Gå til innhold

The Experience: Tilbakemelding om tex


nisse777

Anbefalte innlegg

Som en 1,6 gamer vil jeg si meg skuffa av opplegget. Dere har høy musikk på mens det er compo og admins som enten er partiske eller så bryr de seg ikke.

 

Skjønner at dere har sponsorer som krever sitt, men når jeg betaler 540 kr og mye mer for mat og reise så forventer jeg at dere har tatt hensyn til "gaming" delen, funker ikke når "mer enn bare gaming" delen går over gaming, da går det for langt.

 

Dere kan gjerne ha compo det i 05.00+ tiden, og ikke på kvelden da showene er . Messeområdet stenger 00.30 eller noe så da burde dere hatt compo etter det, eller i smutthull på dagen når det ikke er musikk/lyd fra scene høytalerne.

 

Ble litt skuffa når jeg måtte vente til lørdag morgen for å spille siden dere hadde bedt svenskene komme da, mens selve compoene hadde blitt starta på dagen før. Da ble det mye surr.

 

Vil kalle 1.6 compoen uprofosjonel noe som kommer til å skremme vekk de gode gamerne. Når det ikke blir tatt hensyn til at det ene laget har veldig fin mulighet til å ghoste eller at noen påtstår/har sett motstanderne ha hack(eller regelbrudd), så er det noe galt med admin/opplegg.

Men ikke ha admins som skal passe på ghosting osv når adminsa er venner med dem de passer på.

 

Men er sånn passe fornøyd med lanet, men hadde jeg kommet alene og ikke bodd så langt unna så hadde jeg dratt hjem på fredag eller lørdag.

_____

 

Send en melding hvis det er noe mer dere vil ha respons på.

 

edit: ha lavere bord eller høyere stoler for de som ikke tar med stol, er 1.85 og hadde problemer med ryggen pga høyden.

Endret av nisse777
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er enig i at det er mislykka i år :(

 

- Lite folk

- ALT for mye støy

- Vanskelig og få med seg info (før og under lanet)

- Compoer lite (dårlig) arrangsjert

 

 

 

Men jeg har hatt det gøy og kommer tilbake neste år..

 

Men går noe med alle klagene dere har fått... ta det til dere og prøv og være bedre forberett

 

 

Hilsen en skuffa Sjur over årets lan

Lenke til kommentar
De som faktisk har betalt ekstra for å sitte i gamer avdelingen har bare et gjerde for å hindre støy, og jeg tviler på at det er hensikten til gjerdet.

 

Kanskje utleie av stoler hadde vært noe? disse klapp-stolene får man ryggproblemer av. Når man må ta busser for å komme hit er det vanskelig å ta med godstolen.

9652570[/snapback]

Nå driter du deg skikkelig ut. Du aner jo virkelig ikke hva du snakker om ....

Lenke til kommentar

Kjører på med en post her jeg også, ut av mine egne erfaringer og samtaler med mennesker på stands etc.

 

 

Jeg pratet endel med de fleste som drev stand, og det var veldig mage negative tilbakemeldinger, og flere av dem var direkte "sure" på TeX sin måte og behandle dem på, med fullt sceneshow, lyd etc midt i deres primetime sånn at de menneskene de ville profilere seg til var opptatt med scenen etc. Så dette er noe dere MÅ bli bedre på hvis dere vil ha folk tilbake.

En annen ting er scenen.. hva er vitsen med og fyre på med metall, trance etc når vi har vist gang på gang at vi gir fullstendig faen?

De fleste kom for og game og sosialisere med hverandre, ikke for og få servert et sceneshow med høy og irriterende lyd.

Da drar vi på TG eller en random festival i sommerhalvåret. Dette burde dere ha tatt lærdom av fra HW06, og egentlig TG da det ikke er så stort oppmøte da heller.

 

Igjen, dette med sceneshow etc er et typisk særnorsk fenomen som vi gjerne kan avskaffe på Lanene våres. Og hvis dere absolutt sverger til det, så for all del ikke profiler dere som et gamerlan.

 

Compoene: Mye mye rart her, virket til tider som om admin ikke hadde helt styringen på det som skjedde, men det gikk seg til. Mye kunne vært unngått om det faktisk hadde blitt gjort noe i forkant av lanet. F.eks maplists til WIC etc.

 

Vi ser igjen også en særnorsk greie, det og gi utenlandske lag som Logitech.fi etc særbehandling. Slik jeg skjønte det fikk Logitech.fi skjøvet hele CS:S compoen tilbake en god stund fordi de skulle sove, stemmer ikke dette så korriger meg!

Men uansett, hvorfor skal slike lag få spesial-behandling? Om noe skulle det vært motsatt og at TeX heller fokuserte seg på de Norske spillerne.

 

CS1.6 saken var også en helt rar sak som viste mangel på handlingskraft i fare for og få minus på e-credz kontoen online. Men det som skjer nå ble bare verre, har forhørt meg om denne saken via mange kanaler, og ja dere gjorde en gigantisk brøler.

 

Sikkerhet: Sikkerheten var på det beste veldig dårlig for og være helt ærlig. Var flere situasjoner der folk spaserte rett igjennom uten at det var noen sjekk av bånd etc.

 

Nett: Fløt veldig godt, og det var heller ikke noe vanskelig og få hjelp av dem, så denne delen fungerte meget godt!

 

Info: Her var det også mennesker som var meget behjelplige på det meste, og kunne de ikke løse saken så fikk du alltid kontakt med en person som kunne gjøre det!

