Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Høres kjent ut selv om jeg ikke spiller FM.

For meg er det gjerne "Skal bare sortere styrkene som ble produsert denne omgangen.", "Ok, skal bare angripe den byen der siden styrkene er så godt plassert.", "Kan jo flytte over disse styrkene også.", "Oooh, jeg får jo ny teknologi neste omgang.", "Disse nye styrkene var jaggu effektive. La meg bare ta over dette kontinentet så er jeg ferdig."

Og så starter det på nytt.

Lenke til kommentar

Åo mai gawd...

Drukner i jobbtilbud snart!

 

Jeg kan godt ta noen av dem... :p

Vil ikke fortsette med samme jobb i sommer siden det er i Ski, men INGEN av de jeg søker på i Sarpsborg svarer. Alle jobber jeg noensinne har søkt på utenfor Sarpsborg har jeg fått svar på med en gang, men det er noe med den jævla innavlbyen der altså..

Lenke til kommentar

Faen, nå husker jeg plutselig hva jeg drømte i natt. Jeg og broren min var nede ved havna og så på ubåter som var parkert der. Vi gikk ned på dekket på en og så begynte den å bevege på seg. Det var en merkelig ubåt. Sølvfarget. Lignet ikke på en konvensjonell militærubåt i det hele tatt. Vi kom oss på land og så viste det seg at det var en fremmed spion som hadde prøvd å stikke av med den og han ble avslørt fordi vi sto oppå. Så måtte vi stikke til skogs fordi han prøvde å ta oss. Der møtte vi masse militærduder som skulle ta han. Vi lå oppe i ei li blandt trærne og han skøyt på oss med maskingevær. Broren min lå litt nærmere fyren enn meg og fikk masse skudd mot seg, men ble reddet av at kulene traff en rull med fryseposer som de ikke gikk gjennom. Så begynte fyren å skyte mot meg i stedet. Kjente masse trykk mot hodet og trodde jeg var truffet.

Det viste seg at de bare hadde sneiet hodet mitt, men jeg fikk to epic kule arr i panna og på siden av hodet så jeg følte meg bare bad ass etterpå.

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...