Jump to content

mfb

Medlemmer
 • Content Count

  996
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har en helt ny tørketrommel (kondens) og vaskemaskin. Når disse ikke er i bruk, må dørene til disse stå oppe for at de skal få lufte seg, eller kan dørene konstant være igjen?
 2. Når jeg drar ned tar det cirka 2minutter for tanken å fylle seg helt. Det begynner da ikke å renne vann før tanken er full igjen. Etter at jeg dro ned og holdt flottøren opp så fylles det ikke på noe vann i sisterna, og det renner heller ikke vann i skåla. Så fort jeg slipper flottøren fylles det på vann igjen, men det begynner ikke å renne i toalettet før sisterna blir full. Er det da flottøren det er noe galt med?
 3. Jeg mistenker at det er overløpet, men vet ikke.
 4. Toalettet mitt har begynt å "lekke", det vil si, det renner konstant vann i toalettskålen, og det er konstant dryppelyder og støy fra dette. Jeg er ingen rørlegger, har kun åpnet lokket på vannbeholderen og sett oppi. Viser til bilder med forklaring på. Jeg har ikke peiling på hva som er galt? Enten er det flottøren som må stilles på? Eller er det noe galt med ventilene? Det jeg iallefall vet er at når nedtrekkssnoren ikke brukes står ingenting i spenn, eller dyttes på. Det er mye slingringsmonn på snoren og den stålstangen, fra man drar ned til mekanismen aktiveres.
 5. Fikk levert vask og tørk i går. Har satt de oppå hverandre, men spørsmålet er om det går å bruke de slik? Kan de stå oppå hverandre uten noe montering, eller er det slik at man MÅ ha stablesett? Kjøpte disse https://www.komplett.no/product/1181278/hvitevarer/vaskemaskiner/lg-pakketilbud-vaskemaskin-og-toerketrommel?channable=00808169640031313831323738e9&gclid=EAIaIQobChMI-vq35rjd8QIVcxDmCh0aJQdvEAYYAyABEgJr8vD_BwE&gclsrc=aw.ds
 6. Takk for gode svar:) Skal absolutt sjekke ut Geberit, det er nok det beste her tenker jeg.
 7. Skal overta ny bolig om en ukes tid, og vi har lyst til å gjøre noen små endringer på badet. Badet ble totalrenovert i 2016, våtromsgodkjent, og er cirka 5m2. Vi ønsker å legge nye fliser på gulvet, og tenker da at flis på flis vil være det beste? I tillegg ønsker vi gjerne å bytte ut toalettet med et vegghengt et, men dette er kanskje vanskelig/dyrt? Det er vel ikke bare bare å montere et toalett på veggen, man må vel ha en ramme, føre vannrør osv. Da er det kanskje fare for at man må gjøre såpass mye montering at membran bak flisene på vegg og gulv kan bli ødelagt? Hva ville pris isåfall vært sånn cirka for montering av toalett? Bildet under er badet slik det er i dag
 8. den skal primært brukes nå i sommer, kanskje i slutten av august/starten september på jakt i fjellet. Skal pakke den i eller utenpå sekk, men størrelse der bryr jeg meg ikke så mye om egentlig.
 9. Skal til Vestlandet i sommer, slutten av juli, og sove i telt i 5 dager. Jeg skal kjøpe da min første sovepose, og skal ligge på et relativt tykt underlag, en Exped Megamat. Budsjettet mitt er rundt 1000-1500, og jeg er 180 høy, 85kg. Noen anbefalinger?
 10. Fant denne på hytta mi. Det er en gammel rokk som man brukte til å spinne garn med. Den er iallefall fra 1800-tallet, men uvisst når. Jeg tenker å selge den på antikvitetsmarkedet eller noe slikt. Er det noen som vet verdien på den?
 11. Klarte å miste en skrutrekker på gulvet mitt så det gikk av et skal/flak. Jeg har høytrykkslaminat fra Berry Alloc. For å fikse dette er det eneste jeg kan tenke meg å chippe av noen flak fra noen gulvplater som jeg har til overs, og lime på flaket der skaden er skjedd, men det blir vel ikke noe fint. Er det noen måte å enkelt reparere dette?
 12. Det står at det er "krom-fargede" profiler. Regner med det er aluminium i bånn da? Hvordan skal jeg isåfall gå frem for å lakke dette?
 13. Jeg har tenkt til å oppgradere dusj-sonen på badet. Den dusjdøren jeg har lyst på finnes ikke i sort, kun krom. Mitt spørsmål er, hvordan er det å male krom sort? Det vil kun være aktuelt på utsiden, ikke innvendig. Er det bare å pusse ned, grunne og male?
 14. mfb

  Skrue til gir?

  Det er en slik trinse jeg er på jakt etter. Noen som vet hva det heter? Hvor man får tak i det?
 15. mfb

  Skrue til gir?

  Har bygget en sykkel fra bunn, og har ikke skruen som skal inn der det er markert i rød sirkel. (det på bildet er ikke den ekte skruen, kun en provisorisk løsning) Vet noen hva slags skrue jeg behøver, og hvor den kan kjøpes? Den på bildet er kun der nå for å holde kabelen på plass, men har ingen funksjon
×
×
 • Create New...