 

Kantine: Veldig bra veldig bra! Var den stengt i det heletatt? Men det var deilig og ha et sted med div drikkevarer etc, dog litt dyrt..

 

 

Konklusjon: Ton ned scenen betraktelig, fokuser mer på aktører i messeområdet og hold lyden minimal! Skaff også bedre stoler til gameområdet!

Lenke til kommentar

var jo helt tragiske stoler og det var alt for mye lyd på senen.. vi brukte skype når vi gama selvom vi satt ved sidenav hverandre.... synes også det var litt for dårlig planlagt da jeg måtte vente 2 timer pga politiet ikke var fornøyd med sikkerheten eller noe fikk ikke helt med meg dette men tror det handler om noen gummimatter over kablene... også mye annet var forsinket son som at messeområdet åpnet for sent. ellers hadde jeg det fint skjønner godt dere hadde råd til å gi ut premier for over 100000kr da prisene i kantina var veldig høye.

Lenke til kommentar

Jeg syns lanet var kjempe bra.

 

- Veldig bra underholdning (synd det ikke var så mange å så på)

- Ganske gode compo premier

- God sikkerhet og alt der derre.

- bra stemning og godt humør blant de fleste deltagerene.

 

Det som kunne vært bedre:

Ikke låv til å komme inn med hørtalere. (Ja, man kan tåle litt musikk på lan, men ikke basstester kombinert med en fugel som heter Roger.)

- Bli fortere ferdig med å tape opp åssen rad man sitter på.

- MASSE kunne gjort bedre for oss som kom tilig på torsdagen. Men inngang osv.

 

Men alt i alt var det ett kjeme gøy lan. Ser fra til neste år ;)

Lenke til kommentar

Selv synes jeg sceneshow er greit, men bare så lenge de går utenom compotid. Som fra f.eks 20-24. Synes både Miss Hardware og Lene Alexandra var artig, og en forandring fra han derre "7rym"-fyren. Synes egentlig hele opplegget var litt morsomt og vågalt gjort av The Experience. Mer slik! :)

 

 

Uten sceneshow forsvinner litt av stemningen synes jeg. Sceneshowene gjør i allefall for meg at jeg får lyst til å komme tilbake, pga. god stemning.

 

Det som virkelig ødelegger, er folk med 13432423Watts store Cerwin Wega høyttalere som spiller allverdens musikk samtidig. Synes headsett-påbudet var fortreffelig! Synes det var fint sånn egentlig.

 

Men for å oppsumere: Så lenge scenen kjører showet utenom compotid er det helt greit, og ikke deltakerene med høyttalere på størrelse med hus :)

Lenke til kommentar

ReWrite ser ut til å ha en god og edruelig tilbakemelding som arrangørene av TXP bør ta med seg til neste år.

 

Og for all del....

- Ikke utfør særbehandling av utenlandske lag... det er så nissenorsk.

- Ta hensyn til de som har stands, ellers mister dere all respekt hos disse og også noe av det som drar folk.

- Lytt til brukerne deres når de sier at dere bråker for mye og at dere bærer mer preg av å være en konsert enn et lan. Husk at PC krever konsentrasjon, og det burde være en skam å ha sceneaktivitet under compo.

- Sørg for bedre gjennomføring av compo når dere først skal avholde dem.

Lenke til kommentar

Kan skrive litt om min oppfatning av the-experience. =D

 

Det jeg synes var veldig bra var at - noe - av sceneshowet ble holdt samtidig som det var overkommelig lydnivå inne i salen. Sceneshowet med kommentatorene var utrolig kult - det tror jeg samtlige spillere på tex kan være enige om. Men sceneshowet med heavy metal og trance greiene var vel ganske unødvendig, jeg tror det var til mer irritasjon enn entusiasme. ;)

 

Det jeg ikke syntes var bra, var dårlige compoadmins, kanskje neste år kan dere leie inn en kommentator, som kan hjelpe dere litt på forhånd med regler slik at det ikke vil være noen tvil under compoen. De fleste compoene hadde vel relativt uerfarne gamere innenfor det spillet, som resulterte i et par uheldige situasjoner.

 

Til slutt må jeg si at messeområde var en kul ting, og at det burde gjentas.

 

Stolene som ikke var på gamerområde var helt utrolig elendige tror nesten ingen finner de behagelige at all. Neste år kan dere kanskje prøve og leie inn like stoler som the gathering? hadde vært fint.

 

:DD

Endret av NajuZ
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Sikkerhet: Sikkerheten var på det beste veldig dårlig for og være helt ærlig. Var flere situasjoner der folk spaserte rett igjennom uten at det var noen sjekk av bånd etc.

 

 

det må jeg si meg meget uenig i , sikkerheten var på topp og vi som jobbet for den strekte oss langt over enhver forventing , liten bemanning og lange skift for og neven noe .

 

det var ingen som kom inne , eller forble inne uten band , klart man sjekker ikke alle , men det skal ikke lange tiden før man kjennerigjenn mange av de som går inn og ut .

 

og hvist din største bekjymring var om noen som ikke skulle inn kom seg inn så ser vi jo hvor feilprioritert du tenker , vi passet heller på at folk som forlot hallen med utstyr ( som data ol ) hadde band , og de første dagene kom ingen ut med utstyr .

 

meg bekjent ble det ikke rapportert inn stjålet utstyr .

 

skal du klage finn noe reelt og klag på .

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...