Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det blir ekstremt dyrt med matvarer syns jeg, man finner ikke et bra brød under 20 kroner lenger.

 

Pålegg som tidligere kostet 25 kroner koster nå 40-48 kr pakken. 1 250 grams kaffepose kunne man tidliger få til 15 kroner, nå er billigste pose 19 kroner. Blir jo bare dyrere og dyrere :(

 

på rema, meny og kiwi finner du brød til rundt 6 kroner om du er litt tidlig ute, de har en tendens til og forsvinne fort desverre, de fleste kjeder har også ett lavprismerke som firstprice, landlord osv, halvparten av prisen ofte, og om du unngår osten, så er de fleste produkter nesten like gode som orginalene.

 

etter du har handlet dette, så har du råd til og kjøpe skikkelig kaffe, jeg vil forresten annbefale franskbrendt lys espresso som du finne i de fleste butikker med egen kvern, god og sterk i smaken, og veldig god i vanlig presskanne eller kaffetrakter om du bare kverner den i rett størrelse :)

 

 

edit: damn, jeg drepte tråden med ett seriøst innlegg :(

edit2: Unnskyld :(

Endret av Espen pai
Lenke til kommentar

Skadefryd overfor moren sin? Jeg synes man skal ha litt mer sympati for kvinnene som de fleste av oss har fått vår første orgasme fra.

Det er selvsagt synd på moren min som ikke får nytt en langt etterlengtet ferie på hurtigruten, men jeg ler av den gode timingen. Som sagt, min mor stod på kaia og venta på båten, idet den "tok fyr". Bedre timing klarer du nesten ikke å få. Og slikt liker jeg.

 

In other news:

 

Nakenbildene er ekte - Scarlett Johanssons advokat truer med rettslige følger

 

Løp å google, den som vil.

Endret av Slimda
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...