Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Hjelp til å finne dyktig og rimelig tannlege i Oslo


fgr

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

tok saken i egne armer. her kommer forundersøkelseprisliste for et par tannleger i grønlandsområdet:

 

Byporten :690,-

Helsfyr Tannklinikk :640,-

Toftaker Ola :580,-

Tannlege Nina Kolden :640,-

Tannlegen på Grønland :540,-

Ameri Mina Tannlege :7-800,-

Bjerke Ingrid :600,-

Dahle Ulf R :950,-

Hansen Barbara :700,-

Heimdahl Cecilie Tannleg:700,-

Brath Anne Sofie :670,-

AAAA Tøyen Tannlegevakt:340,- / 600,- 1flate

Høyer-Andreassen Finn :500,- / 350,- 1flate

Juell Erik :400-500,- / 500,- 1flate

Myhrvold Erik Tannlege :725,-

 

de billigste spurte jeg også hvor mye ca fylling av 1 flate kom på.

 

den studenttannlegeopplegget du snakka om her, ringte dem, de kunne ikke love noen time før til sommeren liksom, så .. heh. nei ;)

Endret av jagarock
Lenke til kommentar
Var på byporten der jeg fikk et prisoverslag på 20000,- for å fikse tenna mine, samme operasjon kosta 3000 hjemme på bygda i gudbrandsdalen.

Med en slik prisforskjell er det klart at det ikke er det samme de fikser (eller til samme kvalitet). Sjekk hva som egentlig inngår i overslagene. Fikse tenner er dyrt (amalgan er f.eks forbudt iår slik at tilbud før årsskiftet kan ha med amalgan i jeksler mens tilbud etter nyttår baserer seg på kroner som fort kommer på 5-6000 stykket).

Lenke til kommentar
Pleier å være lang kø hos studenttannlegene, nettopp fordi det er så billig. Dersom du ikke har akutt vondt, så er det virkelig verdt ventingen!

 

Men det tar sinnsykt lang tid, både forundersøkelse og selve reparasjonen av tennene. Må fort regne med 2 timer for å bore/fylle et hull, alt etter hvor erfaren din student er.

Lenke til kommentar
  • 1 år senere...
Gjest Guest_Kristoffer_*

Har byttet tannlege og går nå på EuroClinic i Oslo sentrum. Det skal visst være landets eneste lavprisklinikk og ha klart lavere priser. Det er ihvertfall en helt ny og topp klinikk. Betalet 550 for sjekk, bilder og puss. Trivelige folk og min tannlege som er polsk snakker bra engelsk. De har norske og svenske tannleger også. Anbefales på det varmeste..

www.euroclinic.no

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...

Dro innom EuroClinic. Kostet meg 350 kr for røntgen, og tannsjekk. Nå har jeg fått en oversikt over hvor mange hull jeg har og hvor mye det koster å reparere.

3 visdomstenner skal ut, 11 hull skal plombes. 7500 kr. syns det var billig jeg da.

Lenke til kommentar
  • 10 måneder senere...

Hei:) Jepp, har er det tips til den biligste tannlege i Oslo. Har vært der selv flere ganger nå. Utrolig fornøyd med de. Bra priser. Har betalt kunn 250,- kr for den første undersøkelse og noen rønken bilder + fikk jeg tannpuus:) har er det nettsiden gronlandtannlegevakt.no eller du kan bare ringe til de 22 05 05 00.

Jeg anbefaler de !!

Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...

Hei:) Jepp, har er det tips til den biligste tannlege i Oslo. Har vært der selv flere ganger nå. Utrolig fornøyd med de. Bra priser. Har betalt kunn 250,- kr for den første undersøkelse og noen rønken bilder + fikk jeg tannpuus:) har er det nettsiden gronlandtannlegevakt.no eller du kan bare ringe til de 22 05 05 00.

Jeg anbefaler de !!

 

Var innom de idag for å reparere en sprekt fylling. Var ikke fornøygd med jobben for den reparerte fyllingen er altfor stor kjenner jeg og var slurvete utførd. Fikk en kald-dusj da jeg skulle betale. Det kostet meg 2200.- for han hadde reparert to små hull i tillegg som låg ved fyllingen som han burde regnet som en jobb. Måtte ut i gata i minibank for å ta ut kontanter. Det skurrer endel her i gården. Er iallefall byens flinkeste til å finne hull (eller lage hull).

Endret av skjoldenrafting
Lenke til kommentar

Anbefaler IKKE oslo tannlegevakt på Årvoll.

 

De har to avdelinger, en på årvoll og en på majorstua. Den på majortsua virket hel grei når jeg var der og fikk en krone, så jeg bestilte en time gjennom dem for å fjerne en visdomstann også. Denne gangen fikk jeg time på Årvoll, og det var ikke noe særlig.

 

Skitne lokaler (big time alarmbjelle i et legesenter som skal selvfølgelig være plettfritt rent!), skitt på gulvene, rot rundt omkring. Tannlegen var egentlig ikke spesielt hyggelig heller. Og virket hardhendt og litt uforsiktig, og litt hastet. Og når han først begynte å undersøke meg, tok han ikke engang på seg plasthansker, men stakk likevel fingerne inn i munnen min, det var kvalmt. Han burde be om at han hadde vasket seg godt på hendene. Men utfra typen virket det lite sannsynlig, kvalmt.

Lenke til kommentar
  • 3 år senere...
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...