Jump to content

Istapp

Medlemmer
 • Content Count

  852
 • Joined

Community Reputation

102 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Ikke oppgitt
 1. Kult. Da lurer jeg bare på om Animus-delen handler om å sabotere vindturbiner, samt ta seg av bakmennene...
 2. Hei. Kjøpte Huawei P20 Pro i mai, og har nå klart å få en ugly ripe i skjermen. Har deksel på telefonen, men innser at jeg nok burde hatt beskyttelse på skjermen også. Så leser jeg om alt mulig kjerringråd, fra pussing med tannkrem, bruk av viskelær, og diverse repareringskremer med pinner osv... Er det noe av dette som funker? Eller må jeg bare godta først som sist at skjermen må byttes ut? Eventuelt bare ignorere ripa, men det er jo lettere sagt enn gjort.
 3. Takk skal dere ha. Hadde bestemt meg for Stihl, så da måtte jeg bestille fra nettbutikken til Felleskjøpet (er alt for langt til nærmeste FK butikk her). Etter flere kvelder med detektivarbeid hadde jeg egentlig bestemt meg for en av de kraftigste batteridrevne modellene, men den var selvfølgelig ikke på lager.. Endte opp med den bensindrevne HS 45. Så valget ble sånn sett tatt for meg. Men har troa på den, og ikke minst finere pris! Det er jo ingen av dem som er dårlige, bare forskjellige styrker og svakheter. Men var i kontakt med Felleskjøpet ang. utvalget deres og lagerbeholdningen. For hva er vitsen med å bla gjennom katalogen/utvalget til f.eks. Stihl, hvis en kanskje ikke får tak i det en ønsker eller trenger? Har aldri blitt helt klok på dette.. Det må jo være dårlig butikk for produsenten at folk ikke får tak i det de selv vil ha. Hun jeg snakket med var enig og sa selv at det er et klart forbedringspotensiale med dette. Men men, jeg får sjekke ved en senere anledning hvordan det står til da. Saksa holder sannsynligvis i flere år, men er jo mulig jeg trenger noe annet etter hvert. Kjøpte med et par kanner med den smøre/kvaesprayen.
 4. Hei. Er det sånn å forstå at hvis jeg skal ha noe av det kraftigste så er det bensindreven som gjelder? Er ikke all verden med informasjon å oppdrive... På artiklene jeg har lest til nå, så står det ingenting om styrke under spesifikasjoner. Bare vager beskrivelser som "en allsidig hekksaks med god styrke". Forsåvidt greit nok det, men jeg vil veldig gjerne vite hva som er det sterkeste. Har en gammel barlind med tykke greiner jeg skal trimme godt ned. Det er vel heller ikke mulig å bruke i regn med batteridreven og med kabel? Mange takk for litt innsikt her.
 5. Seriøst? Aldri hørt om det før nå. Det er jo sprøtt hvis det er tilfelle.
 6. Jaja, da får jeg "endelig" benyttet meg av denne tråden... Får flere dager gamle meldinger/SMS/MMS av folk... Noen som har vært borti dette? Har kontaktet Ice med dette nå. Sykt irriterende. Byttet nylig til ny telefon (Huawei P20 Pro), men hvis dette er Ice sin feil så skulle det bare mangle med plaster på såret. Ekstra data eller noe. Funket som normalt å sende meldinger i startet og har forøvrig aldri opplevd dette før. Unntaket må vel være da vi fikk meldinger noen timer rett etter nyttårsaften for mange år siden. Blir forbanna rett og slett. Risikerer jo at folk tror jeg ignorerer dem etter en uke uten svar.
 7. REmake i 2002 var dag 1. Dette blir dag 1. Det er en av de "hvis du ikke har tid, så lager du tid" type tilfellene (ikke på bekostning av viktige ting selvfølgelig). Det skyter opp på prioriteringslista siden det rett og slett er viktig å få med seg. Skal bli spennende å se hvem som lager lydsporet, og hvordan det blir. Blir forundra hvis ikke de ikonisk partiene til Ueda dukker opp igjen i en eller annen form. Er spesielt fan av Front Hall.. Fanger perfekt den følelsen av en kald, guffen og ensom hall. I First Floor blir det mer "korridorisk", men vi befinner oss fortsatt på "Dracula Politistasjon". Secure Place gir oss noen tiltrengte balsamerende toner oppe i ufyseligheten. Edit: Ser deluxe-utgaven har "-"Original Ver." Soundtrack Swap" inkludert. Interessant..
 8. Vel og bra. Men stusser litt over disse kulturkrava. Det er jo bra med spill retta mot barn og unge. Samme med nordisk historie osv.. Men dette burde være opp til utvikleren mener jeg. Hva med å heller gi litt ekstra i støtte til de som velger dette? Burde vel være en grei gulrot.
 9. Alt med måte er det noe som heter (som jeg sa sist gang denne saken dukket opp). Derimot, tobakksindustrien f.eks. er utelukkende negativt for helsa, og burde vært avviklet for lengst. Men det klirrer godt i statskassa, så det skjer jo selvfølgelig ikke... Må bare begynne å tjene penger på spilling folkens. Kan spille til du blir "spedalsk" da, med full støtte og god samvittighet. Ostepop og pils hver dag. Full respekt.
