Gå til innhold

Asus EEE tråden


Cursio

Anbefalte innlegg

Jeg har sett litt på 1101HA, da denne har større oppløsning enn 1000HE(HA?) som jeg har testet en del, og oppløsningen den har er plagsom liten. For dere som har testet begge, er det mye større?

 

Og hvordan er viftestøyen på 1101? På 1000 så syntes jeg den spinner i et sett, utrolig plagsomt!

 

Ser at den også kommer i en modell med win7+ 2GB minne og 250GB hdd? Er det kun de 3 tingene som er ekstra? Jeg har win7 fra før, og da blir det unødvendig å bruke ca 700kr ekstra på 2GB minne når jeg ikke trenger 250GB.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+89234341

1024x600=614400 piksler

1366x768=1049088 piksler

 

Akkurat så mye større er det ;)

 

Er ikke viftestøy på 1101HA. Er et program, eeectl, som du kan kjøre i bakgrunn som styrer viften. Har min på 30" konstant, hører ikke vifta og den holder seg konstant på 52 grader.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+89234341
Ser at den også kommer i en modell med win7, 2GB minne og 250GB hdd? Er det kun de 3 tingene som er ekstra? Jeg har win7 fra før, og da blir det unødvendig å bruke ca 700kr ekstra på 2GB minne når jeg ikke trenger 250GB.

 

Hva med det over?

 

Ville anbefale Win7 utgaven uansett. Oppgraderer du ram selv, ender du opp med å enten betale overpris for en RAMbrikke som støtter den innebygde overclockingsfunksjonen, eller du mister overclockingsfunksjonen. I tillegg sparer du deg en del jobb med drivere etc om du har forhpndsinnstallert win7. Utrangeringsprisen (pris om du selger den brukt) er også høyere med 250GB HDD and ekte WIn7 lisens på kjøpet.

Lenke til kommentar
Men du kjører 1080p med lav CPU-last i WMP 12?

 

Ser at jeg ligger på opp mot 100% med 20% oc i bios, men går ned på 50-60% med super performance i hybrid engine. Må imidlertid trekke fra 10% for perfmon.exe, og jeg har heller ikke avinstallert Trend enda.

 

Forøvrig har jeg 250/2GB versjonen.

 

edit: dette var bare en kjapp observasjon, jeg har ikke fått testet over tid.

Endret av IdLeR_
Lenke til kommentar

Hei.

 

Jeg har en 901 som sliter med å spille av 720p. Har kommet over noen videoer på nettet der man kan se at folk greier å spille av HD, dog i XP(man skulle jo tro at linux var å foretrekke her).

Så derfor lurer jeg på om det er noe "håp"?

Jeg kjører UNR og 1 GB med RAM. Vil det hjelpe å kjøpe mer RAM? Isåfall kommer jeg til å kjøpe.

 

-Takker

Lenke til kommentar

Jeg tror problemet hos deg er todelt. Det første problemet er grafikkdelen av brikkesettet: Intel 945GSE. Det yter generelt dårlig på filmavspilling. Blant annet skal 1080p ikke gå smertefritt uansett programvare. 720p skal derimot gå an å spille flytende, men det er bare så vidt. Jeg tror det som gjør utslaget i ditt tilfelle er at codec og driver ikke spiller så godt på lag i Linux som Windows-versjonene av driver og codec gjør. Se om du finner noen andre codecer til samme filformat. Kanskje det løser saken. Evt. spør i GNU/Linux-delen av forumet.

Lenke til kommentar

Har nå omsider prøvd SSD i min 1000H, det funker veldig fint. Det og koste på seg en 40gig kingston disk (40 gig intel gen2) er nok trygt og anbefale. det er ikke like overveldende som på en stasjonær men mye kjappere enn orginalt.

 

det merkest litt på oppstart men mest på åpning og lukking av programmer. det og komme seg tilbake fra hvilemodus til aktiv igjenn går sikkert 10 ganger så kjapt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...