Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser du så mye ned på deg selv? Synes litt synd på deg man.

Nei, jeg var ironisk. Vet det ikke kommer godt frem på internett. Jeg røyker litt hasj eller marijuana i ny og ne, men det er fortsatt 2 år siden sist jeg tok en joint. Savner det, og håper fortsatt på å en dag leve i et Norge hvor slikt og fleinsopp er legalisert. Så lenge det ikke er syntetisk eller gjør deg totalt fucka, burde det vært lovlig imho.

 

Men det er virkelig ingen grunn til å synes synd på meg. Jeg har Internett-tilgang, tusenvis av bøker (enn så lenge), musikk i mange forskjellige former og e-sigg med forskjellig juice og nikotinstyrke opp og i mente. Og jeg har en familie som er glad i meg og er der for meg, jeg har et sted å gå til 3 dager i uka for å late som om jeg gjør noe produktivt, jeg har venner som jeg vet stiller opp og jeg kan prate med om det skulle være noe, uansett når på døgnet, og hvor i verden de befinner seg, jeg har penger til å overleve, og jeg har alltid mat på bordet. Samt at jeg er så heldig at jeg har fått vokse opp i et trygt hjem her i Norge, uten noe faenskap, og det nærmeste jeg kommer fattigdom og elendighet er økonomien min da jeg kun hadde studielånet å leve på i 4 år.

Lenke til kommentar

Du får komme deg hit til Filippinene. Livstid eller dødsstraff om du blir tatt med en joint

Takk, men nei takk. Jeg har i grunn aldri hatt noen spesielt stor interesse for Asia. Greit nok, jeg kunne tenkt meg å ta en tur med den transsibirske jernbane, oppleve Mongolia, samt dratt til Kina og Japan for å kunne si at jeg har vært der, men utover det ... Lite eller ingen interesse. Jeg er størst fan av Europa jeg. Kulturen, maten, underholdninga, arkitekturen, historien ... Det eneste Europa blir slått på, er biler, og da kun av USA anno 1929 - 1979.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...