Gå til innhold

Prison Break Ses. 4 for amerikansk sendeskjema (!SPOILERS!) - Bruk spoilertags for fremtidige episoder ihht USA-skjema


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det jeg lurer på er om Micheal faktisk døde av denne sykdommen, vet at det ble hintet om det da han blødde neseblod like før vi hoppet i tid. Men det jeg tenker er at han kanskje dør på en annen måte i The final break, mulig at han ofrer seg for Sara og blir skutt eller drept på en annen måte.

Lenke til kommentar

Utrolig trist slutt, men det hadde blitt for teit å samle "hele" gjengen pga en annen grunn. Og det hadde blitt for sukkersøtt om alle levde lykkelig 4 år senere. Uansett, Prison Break er for meg den beste spenningsserien noen gang laget. Hver sesong hadde sin egen stemning og spenning:

 

Sesong 1: Fox River: Michael "raner" en bank for å bli fengslet i samme fengsel som sin uskyldige bror. Michaels geniale løsninger, hadde tenkt på alt på forhånd.

 

Sesong 2: Flukten: Heseblesende, med utrolig kule cliffhangere

 

Sesong 3: Sona: Dette hadde ikke Michael planlagt på forhånd, så nå begynte alt å bli mer uforutsigbart. Til tiden var seongen likevel ganske så spennende, som da de begynte å grave tunnel og de forskjellige fluktforsøkene.

 

Sesong 4: Scylla: Litt mer hich tech og high politics. Men det måtte til for å få nøstet opp i alle trådene, det var jo tross alt The Company som fikk fengslet Lincoln i utgangspunktet.

 

Jeg er også glad for at serien fikk en "løsning", og at vi ikke ble sittende som spørsmålstegn om hvem som var de gode, slemme osv.

Endret av hgunders
Lenke til kommentar

Samtidig var det en realistisk slutt, og en moral som gjenspeiler virkeligheten om en urettferdig verden. Michael ofret alt for å redde alle han var glad i, og han lyktes, men måtte selv bøte med livet. Han døde som intet mindre enn en helt, en slags martyr.

Det var også et modig valg av forfatterne, å satse på en slutt som ikke var så veldig lykkelig, og hvor hovedpersonen døde. Likevel klarte de å fremstille resten av gjengen som lykkelige og tilfredse fire år senere, noe som på en måte rettferdiggjorde det at hovedpersonen selv ikke greide seg.

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

Veldig einig med Nevnarion. Vart ein utruleg trist slutt ja, men veldig flott og. Trist treng ikkje nødvendigvis vera så veldig negativt. Ville etter mi meining blitt litt for mykje happy ending viss alle hadde fått ein ganske lykkeleg slutt. Romeo og Julie ville aldri blitt så kjent dersom begge hadde overlevd i slutten. Kanskje dårleg eksempel, men trur de skjønar poenget mitt.

Lenke til kommentar

Wow. Det var rett og slett fantastisk. Kom et par tårer når jeg så med en gang at Michael ikke var der og måten de andre var med barnet. Visste at det var bare en ting som hadde skjedd og det var at Michael døde. Jeg vet ikke jeg, kanskje det hadde vært likegreit for min del om han hade klart seg men jeg er veldig enig med Nevnarion, det er ganske modig gjort av forfatterne og man kan skjønne hvorfor de gjorde det også. Ellers var det herlig med gjensyn av Kellerman, C-Note osv. Det var en utrolig bra måte å samle alle på for å si farvel til serien.

 

Jeg elsker Prison Break, og jeg er bare glad for at den ikke ble ferdig etter sesong 1 og 2 da jeg ville følt at det kunne blitt mer av det. Vi fikk 4 sesonger, selvfølgelig der sesong 1 og 2 var en del over 3 og 4 kvalitetsmessig; men sesong 3 og 4 nøt jeg veldig også. Vil savne Prison Break, ingen tvil om det. Men vi fikk ihvertfall en slutt nå, og den var mildt sagt ganske genial alt i alt og jeg er storfornøyd. Veldig trist da, Michael kranglet med alle og alt, beskyttet de som betydde mest samtidig som å gjøre de riktige valg etisk alltid. Etter han klarer alt (som han egentlig ikke ville gjøre; det vil si gi Scylla til noen som helst) og bestemmer seg for at han vil ha et vanlig liv med kone og barn uten noen form for løping osv; så dør han og får ikke oppleve livet han lagde for resten av gruppen selv. Det er utrolig trist, men samtidig veldig "touching" på en super måte.

 

Gonna miss you, Michael.

Lenke til kommentar

Skjønner ikke hvordan noen kan si at dette var en bra slutt. Mange på PB´s offisielle side som er enige med meg i at dette var en svært skuffende slutt.

 

Når da noen her argumenterer med at "slutten var realistisk, og at livet er noen ganger urettferdig, alle kan ikke få sin happy ending", så er det et idiotisk argument. PB har aldri vært en realistisk serie. har i mine øyne vært en drama/action-serie. Det serieskaperne i hvert fall kunne gitt oss, var en happy ending.

 

At det var modig det de gjorde. Nei, det var det ikke. det var rett og slett idiotisk. De har i hvert fall fått meg til å sky disse PB-forfatterne som pesten. Noen større idioter skal man lete lenge etter. Først bringer de Sara tilbake, så ender de serien med å drepe Michael. Åååå, går det an å være så tette i hodet. Uff, rett og slett skuffende.

Endret av Sonja84
Lenke til kommentar

Selv synes jeg det var en meget tåpelig slutt.. :(

 

Han trengte ikke å dø... det blir liksom bare litt for dumt.. Ble ikke trist av det (som funksjonen egentlig bør ha), jeg ble bare litt irritert..

