Gå til innhold

Noen som vet noe om når SWAT 5 kommer?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest medlem-105082

Hvorfor skulle det komme i løpet av 2008? For det første så har de ikke annonsert at de holder på å utvikle det enda, og for det andre, er det ikke sikkert de i det hele tatt har begynt. Og sist: Så er det ikke sikkert de noen gang kommer til å gjøre det heller.

 

Og siden Irrational Games er kjøpt opp av 2K Games, så tror jeg at det er Vivendi/Sierra som har retten til SWAT navnet. Noe som vil si at de Irrational Games sannsynlighvis ikke vil ha noe å gjøre med det neste SWAT spillet.

 

Men såklart, så håper jeg også at SWAT 5 vil komme. De tjente ganske så bra på SWAT 4, så ikke se bort i fra at det kommer en oppfølger om noen år.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082
Mener å ha lest noe her hos Gamer.no at SWAT var utsatt på ubestemt fortid, og at det generelt så mørkt ut for serien. Skal se om jeg finner artikkelen ...

 

Ja, finn den er du grei :) Kan være interessant lesning.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...
  • 7 måneder senere...

SWAT4? Tja, fyr går rett bort til tungt bevæpnede politifolk som roper at han skal legge seg ned, drar rolig pistolen og skyter. Jeg blir skutt gjennom veggene. Jeg åpner en dør, og idiot-terrorister bare står der. Jeg legger et gissel i bakken, setter på ham håndjern og går amok med taser-pistolen. :p Sliter meg gjennom flere oppdrag likevel, bare for å finne ut at jeg ikke kan lagre.

 

SWAT5? Nei takk. :p

 

(off-topic, dere vet vel at SWAT4 teknisk sett er Police Quest 8 eller nåe sånt? De burde heller gå tilbake til røttene og lage et "ekte" Police Quest i stedet.) ;)

Lenke til kommentar

De beste Swat-spillene er uten tvil Swat 2 og Swat 3. Som tidligere nevnt er det kjempemorsomt å kunne spille som terrorist i Swat 2, og spillet har i tillegg forskjellinge "endings".

 

Swat 3 gir deg muligheten til å spille COOP med en venn og AI-kontrollerte lagkamerater, noe som fungerer veldig bra. Hvorfor akkurat disse lagkameratene er fjernet i Swat 4 undres jeg svært over. I tillegg liker jeg ikke fysikken i Swat 4. Swat 3 hadde ikke ragdoll, men det satt ingen demper på opplevelsen. Dessuten finner du mer problemer med AI`en i Swat 4 enn forgjengeren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...