Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Gjest Slettet+9817324

Om Joe Guercio

 

"His favourite memory he said was of the first time they played 'An American Trilogy' in Atlanta, Georgia in June '73 and the whole place going wild. The standing ovation and screams from the crowd as Elvis first sang "I Wish I was in Dixie" were unbelievable - Guercio said that his hair stood on end and they had to pause the song just to let the emotion of the crowd subside. He was far more excited about the large touring shows that the staid Las Vegas concerts."

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Sga sei. Så da er du klar for å se på ubåt på Marinemuseet, Tordenskioldeika, kanalen, og lete etter Rolv Wesenlunds hus, og ta ferja til Moss?

 

Alt dette er allerede sjekket av på listen, bortsett fra å lete etter Wesenlunds hus. Har bodd I Vestfold i lange tider. :closedeyes:

 

Aha. ^^

 

Jeg hadde store planer om å dra innom Horten i fjor sommer, men så fikk vi ikke tid, så vi bare fortsatte videre mot Kjose for å rekke en middag og et bad i Farris.

Lenke til kommentar

Nydelig :p Fikk ett støt igjennom kroppen i natt (fra varmtvannsberederen til PS3-rattet, kjentes ut som om det var den retningen - og ja, PC rommet , er samme rom som varmtvannsberederen - studentlivet...)
Det gikk fra høyre hånd og ut igjennom venstre pupp (ja, det var man-booben som var bortpå rattet). Etter å kommet igjennom til legevakta så fikk man først en sykepleier som ble lettere panisk når jeg fortalte det, og en lege som ikke helt skjønte hvordan det gikk til, og ba meg "se det ann"... Tenkte for meg selv at det gikk jo ut igjennom venstre man-boob, rett ved hjertet, så om noe har skjedd, og jeg merker det i løpet av natten, så rekker jeg nok ikke å ringe, og forklare alt før jeg ligger der...

 

Så nå sitter jeg her da. Skulle legge meg klokka 2, men fordi jeg skulle "se det ann", så har ikke det blitt noe av. Hadde lyst på å skrive "livet er herlig", men man skal vel være glad for det livet man har! :)

 

*gjeeesp*

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...