Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ser at Bybanen i Bergen nærmer seg ferdig med stormskritt nå.

 

Begynner å lure litt på hvordan det blir med månedskort. Betaler i dag 620 kr i mnd for et månedkort på bussen (Tide).

Denne tar meg gjennom hele traseen for Bybanen. Har hørt rykter om at Tide kommer til å legge vekk busstilbudet fra sentrum til Os (eg bor midt imellom Os og Bergen). Det burde jo tilsi at busstilbudet mellom Nesttun (siste stopp på Bybanen) vil fortsette fra Nesttun og helt opp til Os. Fjord1 er selskapet som skal ha ansvaret for Bybanen når den kommer i stand.

 

Det eg lurer på er om Tide og Fjord1 kommer til å samarbeide om å lage et felles system for billetter og månedskort, eller om eg faktisk må ha 2 forskjellige månedskort for å komme meg på jobb. Har hørt rykter om at et månedskort med Bybanen kommer til å ligge et sted mellom 600-700 kr. Er lite lysten til å betale 1200-1300 kr mnd i kollektiv transport...Kontra 620 kr slik det er idag.

 

Noen som har funnet ut noe noe her?:)

Lenke til kommentar

Det siste jeg leste om saken var at man måtte skaffe seg to kort, men kan spørre muttern om akkuratt det, hun jobber i det systemet.

 

 

 

Eidt: leif.

 

 

Edit2: Det er usikkert hvordan det blir med kort, men med bestaling(billett) må du betale to ganger. Det blir kanskje slik med kort også.

Endret av Write
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...