Gå til innhold

Fant en menneskebæsj utfor inngangsdøra


Savi0n

Anbefalte innlegg

Forrige uke merket jeg at noen hadde kastet masse tobakk utfør inngangsdøra våres her i Tromsø, uten å tenke noe særlig over det ble dette ryddet opp.

 

Idag, jeg skulle ut å hente posten , da ser jeg en stor menneskebæsj rett utfor inngangsdøra? Helt utrulig, har ikke ord!

Vet ikke om jeg skal anmelde saken eller om jeg skal sette opp et overvåknings camera! alt jeg kan si nå i farten er at personen mest sannsynlig har spist mais de siste 16timene. Har selvfølgelig nok en gang ryddet opp utfor døra, men tydeligvis er det en psykopat på avveie.

 

Noen som har noen råd ? :p

Endret av Savi0n
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Last opp på youtube ^^ Ikke sikkert han satte seg ned forran døra da, husker en kompis av meg skulle gjøre samme spøken, han dreit i en godteripose som var tom. Ble litt artig når mora til kompisen kom å spurte om hun kunne få smake litt godteri. Hun ble litt furt når hun ikke fikk noe ^^

 

Men prøv kamera ;)

Lenke til kommentar
Har ikke det vært en fyr i Tromsø som har driti på flere trapper? Mener å ha lest om det.

 

hahaha, der snakker vi om en litt rar fetish :D

 

Man får jo sikkert et lite spenningskick ut av det da, men hvordan greier han og beregne når han skal drite? Blir jo litt seint og løpe ut når han begynner og kjenne driten komme. Og å sitte på trappa og presse i flere minutter er vel litt risky...

Lenke til kommentar

Hvor i Tromsø bor du, trådstarter?

 

Vi har jo mange skrullinger her oppe i nord:

 

-Hestemannen som la igjen bankutskrifter og store summer penger utenfor rideskoler i området. Han ville vise at han hadde penger, så han kunne betale dem for å gi ham adgang til stallen. Han ville ha sex med hestene.

 

-Bæsjemannen/Bæsje-terroristen, som bæsja ut offentlige dass rundt om i byen.

 

-Bleiemannen i Harstad (?) som dro rundt til pleiehjem med falsk legeattest om at han hadde skade i armene. Slik lurte han diverse personale til å skifte bleie på seg.

 

-Onanimannen som pleide å gjømme seg på en tursti ved Prestvannet, et lite vann ikke langt fra sentrum i Tromsø. Når det så kom joggende jenter, løp han etter dem mens han onanerte.

 

-Finnmarksbæsjemannen/Mannskitmannen, som helte bæsj inn i bilene til folk.

 

Mener å huske det er flere "-manner", får adde de om jeg kommer på dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...