Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vet dere hva? Dere fremstår som utrolig barnslige, når jeg leser over de over 70 innleggene jeg fjernet nå. Enkelte innlegg var bare utrolig respektløse, og absolutt ikke måten man gjør det når det kommer nye hit. Om det er en form for humor eller hva vet jeg ikke, men moderatorene med retningslinjene i hånd ler i hvert fall ikke med. Skjerp dere, seriøst. Det er faktisk dårlig gjort, og fryktelig umodent. Jeg vil ikke ha noe mer diskusjon rundt emnene som ble slettet nå. Alt som hadde noe med det å gjøre, og det påfølgende ble med i dragsuget, så der har dere grunnen til at innlegg med også "lovlig" innhold forsvant.

 

Vær hyggelige, eller finn dere et annet sted å tilbringe dagene deres.

 

Dette innlegget, det som skjedde, og alt som har med modereringen å gjøre skal holdes vekk fra tråden. Mer kvalme, kverrulering og tull nå, og dere ryker på en smell.

 

Takk.

Lenke til kommentar

Forresten! Jeg fikk akkurat kobla kameraten til broren min med en dame som gikk i klassen til broren min i fjor! Og sist jeg sjekka så var de på vei til soverommet. Det var WIN. De hadde lyst på hverandre men ingen gjorde noe og så kom jeg og fikk de til å ta hverandre.

Endret av fredrik
Lenke til kommentar
Awww.

 

Jeg gjør ingenting. Jeg bør legge meg. Stor dag imorgen og jeg har trent idag, så søvn ville vært awesome.

 

Markløftsdager er DIGG.

Sant som det er sagt. Tr.fri i mårra jeg, så skal sitte oppe litt til.

 

Hadde rygg og baksside skuldre i dag. Men f.bøyd roing er bare best!

 

http://www.coopersguns.com/videos/exercise...-bent-over-row/ - for de som måtte lure :)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...