Gå til innhold

AoC: Elendig ytelse med ATI-skjermkort?


Anbefalte innlegg

PC-en min er litt eldre en fem år gammel. Kjører GeForce 6600GT som skjermkort smålagger litt i Tortage. Har alt fra 2-15 FPS, værste stede er den store byen man kommer til etter Tortage.Lagger ganske mye der. Skal kjøpe meg kort fra 9000 serien og Quad prosessor, trenger også nye rambrikker jeg har 2 Gig fra før, men det hjelper ikke stort når det er DDR1 minnebrikker.

 

EDIT:

 

tror folk at funcom vil komme med patcher som gjør at folk generelt vil få bedre fps?

 

Selvsagt. Dette er om ikke førsteprioritet, ganske høyt oppe på lista hos FunCom. Spørsmålet er om de klarer det.

Det er ikke noe spørsmål. Det er klart at de klarer det, snart kommer også DirectX10. Blir nok bedre da skal du se.

 

Kan hende problemet sitter dypt nedgravd i spillet. Jeg er sikker på at de klarer det, men det kan ta tid.

Nedgravd og nedgravd. Ting er jo sortert. Men ja det vil ta litt tid å finne ut hva som gjør at ting ikke går som smooth som det skal. Det handler egentlig mest om prioritering.

 

Du har nok rett. Snakker bare hypotetisk, vet egentlig lite om hvordan FunCom har satt opp spillet og hvor lett det er å fikse feil. :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

slet selv i begynnelsen med ATI kortet mitt, det var 20-30 fps i byen med medium og litt ekstra kos satt på. Etter at jeg byttet til 64x OS, og minnet mitt fikk gjort nytten av seg, har jeg ligget på konstant 100fps ca. selv i byen...

 

deilig :)!

Lenke til kommentar
Merket også til dette. Trodde PC-en min skulle kjøre dette spillet temmelig greit, men ytelsen var veldig skuffende! Med 1600*1200, blanding av high/medium, null AA og viewdistance på 3/4 ligger jeg på rundt 14-15fps med X1900XT 512MB? :dontgetit:

 

Ble skikkelig skuffa jeg..

Du ble skuffa av at et så gammelt kort gjorde det så bra? Mitt spillernye HD 3870 kjører 10-15fps med alt på low @ 1680x1050! Slutt å klag...

 

Se sigg for resten av speccsene

Lenke til kommentar
Noen som fikk merkbart bedre ytelse etter patchen? Hjalp i hvert fall ikke for meg, selv om enkelte hevder det er forbedret kraftig.

 

Ingenting merkbart for meg isåfall.

 

Bloom er must for meg :]

Får jo ti ganger bedre utseende ^

 

Jeg har prøvd med og uten, 20-25 mer FPS uten og jeg merket lite forskjell i utseende må jeg si. (egentlig merket jeg ingen forskjell, men det er sikkert noe som jeg ikke har sett).

Lenke til kommentar

Nå har jeg fått inn Age of Conan. Satte ting på Low først, 25fps, så satte jeg det på medium, 25fps, og så satte jeg det på HIGH, 20fps.

 

No lag.

 

Så skrudde jeg av skygger, og ligger nå på 40fps stabilt.

 

Specs:

Core2Duo E6600 @3.6 GHz

2gig DDR2-800 minne

7900gto, ikke klokket (ennå :p)

Lenke til kommentar
Ja, jeg skal dra noen screenshots på denne fantastiske "bloom"-effekten (mener å huske at den gjør det samme som "full screen glow" gjør i WoW, og da ser alt bare cheesy ut).

 

Her er et eksempel. Synes det ser best ut selv med full shadow, men uten bloom (jeg tjente 2 fps på å skru bloom av, ca 20 på å skru av shadows)

 

post-52743-1212008154_thumb.jpg

 

Alle screenshots er tatt med "High" presets, men uten AA. øverste er med bloom og shadows, midterste kun med shadows og nederste har både bloom og shadows disabled.

Lenke til kommentar
Gjelder denne ATI sykdommen alle ATI kort?

 

2-3 dager siden bestilte jeg "PowerColor Radeon HD 3870X2 1GB GDDR3", surt om vil ligge under 8800GTS 320MB :p

 

Veldig mange har problemer med HD 3000-serien. Hvorvidt det gjelder ditt kort, vet jeg ikke. Som du ser i denne tråden bruker kortene 5-40 % av GPU-kapasiteten, noe som tyder på dårlig optimalisering. Enten er det FunCom eller ATIs feil, hvis sistnevnte kommer det antakeligvis en driveroppdatering snart. Om det er spillets feil blir det nok også rettet.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...