søndag også? Er det fler som kan imorgen?
 14. Egentlig har jeg litt andre planer for imorgen, men hvis vi blir en liten gjeng (i hvert fall 3-4 st) prioriterer jeg fototreff. Brattøra passer bra for meg.
 15. Jeg er dessverre også opptatt imorgen, men jeg kan kanskje neste helg?
×
×
 • Create New...