Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Hva vil du opp i muntlig?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Den nye modellen er bedre, mye bedre. Hvis den trekker ned for din del må du være en grønnsak. Du klarer vel å utnytte det til din fordel?

Nei, det er akkurat "grønnsakene" som nyter godt av den. For de som faktisk kan stoffet vil det lønne seg med gammel ordning. For å ikke å snakke om at det innebærer mindre jobb.

 

 

Gammel modell: Trekk oppgave. 30 minutters forberedelsestid til et fordrag på 10-15 minutter, så går resten av tiden med på en uforberedt oppgave.

Ny modell: Trekk tema. 48 timer på å skrive et foredrag på 10-15 minutter, så spørsmål.

Endret av Skarstad
Lenke til kommentar
Egentlig så pleier jeg å ikke tenke over det, slik at jeg ikke blir deppa når jeg får vite hva jeg kommer opp i.

 

Men nå som jeg tenker over det, så vil jeg helst komme opp i matte. Fysikk hadde også gått greit, og ettersom jeg nettopp har hatt eksamen i kjemi ville det også vært dugelig. Norsk vil jeg helst slippe, og det samme med nyere historie og religion.

 

VKII

Ser man det ja, og det var det jeg kom opp i. Har alltid vært uheldig med hva jeg har kommet opp i. I fjor var det verste som kunne skje tysk skriftlig, og det kom jeg selvfølgelig opp i. I år var kjemi skriftlig det verste, så da kom jeg jo såklart opp i det. Og nå toppa jeg kaka med å komme opp i norsk også. Gr8.

Lenke til kommentar

Nei faen heller, kom opp i norsk muntlig. Gammel modell, så har 48 timers forberedelsestid.

Så, første del er ukjent tekst med 30 minutters forberedelsestid. Andre del er et 10 minutter langt foredrag om særemnet, og siste del er 10 minutters eksaminasjon fra leselista. Ergo, jeg må lage et foredrag, sette meg inn i analyser og lese hele pensum (boka, samt en feit liste tekster). Sykt urettferdig, når man tenker på nyere historie som er et foredrag om et tema du trekker, som du selv formulerer problemstilling ut av. Bæsj.

Lenke til kommentar
Sykt urettferdig, når man tenker på nyere historie som er et foredrag om et tema du trekker, som du selv formulerer problemstilling ut av.

Jeg kan godt støtte deg der. Nyere historie blir rett og slett lett (forberedelsesmessig) i forhold til flere andre fag.

 

Selv er jeg tilhenger av gammel ordning, så lenge det dreier seg om realfag, og ny ordning på de andre faga. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...