 

Er ikke den som klager noe særlig med på serier jeg følger med på.. jeg følger med på den fordi jeg liker dem.. også tar jeg feil og mangler som de er.. men, at man trengte å ha den lille tvisten på slutten, det ødela..

 

Dette er en serie som skriker etter "det går bra til slutt", og sånn bør den ha sluttet også.. var ikke nødvendig! Dette er ikke en serie som trenger en slik slutt.. ingen funksjon.. ikke slik jeg ser det..

 

Synes PB skulle ha sluttet etter sesong 2, siden de ikke klarte det etter sesong 1..

Lenke til kommentar

Ser det er blandede meninger her ja, noe som er helt naturlig. Har sagt hva jeg følte jeg ville si angående slutten, men vil gjerne sitere en fra community-forumet til Fox, siden jeg føler han har et veldig godt poeng og sier mye som samsvarer veldig med det jeg selv føler

 

First I have to say I understand the anger so many people have with the ending. Death is not only sad, it often angers people. And although I loved the finale, I also found it extremely sad, as life often is. Some movies have sad endings, and that does not mean the movie was terrible, only that it was sad. Some people found themselves watching this series for the romance, and the MiSa shippers were watching one kind of show, that perhaps Prison Break never intended at the outset to be. For them, the journey was cruel and pointless. But others watched the show for the struggle, and for them the journey was a triumph. For me, Prison Break was an epic story, and epic heroes die before their time. But they die as heroes, fighting the good fight and winning over the forces of evil with results that reach far into the future lives of others. This was the story the writers presented us with. The final scene was a powerful tribute to the hero of the story. It showed us the extent to which Michael's efforts bore miraculous results for not only this generation, but future generations to come. He brought people from dark despair to the bright light of beautiful days lived out in an world where love, hope and faith is at the center of their lives. He could have lived, but a hero needs a hero's tribute. And we, and Michael, deserved that. I suppose they could have thrown him a huge party to express their love and gratitude. But it would have been shallow next to the profound moments that brought people from their homes and families annually to honor a man who was bigger than life itself.

 

 

I tillegg så er det jo en del som har teorier om at Michael ikke er død likevel, at han bare iscenesatte sin egen død for å være trygg for diverse personer som ville vært ute etter å ta han, og at resten av gjengen fra tid til annen besøker graven for å opprettholde fasaden. Har til og med lest en teori om at Final Break vil vise at etter gjengen har vært på graven, så går de ned på stranden hvor Michael sitter og venter på dem.

En helt vill teori selvsagt, og 99% sikkert ikke sannsynlig i det hele tatt. Men de som liker den kan jo tviholde på den dersom de syns tapet av Michael ble for trasig. :)

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar
I tillegg så er det jo en del som har teorier om at Michael ikke er død likevel, at han bare iscenesatte sin egen død for å være trygg for diverse personer som ville vært ute etter å ta han, og at resten av gjengen fra tid til annen besøker graven for å opprettholde fasaden. Har til og med lest en teori om at Final Break vil vise at etter gjengen har vært på graven, så går de ned på stranden hvor Michael sitter og venter på dem.

En helt vill teori selvsagt, og 99% sikkert ikke sannsynlig i det hele tatt. Men de som liker den kan jo tviholde på den dersom de syns tapet av Michael ble for trasig. :)

Det hadde faen meg vært fint! Selvom jeg tviler sterkt på at det skjer da.

 

Uansett så var dette en utrolig trist slutt på en veldig god serie. Mislikte ikke slutten, men happy-ending hadde heller ikke vært å forakte :p

Lenke til kommentar

Likte den siste teorien der, Nevnarion :) Det er fasinerende at en serie (les: en oppdiktet historie) kan gjøre så mye inntrykk på oss at vi diskuterer Michael som om han var en ekte person, og noen av oss er kanskje like triste som vi ville vært om han faktisk var det også.

 

For å være helt ærlig sliter jeg med å få hodet mitt til å forstå at Prison Break, Michael og alle de andre bare er et oppdiktet kapittel! Det føles helt sprøtt, og jeg sier det som en hyllest og en takk til folkene bak som har skapt en fantastisk serie!

Lenke til kommentar
I tillegg så er det jo en del som har teorier om at Michael ikke er død likevel, at han bare iscenesatte sin egen død for å være trygg for diverse personer som ville vært ute etter å ta han, og at resten av gjengen fra tid til annen besøker graven for å opprettholde fasaden. Har til og med lest en teori om at Final Break vil vise at etter gjengen har vært på graven, så går de ned på stranden hvor Michael sitter og venter på dem.

En helt vill teori selvsagt, og 99% sikkert ikke sannsynlig i det hele tatt. Men de som liker den kan jo tviholde på den dersom de syns tapet av Michael ble for trasig. :)

Den teorien der hadde vært fantastisk :)

Lenke til kommentar
I tillegg så er det jo en del som har teorier om at Michael ikke er død likevel, at han bare iscenesatte sin egen død for å være trygg for diverse personer som ville vært ute etter å ta han, og at resten av gjengen fra tid til annen besøker graven for å opprettholde fasaden. Har til og med lest en teori om at Final Break vil vise at etter gjengen har vært på graven, så går de ned på stranden hvor Michael sitter og venter på dem.

En helt vill teori selvsagt, og 99% sikkert ikke sannsynlig i det hele tatt. Men de som liker den kan jo tviholde på den dersom de syns tapet av Michael ble for trasig. :)

Fekk faktisk ganske sansen for den teorien :). Hadde ikkje så mykje imot at Michael døydde, var jo trist sjølvsagt, men ein fin slutt. Må innrømme at det hadde vore kult om denne teorien hadde vore sann, me får vente å sjå til Final Break kjem ut ;), noko den gjer 27. mai på Sky1! (ifølge link litt lengre oppe)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...