 10. En smule drøyt å be oss om å skjerpe oss. Det er mange evighetsdebatter på "akademisk nivå" om stort og smått her, men dette er ikke en av dem (for min del i alle fall). Syntes det fortjente en liten holmgang. Hvis en skal bli pilot f.eks., så mener jeg det burde være et strengt krav om å holde seg så pigg som mulig. Nok væske, elektrolytter, hele pakken. Sikkerheten til passasjerene skal komme først. Leser litt om dette og ser det overlates til den enkelte pilot å bare ta det på gefylen og informere annenpiloten hvis han/hun ønsker osv. Det burde være et flatt forbud om å faste når det er så mye som står på spill i jobbsammenheng. Nå har jeg riktignok ikke sittet her og lest i retningslinjene til hvert flyselskap, men skriver hva jeg mener nå. Det er nok en bra tanke bak fastingen. Men er som sagt skeptisk til dette i en del jobbsammenhenger, ikke alle. Høres ut som en fin aktivitet å ta dette i en ferie sammen med familien ja. Hehe. Det er mye som går, men betyr ikke at det er til å anbefale for det om. Ser at dette kan virke fristende hvis en prøver å gå ned i vekt. Andre prøver å gå opp i vekt, tror ikke det er å anbefale for dem.
 11. Trist at vi fortsatt må drive med denazifisering på denne måten. De prøvde til og med å ta eierskap til julen. Det skulle henges nazi-swastika på toppen, og jernkors ellers på treet. Nåde den som hang nazi-swastika på treet! Det var strengt forbudt. Med andre ord: Nazismen var og er sprøyt. Kjør på.
 12. Bare for å balansere dette litt: Traff på en blond berte en gang i en resepsjon. Skulle levere noe, så sier hun "hva faen skal jeg med det?".... Hun kunne nok ha vært tvangsforet på oppdragelse. For ikke å snakke om advarsel eller sparken. Men ja, vi beveger oss inn på et definisjonsspørsmål om hva det vil si å være Norsk. Det trenger en egen tråd i tilfelle. Trenger tid til å diskutere det også. Kan tenke meg det er tusen forskjellige meninger om det.
 13. Takker for bra innslag forresten. Ja, det er mye som ikke er svart-hvitt i verden, og følte dette både fortjente og trengte en aldri så liten debatt. Jada, tanken er god. Men skal denne gode tanken komme foran andre hensyn? Har personlig merket meg dritsure bussjåfører av utenlansk opprinnelse flere ganger på denne tiden av året, i en årrekke. Det snakkes om integrering, men mener det kan diskuteres om dette i det hele tatt passer inn i et moderne samfunn. Blir samme prinsippet som med halal-slakten. Det er regulert etter hvordan vi vil ha det i Norge. Vi har til og med vært imøtekommende og lar Nortura produsere halalkjøtt (med bedøvelse) for de som ønsker det. Men trossamfunnene ønsker fortsatt slakt uten bedøvelse, og de kommer neppe til å gi seg med dette. Innser at dette er en liten avsporing, men synes fortsatt det er høyst relevant i det store bildet. Det er jo helt latterlig å snakke om integrering, når vi fra dag én har rettet oss etter alle disse ønskene. Dette er riktignok litt i endring med den sittende regjeringen, men det er så absolutt verdt å tenke over. Hadde Irak, Saudi-Arabia eller et hvilket som helst annet muslimsk land tatt hensyn til samme type ønsker fra oss i samfunnet? Vi er noen ugudelige hedninger der. Det handler enkelt og greit om å ikke være så forbaska trangsynte. Det er selvfølgelig forskjell på muslimer som alle andre mennesker. Nyanser. Men alle land har sin identitet, og synes ikke det er urimelig i det hele tatt og kreve at de som kommer her innretter seg 100% etter norske lover og kultur. Er selv veldig glad i historie, men innser at jeg fortsatt har mye å lære når det gjelder deres samfunn og kultur. Tenkesett osv. som de tar med seg her. Mon tro hvor mye våre folkevalgte kan om dette? De som skal styre landet trygt på vegne av resten av oss... Etikk ja. Og med det sier jeg god natt, og ha en fortreffelig dag i morgen.
 14. Ja, vet det også er muslimer som bøyer reglene og spiser pølse og drikker alkohol osv. Prøver ikke å krisemaksimere her, men det forekommer nok også de som skal gjøre dette mest mulig etter boka. Blir vel litt det samme prinsippet som kristne puritanere f.eks. Det er jo søren meg så mange avgreiner og sekter at en kan sitte og lese i dagesvis.
 15. Det har vært en del snakk om hvordan det er lov å bruke Hijab, Burka og Niqab i det offentlige rom. Men hva med fasting? Jeg leser at: Javell, greit. De spiser og drikker i det minste to ganger til dagen. Men er dette nok? Når solen gjerne steker og en fyr f.eks. har ansvaret for sikkerheten til en haug med passasjerer. Eller på et sykehjem hvor noen "plutselig" får feil medisiner fordi den fastende ansatte var helt ukonsentrert.. En ting er sur, gretten og uprofesjonell oppførsel. Men når det kan gå utover sikkerheten til folk... Hvorfor er dette lov her til lands? Jeg mener dette er ganske sprøtt, og ikke greit. Her håper jeg faktisk det er noe jeg har misforstått. Er det noen uskrevne regler eller noe som gjør at folk kan ta seg en slurk med vann hvis de jobber med fysisk tungt arbeid f.eks.?
×
×
 • Create New...