Gå til innhold

Lost 4x5- "The Constant" (USA)


Anbefalte innlegg

Lost 4x5- "The Constant" (USA)

 

Her skal det bare diskuteres episoden "The Constant", annen diskusjon og diskusjon om andre episoder skal taes i en annen "passende" tråd. Om du poster informasjon om episoden før den er sendt i USA, legg det i en spoiler. Har du ellers innvendiger til hva som bør være med blant informasjonen i førsteposten ta kontakt med trådstarter via PM.

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Trailer: Spoilertråden

Hovedperson/Flashforward: Desmond

Forhåndsinfo:Sayid and Desmond hit a bit of turbulence on the way to the freighter, which causes Desmond to experience some unexpected side effects.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Legger denne i spoiler da det sikkert er få som har sett denne.

 

Dette var en mildt sagt jævlig rørende og spennende episode. Vi fikk se lite til det som skjer på øya, men når handlinga likevel er så sterk som dette, gjør det ingenting! Desmond opplever noe som kanskje kan forklare det at han noen ganger kunne se frem i tid mens han var på øya. Som vanlig får vi servert flere spørsmål enn svar, men jeg ser ihvertfall veldig frem til å få noen svar på akkurat det som foregikk i denne episoden.

 

Desmond Hume (Henry Ian Cusick) er forresten en meget solid skuespiller.

 

9/10 fra meg.

Lenke til kommentar

Vi fikk no svar på at det har noe med tidsreise å gjøre.

 

I dagboken på slutten har han jo notater om : Imaginary spole på den ene aksen og realtime på den andre. I tillegg formler om motstand of spenning og shit...

 

Likte episoden velig godt.

 

9/10

Endret av sull
Lenke til kommentar

I notatboken til Daniel sto det vel noe sånt som "If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant". Akkurat som Penny var Desmonds "konstant" for å holde seg i nåtiden/fremtiden. Som det ble sagt i episoden kan det skje noe "uventet" ved reise fra fra øya. Dette skjedde også med radiomannen på båten da han og en til kjørte mot øya for å se litt, men snudde da han andre starva.

 

Helikopterturen til båten tok for Sayid, Desmond og piloten (som jeg ikke husker navnet på) 20 minutter. Mens for de på øya hadde det gått en dag før Sayid tok kontakt. Den testmissilen Daniel ble tilsendt var forskyvet en halvtimes i tid. Er tiden ett objekt bruker til/fra øya bestemt av hvor stor fart det har? Egentlig ikke så nøye for handlingen sin del, men hadde jo vært gøy å vite. Daniel mumlet jo noe om at Oceanics oppfatning av hvor lenge de hadde vært på øya ikke stemmer helt.

 

Spørsmål jeg sitter igjen med er: Er Desmond "kurert" nå fordi han fikk kontakt med Penny både i fortiden og nåtiden? Han følte seg ihvertfall "perfect".

 

Hvor lenge har de egentlig vært på øya? Rundt fire år blir jo anslått pga. ting vi får se fra fremtiden.

 

Litt morsomt at Desmond og Daniel hadde omvendt hårlengde i fortiden. :)

Lenke til kommentar

Må på jobb nå... men FY FAEN I HELVETE FOR EN SICK BRA EPISODE !

 

- som forventet går tiden (rent tidsmessig pr.dag på øya / pr episode) veldig sakte med tanke på at det bare har gått 2-3 dager siden siste episode i sesong 3. Så tregt har det vel ikke gått noengang, og jeg tror hele sesongen vil fungere slik. Men vi får jo vite mer og mer og denne episoden var helt sick.

 

Tror Lost er det beste som har gått på tv noensinne. Jeg synes synd på de som falt av midtveis i sesong 2 da handlingen ble veldig dårlig. Kommer man seg over den kneika kan man få opplevelser som jeg har nå etter å ha sett episode 5 av sesong 4. (PS! så episode 1-4 rett før ep 5 så fikk en helhets inntrykk av sesongen, snadder).

 

gleder meg til å se episoden etter jobb. sees senere....

Endret av Kjakan24
Lenke til kommentar

Digg episode!

 

Sykt bra episode ja.

 

Men hvordan kan Desmond være Daniel sin konstant? Desmond virker ikke så veldig "konstant" ut for hans del. :p

Jeg mener at det ble nevnt at framtiden ikke kan forandres av at Desmond kontaktet Daniel. Så at Desmond på slutten av episoden ble Daniels konstant er litt rart.

Lenke til kommentar

Litt hjernetrim denne episoden. ;)

 

Det eneste jeg lurer på, hva er en Constant? Fant ut at Minkowski døde av at han ikke hadde en Constant, hvorfor egentlig. Får sikkert med meg alt hvis jeg ser den en gang til, men det var noe jeg gikk glipp av. :)

 

Har det noe med at når du virrer fram og tilbake i tid, så må du ha en som snakker med deg begge plassene, hvis ikke så blir du helt blåst og dør?

Lenke til kommentar

Man må ha en konstant faktor i begge tidslinjene. Og denne faktoren må være noe som betyr noe for personen. For Desmond sin del ble det jo Penny, mens for Daniel blir det jo Des.

 

Forøvrig en konge episode. Desmond leverer alltid varene (selv om fyren ser snodig ut uten skjegg og langt hår). Jeg er forøvrig veldig spent på historien rundt den mystiske faren til Penny.

 

Sesong 4 tar av hittil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...