Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Spennende plasser du har onanert, eller hatt SEX :)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 3 måneder senere...

Hatt sex på Piazza Della Repubblica i Roma klokken fem om morgenen en gang, siden hun jeg var med ikke ville ha sex på rommet på hostellet hvor 3 andre lå og sov … Men å ha sex midt i Roma var visst greit, kvinnfolklogikk … Ellers har jeg hatt sex på en altan en gang når jeg var ute og tok en røyk med ei, og inni "Gulliver" i Kongeparken på russetreffet. Hatt sex på dass flere ganger også, men det er mer kronglete enn spennende …

Endret av The mighty Quinn
  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

- Ble sugd av kjæresten mens jeg venta i bilen på vei til Sverige med en båt. Sikker på at noen så det, men bryr meg ikke så mye, er jo ingenting iforhold til hva andre har drevet på med, hehe. Er c.a 2 år siden.

 

- Hadde fotball trening da jeg var 14 og spurte om å få gå på do (tisse uti buskene der). Der sto jeg å runka som bare det, var helvetes kåt på ei jente fra klassen.

 

- I Tyrkia svømte vi langt ut og holdt på der på en liten "øy".

Lenke til kommentar

Får vel legge til et par steder selv da ;)

 

Kan jo si at jeg som de fleste gutta har ronka på det meste av dasser og i senga på mangt et sted, ikke minst badekar og dusjer. Ute i naturen diverse avsides steder.

 

Av de mer uvanlige må vel være i gymsalen på videregående og i dusjen i garderoben der. Dette var en søndag så var ikke fare for innsyn ;)

 

Fingra en gang kjæresten mens vi satt i sofaen og hvem som helst i familien kunne kommet inn. Hatt sex oppi fjellsida med utsyn over bygda (en fyr med kikkert kunne muligens sett oss :p ), sex i utendørs vedfyrt badestamp på ei brygge.

 

Rota som f.. med ei jente i baksetet på bilen i et garasjeanlegg midt på selveste 17. mai :new_woot: tror noen må ha sett oss da, men vi var for opptatt av hverandre.

 

Er i hvertfall dette jeg kommer på i farten.

 

Anonym poster: 40b758d431a233b9788e0dfe6c4402ff

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Stått i vannlinjen i syden med vann opp til brystet og runket under vann. Det var nok flere hundre andre som lå på stranden og en del i vannet bak meg, men ingen i nærheten. Jeg tror ikke noen visste hva jeg gjorde. :)

 

Sex har jeg stort sett bare hatt i huset, eller i bilen. Har hatt sex mens kompiser har hørt på og sett på, og gjort det utendørs, bak en lastebil. Anonym poster: 03dc3a2fa7e5299a7d206097bebac155

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...