Gå til innhold

Hva syns du om Hellgate London?


Anbefalte innlegg

Jeg forhåndsbestilte dette spillet for jeg syns det virka kult.. spilte beta`n litt og har kanskje spilt retail i 3 timer..

Min mening er at det er et elendig spill.

Skillsa er håpløse, man kan klare alt man kommer over untatt "bosser" uten dem, sikkert noen bosser også faktisk.

Items systemet dems er helt på trynet, av samme grunn som det skulle vært konge.

Items i hg:l er kun random genererte så whoopiedoo! du finner jo hele tiden noe nytt, MEN du kan ikke queste eller lete etter det ene ubar itemet som du har sett en annen har.. Forresten kan man ikke se hvilke items andre har.

Det synes jeg er største problemet med spillet faktisk.

Ellers er det kjedelig for du løper rundt i mørke korridorer eller mørke ødelagte gater hele tiden, liten variasjon i brettene så langt som jeg har kommet hvertfall, også virker det alt for enkelt.

Multiplayern er tragisk med mindre du liker hub/instance baserte spill som f.eks guild wars. Dessuten ser jeg ingen grunn til å gå i party med noen, da det ikke har noe å si for vansklighetsgraden eller loot som dropper.

Virker som om du smamenlikner mye med WoW eller standard MMORPG-spill her. Er ikke uenig i alt av det du sier, men syns fortsatt det er et herlig spill.

 

Får absolutt Diablo 2-slaktefølelse i spillet, det syns jeg er herlig.

 

Skjønner ikke helt hva du mener med at skills er håpløse. Joda, du kan klare deg uten dem, men det tar jo mye lengre tid? Syns skillene er fete (spiller Evoker), mesteparten er veldig badass AoE spells. \o/

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fullversjonen var mye bedre enn demoen ihvertfall, glad jeg kjøpte det. Ufattelig digg stemning.

Men er noe jeg lurer på, jeg har egentlig kommet langt nå i singleplayer men er det ufattelig dumt av meg ? Er det ikke bedre at jeg fullfører spillet online i multiplayer ? Siden jeg må jo lage karakteren på nytt etterpå :(

Lenke til kommentar

Beta-kontoen virker visst ja : o

 

Men dere som spiller spillet nå. Hvordan er det i forhold til Beta med tanke på bugs osv? Fortsatt 10 timer igjen på download her :(

 

Personlig, hvis Ravager mobs fortsatt stucker i lufta så kommer jeg ikke til å orke å spille stort mye..

Endret av Smeagoldfish
Lenke til kommentar

Hei folkens.

 

For ikke lenge siden kjøpte jeg Loki, det spillet likte jeg ikke i det hele tatt. Vet ikke helt hvorfor, men tror det hadde mye med kamera og slike ting som det, la det fra meg etter ca. 1 time.

Da jeg er ganske ny i denne sjangeren lurer jeg på om jeg egentlig vil like HG:L? Jeg spilte en god del diablo 2 og digga følelsen av masseslakt og den gode følelsen man fikk av det, finns det i HG:L også? Vil jeg like det spillet? Setter ikke store krav til skillsystem og slike ting, bare det er kule items og classes slik at man kan utgjøre mye skade. Har spillet en skummel setting, eller? I så fall er det et stort pluss :) Takk for svar, håper ikke dette var særlig offtopic

 

EDIT: Og hvordan fungerer det med first person? Kontrollerer man det selv?

Endret av brutality
Lenke til kommentar

Loki var en begredelig affære, det har du mitt ord på. Og jeg har spilt det meste innenfor denne sjangeren :p

 

HGL er et solid stykke arbeid, og alle som likte Diablo (II) vil kunne få et uanstendig antall timer moro med Hellgate. Noen barnesykdommer har det enda, men det er ikke på langt nær nok til å ødelegge spillopplevelsen. Det er ikke et særlig dypt RPG, ei heller er grunnformelen for spillet særlig avansert - men så var det da heller ikke på grunn av de tingene man spilte D2. :]

 

Spesielt skummelt er det ikke... Kommer vel an på hvor dine egne grenser går. Det er et vidt sprang til "survival horror". Personlig synes jeg det er begrenset hvor skummelt det kan bli når fiendene formelig velter inn i horder. Kameravinkelen styrer du selv. Det eneste du ikke kan velge er å være i first-person mens du bruker sverd, der pålegges du å spille i tredjeperson.

Lenke til kommentar
Arhh har spilt HL et par timer i helgen men eg klare bara ikke finne dette engasjerende, det er rett og slett kjedeligt hverfall viss du er marksmann, trur eg må bytte til blademaster eller.no. Blir dette spillet mye bedre etter du har levla en del og komt litt lenger uti?

 

Synes marksman var møkkakjedelig selv.. prøv en melee-class så kanskje det fikser seg :)

Lenke til kommentar
usj :( ville ha noe å lese på

 

Du kan lage deg en konto på US forumet med den samme cd-nøkkelen som du brukte på EU siden. Da kan du lese og poste på forumet, foreløpig er det fullt av folk som klager på at det ikke finnes noe EU forum :)

 

Aha så det funker altså? Kan du da spille på både US og EU-servere da eller?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...