Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Btw, for alle som lurer på om biltema micen til 20kr er noe bra, så kan jeg absolutt anbefale den. Ingen skurrelyd, og de du snakker med hører deg klart og tydelig. De gav meg en 9 på en skala fra 1-10 på micen, så dere trenger ikke kjøpe modmic til mange hundrelapper når dere får den micen der for 20kr!

 

Kjøp headsett uten mic, da får dere mer lyd for pengene, og kjøp en biltema mic. Anbefales på det varmeste etter dagens test :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

mmx300/qpad 1339 er det samme som beyerdynamic dt770 32 ohm.

 

Jeg har både qpad 1339 og dt770 pro 80ohm. Det er mere bass i 80 ohm. 1339 er helt topp gamingheadsett. Konge mic og konge lyd etter min mening :) Støydempinga er viktig for meg, så slipper jeg å høre kjerringa mase :p

Fungerer ikke Beyer pro 80ohm like bra til gaming som 32ohm versjonen gjør da(se bort fra micen)? Har jeg gjort en bom med å kjøpe 80ohm versjonen da? :O

 

Så det du faktisk sier da, er at kun micen til mmx300/qpad1339 koster 1000 kroner? Ut ifra at dt770 alene koster 1500.

 

Den delen med å ikke høre kjerringa mase, er jo alltid en fordel xD

 

 

Du vil ikkje tenke over det med mindre du prøver begge side om side. I praksis betaler du 1k for mikrofonen ja, men husk at det er og for "pakkeløysinga" med at du får alt-i-ett. For ca 1k kan du få ein sånn her, som vil vere ein del hakk over den i headsetta :)

Lenke til kommentar

Hører noen mener at dt770 kan være "bassy", og at det kan ødelegge for annen lyd i feks spill. Kan jeg eventuelt justere ned bassen med mitt sound blaster x-fi hd?

 

Noen her som har erfaring med dt770 80 som kan fortelle deres opplevelse med bassen, og hvordan headsettet fungerer i praksis i spill som cs? :)

Lenke til kommentar

Det fungerer helt fint. Slapp av :p

 

(Har et par jeg og liggende her ett sted )

Kan du utdype litt? :)

Er fotsteg og den slags bedre å høre i dem enn feks et "gamingheadsett" til under 1000 lappen?

Bassen var ikke for heavy? ^^,

Grunnen til at jeg spør er pga at det stod mellom disse, og sennheiser game one, og jeg vil ha det med best lyd ;)

Endret av NinjaChrister
Lenke til kommentar

 

Sikkert et dumt spm, men jeg ser noen skriver at man bør la headsett som beyerdynamic dt770 spille gjennom sanger i noen timer for å få "innkjørt" seg. Stemmer det? ^^,

Det kan godt stemme ja, spørs hvem du spør.

 

Det kan godt stemme, som i ja de bør innkjøres, Eller som i ja det var et dumt spm? xD

Lenke til kommentar

Hodetelefoner trenger ikke å innspillest, noen mener det er viktig dog, og setter gjerne hodetelefonenne til spille pink noise (google it) i noen døgn. Akkurat den metoden er vel like skadelig som den er idiotisk og er ikke å anbefale. Membranen vil naturlig over tid som du bruker den muligens løsne litt opp og gi bedre lyd, men å ha noe dedikert innspillingstid der du er forsikrig i forhold til volum og bruk har vist seg stort sett bare er tull i hodetelefon sammenheng.

Lenke til kommentar

 

 

 

Sikkert et dumt spm, men jeg ser noen skriver at man bør la headsett som beyerdynamic dt770 spille gjennom sanger i noen timer for å få "innkjørt" seg. Stemmer det? ^^,

Det kan godt stemme ja, spørs hvem du spør.

Det kan godt stemme, som i ja de bør innkjøres, Eller som i ja det var et dumt spm? xD

Som i at det finnes uendelig med svar på det du spør om, og dermed kommer til og få varierendes svar ettersom hvem du spør.

 

Jeg mener dog bestemt at jeg hørte stor forskjell på ett av mine headsett "når det løsnet" men jeg spillte bare vanlig musikk til det hørtes bedre ut, noe jeg har gjort på mine anlegg og.

Lenke til kommentar

http://www.innerfidelity.com/content/measurement-and-audibility-headphone-break

 

Fyren som står bak denne artikkelen ånder og lever for hodetelefoner og bestemte seg får å teste break-in på AKG Q701.

Har sett andre som har fått større forskjeller på andre hodetelefoner. Enkelte produsenter går ut med en anbefaling på rundt 100 - 150 timer.

Endret av vidor
Lenke til kommentar

At det er målbare og hørbare forskjeller fra før og etter "innspilling" er jo en ting, men den lengden somme drar det med at de knapt hører på hodetelefonenne før de har spilt dem inn og følger guider på hvordan en mest effektivt kan gjøre dette. Har lest flere headfi blant annet som mener at dersom en ikke spiller hodetelefonen inn rett vil en ende opp med en hodetelefoner med "ødlagt" frekvensrespons ettersom noen frekvenser blir spilt inn menst andre ikke blir det. Den type fasinasjon til akkurat innspillings delen er det jeg synst er tull, ikke at det ikke er merkbare forskjeller før og etter innspilling.

 

Samtlige hodetelefoner jeg har hatt har vertfall blitt innspilt naturlig ved at jeg bruker dem som hvilken som helst annen hodetelefon. Eneste hodetelefonen jeg tror jeg faktisk hørte forskjell på før og etter "innspilling" er sennheiser HD800 som jeg tror løsnet litt opp i bassen. Endringene skjer dog såpass gradvis at det ikke alltid er lett å legge merke til.

Lenke til kommentar

Kjøpte meg de nye Bose igår. Sto mellom dem og Momentum. Synes helt klart at momentum hadde bedre lyd, men jeg har altfor store ører. Etter 1 min hadde jeg vondt. Er godt fornøyd med Bose og bruker de mest t-banen og lesesalen. Får heller kjøpe meg noe mer hardcore og audiofilt til innebruk senere.

åseen er lyden på bosene? vet den ikke er verdens beste, men er den ''god''?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...