Gå til innhold

Metal: A Headbanger's Guide


Anathema

Anbefalte innlegg

Tull og tøys. Battles in the North er jo bandets nest beste, bare et hårstrå etter debuten. Deretter følger Pure Holocaust og At the Heart of Winter, Blizzard Beasts, Sons of Northern Darkness og Damned in Black i den rekkefølgen. Alt er enten dritbra, veldig bra eller bra. Har ikke hørt siste, dog. Kun et par låter som var middelmådige.

 

Men Diabolical Fullmoon Mysticism er aller, aller best. Faen så ond skive, og Armagedda ruler så jævlig! Dødsfet trommis! Men Battles in the North er ikke langt unna. Deilig utight, shabby og brutalt. Digg!

 

Edit: Bandet var også suverent på årets Inferno. Infernos store overraskelse, spør du meg. Så de i 07, og bandet var på den tiden favorittbandt mitt. Men stakk før konserten var over, siden det sugde hemningsløst og jævlig. Men i år leverte de så jævlig bra!

Endret av Necrosodomic Proctólogo
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Old Silver Key, the new band born from the hyperactive mind of Drudkh mainman Roman Sayenko and consisting of four Drudkh members (whose names have never been made public), plus French artist Neige (Alcest) on vocals, named their debut album Tales of Wanderings. The album is set to hit the stores on September 16th (September 27th in North America).

 

Old Silver Key has posted a track from their forthcoming album online now at Youtube. Listen below.

http://www.roadburn.com/2011/07/drudkh-and-alcest-team-up-for-new-band-old-silver-key-track-posted-on-youtube/

 

Hnghnghnghnghnnnnnnnnnnnnnngggh!!!! Så jævlig bra. Spør du meg så låter det som den homofile broren til Alcest. Ja, den homofile broren til Alcest, som allerede var tidenes mest homofile band. Hohoh! Sinnsykt deilig! :D

Lenke til kommentar

Virker som de resirkulerer riff fra sin egen og Dream Theaters bakkatalog bare. Skuffet, men kom som forventet.

 

e: Ingen growls? Greit nok, selv om Opeth er bedre med enn uten, men denne låta er jo ikke på langt nær på høyde med materialet fra Damnation en gang.

Endret av blade-bunny
Lenke til kommentar

Hmm, hørte et par Mastodon-låter spille på Platekompaniet igår. Klarte ikke å sette fingern på hva det var, måtte spørre i kassa.

Det hørtes jo ut som superteknisk matte-deathmetal nå. Ala Atheist/Meshuggah. Merkelig.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Dette er MIN Opeth. Progrock-dillet kan de stappe en viss plass.

 

Tull og tøys. Damnation er ei ordentlig bra skive. Men jeg må innrømme at det er de fire første skivene jeg hører på når det gjelder Opeth. De to siste er helt krise, og den nye ser ut til å følge de hva kvalitet angår.

 

Det samme gjelder Mastodon. De to siste skivene er helt krise, og den nye ser ut til å følge i de skivenes fotspor. Ræv!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...