Gå til innhold

HDR, panorama, osv


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg liker det første, og det med svanen. De er litt for mye preget av HDR/tonemapping. Derfor liker jeg det første, fordi det ikke er så tydelig. Ikke særlig nødvendig heller, tipper jeg.

 

Svanen er nok litt overdrevet, men med skeivheten så skaper det en grei nok effekt. Billig, men passende.

 

De i midten synes jeg ikke så mye om.

Lenke til kommentar

.... hmmm... et gult lys... noe blått og en rød ... dings ... hva i ... all ... verden ... !!? .... ååh, ja. En telefonkiosk :D

 

Steinene ved vannet og svanen er begge bra bilder, men litt overbehandlet.

Lia i motlys funker ikke helt for meg.

 

Telefonkiosken var kjempebra. Det gule lyset og den blå himmelen matcher godt og det grå metallet hjelper dem å skille seg ut. Ikke helt bortgjemt den røde telefonen heller.

Kanskje bedre med døren lukket... :hmm:

Godt utført og en veldig spennendes vinkel. Gir de små grå litt å jobbe med :)

Lenke til kommentar

Telefonkiosk-bildet funker, fordi den vanvittig overdrevne effekten funker fint på slike motiver. Det ser helt sykt ut, og overhodet ikke noe likt et foto. De andre syns jeg får for mye "møkk" til at det funker. For harde kontraster. Prøv å være mer subtil med effekten, spesielt på naturmotiver.

Lenke til kommentar

Som flere andre likte jeg bildet med telefonkiosken og svanen best. Telefonkiosken har herlige farger og flotte linjer, noe tidløst over det. Litt skjevt kanskje? Svanebildet har fine toner og er bra komponert, likte spes tonene i vannet i forgrunnen. Bakgrunnen er etter min mening litt forstyrrende.

Lenke til kommentar

Jeg sleit litt i starten med det første bildet, men ser at det er en telefonkiosk. En veldig bra vinkel du har funnet der :) Jeg liker i utgangspunktet slike bilder som dette, men jeg syns disse blir en smule overdrevne dessverre. Men hadde sansen for nr 1 og 4 :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...