Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, nå kom det endelig skyer her også. Greit nok, så slipper jeg å hente mer solkrem. Ikke for det, beina mine er ganske rosa allerede etter noen timer i solen.

 

Nå blir det behagelig temperatur for å vandre rundt på Gladmaten også, ikke som i går, da jeg trodde jeg skulle omkomme hver gang jeg bevegde meg mellom vannhullene.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Hehe. Er dere to gift nå? :)

Ja.

 

Et lite øyeblikk trodde jeg det var jeg som skulle se på mobilen min. Havnet rett på posten din etter å ha fulgt en varsel-link. Ble lettere forvirret!

Varsel-link?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5132

Så koselig da :) jeg vil også gifte meg en forumjente å stalke henne rundt på forumet med skjult profil :D

Jeg også.

 

Sånn du får når noen svarer på postene dine med sitat.

Ahaaa.
Lenke til kommentar

Jeg har litt lyst til å flytte ut av Bergen og til et annet land, som f.eks byen København i landet Danmark men nå skal plutselig så mange venner flytte til Bergen eller komme tilbake fra perm at jeg synes det blir litt dumt gjort. Håper de ikke spolerer 20årene mine helt, det er jo da man skal være spennende og bo i andre land og den slags mens nå går jeg glipp av det. Ikke fornøyd

Lenke til kommentar

Hadde tidenes verste mareritt i natt.

Jeg døde på samme måte som jenta i The Ring døde av strømsjokk når hun går inn på badet og gulvet er vått. Verste er jo at jeg faktisk så meg selv ligge død i en krampaktig posisjon, huden helt knall hvit og livløs.

 

Så våkna jeg av tordenværet.

Ble liggende en stund i senga og reflektere over marerittet før jeg stakk på badet, sikker på at tordenværet var over og det var trygt å dusje..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...