Gå til innhold

Tråden for de hodetelefonofile


miCro

Anbefalte innlegg

Denne posten gjelder ikke hjemmelyd, men som Ipod Nano bruker har jeg prøvd mange varianter både for å bare sitte i ro og ha god lyd og ikke minst noe som fungerer når jeg er i aktivitet. Jeg har akkurat fått min i360 music infused apperal i posten fra USA. Dette er det mest geniale jeg noensinne har hatt ! Dette er rett og slett et pannebånd med innkapslede høytalere og med en egen lomme til nanoen. Alt er samlet i hodebåndet slik at jeg ikke får noen forstyrrende ledninger i veien når jeg trener, helt fantastisk ! Lyden er rå, mye bedre enn det jeg har vært vant med og en fin bass som virkelig gjør dette til en ny opplevelse.

Jeg finner ikke produktet i Norge, men det kommer sikkert.

 

Video på

Se filmen hos Youtube

 

Og nettsiden i USA http://www.ithreesixty.com/

post-193724-1243716255_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Finnes den i 2Gb?? Sikker på du ikke mener 4Gb? :p

 

Joa.. fint valg, men er det billigere å kjøpe den med 4Gb og oppgradere med kort enn å betale for 16Gb versjonen?

 

Hehe, mulig at 2GB ikke er så lett å få tak i lenger nei... http://reviews.cnet.com/mp3-players/cowon-...7-32309444.html

 

Selv har jeg 8GB versjonen, og bruker ikke så ofte minnekortet i det hele tatt.

 

ah :blush: Den var sikker ikke så himla dyr ; )

Får kanskje gå for en 4Gb da

Lenke til kommentar

Fruen er dog ikke like entusiatisk som underteknede. Det kan faktisk hende at jeg må sette av pengene til noe helt annet. :cry:

 

Uavhengig om dette skjer, så skal jeg i allefall gå inn for å maksimere kvaliteten på dataoppsettet mitt, som består av en Little Dot MKIII / Sennheiser HD650-kombinasjon. Nye rør (2-3 sett for referanse) og ny kabel (en Corda-versjon) står først på menyen. :)

Lenke til kommentar

Nja... joda, det kommer nok til å gjøre det. Akkurat nå ser det ut som det blir innkjøp av en Keces 151 (vurderer den opp mot Audio-gd Compass, som er noe dyrere), Helix Reverse Transcript kabel, samt noen rør av ymse slag, alt ettersom hvor mye penger jeg har igjen. :p

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

da151mkiifrontsx1.jpg

 

hi3.jpg

 

sexy!

Lenke til kommentar

Gud bedre den kabelen var grym! Jeg kan ikke si jeg hørte all verdens med forskjell når jeg kjøpte en Blue Dragon kabel til HD 650 klokkene mine, men bare det å ha en herlig diger jack-plugg fra furutech stikkenes ut av forsterkeren forsvarte innvesteringen. :wee:

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

hei dere. Jeg har omtrent null kunnskap om hvilke øreplugger som er gode osv, men jeg håper likevel jeg kan få svar på min forespørsel av en eller flere av dere:).

 

Saken er den at jeg har mistet både min ipod og øretelefonene mine. Av den grunn står jeg igjen med en Nokia N95(8gb). Jeg er interessert i å kjøpe øreplugger til mobilen. Hvilke burde jeg kjøpe? Jeg ser for meg at jeg kan bruke omtrent 500-1000 kr. Jeg vil gjerne ha noen plugger som har god lyd isolasjon. Jeg jogger og hører gjerne på musikk når jeg kjører snowboard m.m, så vil derfor ha noen plugger som sitter bra.

Har forstått at AKG kanskje har gode plugger til en ok penge?

Noen som vil komme med tips?

Lenke til kommentar

Dersom du er på jakt etter plugger så vil jeg anbefale de av typen IEM (In Ear Monitor), som er plugger som plasseres inn i øregangen for økt isolasjon og lydkvalitet.

 

Et godt introduksjonsprodukt er Ultimate Ears Super.fi 3. I tillegg til de så anbefaler jeg at du kjøper inn et sett med ekstra skumgummiputer fra Shure (som passer til typen Shure e2c, da disse er kompatible med Super.fi 3).

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

super.fi-UE-3-Studio_3.jpg

285533.jpg

Lenke til kommentar

LarsP: De du sa virket som ørepropper med veldig god, men så står det samtidig at de ikke passer for personer som er høyere enn gjennomsnittet pga lengden på ledningene..Samtidig som ledningene er stive og dermed er vanskelig å bruke. Da virker det som om disse ørepluggene ikke vil fungere godt for meg som både er høy og liker å høre på musikk når jeg er i bevegelse ( jogging osv). Har du noen andre forslag?:)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet+oiasdf79

En aldri så liten bump her ja, men i allefall. Jeg har nå planer om å gjøre det første seriøse kjøpet av hodetelefoner. Jeg har to alternativer jeg liker og det er Beyerdynamics DT770 Pro (32Ohm) og AKG K271 MKII. Jeg har lest litt på Head-Fi.org og jeg ser det at de ikke er veldig begeistret for DT770, de synes det blir for mye bass og at den lever sitt eget liv i forhold til resten av musikken. Jeg er selv veldig usikker da. Fra før av har jeg AKG K518 DJ, Sennheiser PX100 og Sennheiser HD201 så dersom noen har mulighet til å uttale seg i forhold til noen av disse så hadde det vært ypperlig.. :) Hodetelefonene skal først og fremst brukes sammen med en iPod Touch, til å begynne med uten forsterker, men det er mulig jeg kjøper noe senere eller kanskje bygger noe.. :)

 

Freebird!.. :)

Lenke til kommentar

Hva slags musikksjangre hører du på? Hva liker du ved de hodetelefonene du allerede har?

 

Beyerdynamic DT 770 og AKG K 271 er ganske forskjellige; førstnevnte har litt ekstra vekt på bass og diskant; sistnevnte har en nøytral og nærmest "pinlig korrekt" gjengivelse, som gjør at den kan oppfattes som kald eller analytisk.

 

Selv om headfierne har peiling, skal du ikke tro alt det subjektive preiket på head-fi heller. Alt koker ned til smak og behag. :)

Endret av Molotovcocktail
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...