Gå til innhold

Omtale av World in Conflict (PC)


Anbefalte innlegg

Dette er bra, men det er ikke en ti av ti, spillet kan sies å bruke strengt tatt mer krefter enn det behøver, noe som forhåpentligvis blir fiksa på i en framtidig patch.

Aldri opplevd at systemet mitt har blitt tygd på, spytta ut, og ledd av på såpass moderate settinger som det jeg først brukte.

 

Btw, moro at folk mener at 1280x1024 er middelmådig oppløsning på en 19" skjerm. For førtiellevte gang, det handler om oppløsning pr cm2, og det blir ikke "bedre" grafikk av å spille på mongosvære bredskjermer uansett om oppløsningen er 201201x129202. Jesus, trodde folk hadde litt peiling.

Endret av Lilac1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mmm - trur du kan få litt problemer med å forklare den, men jeg sier meg enig om du omformulerer deg litt - for eks, oppløsning vil som regel alltid gjøre bildet skarpere, men bare til en hvis grad - alt er avhengig av hvor detaljert teksturene er. "Overdriver" man med oppløsningen vil bildet mest sannsynlig virke svært unaturlig og kunstig.

 

Maskinvarekrav er ikke et problem her i gården, nå har jeg dog nokså kraftig maskin, min svakeste komponent er vel skjermkortet, men alt kjører i 15-25 FPS med alt på "Very high" (DX9).

Lenke til kommentar
Mmm - trur du kan få litt problemer med å forklare den, men jeg sier meg enig om du omformulerer deg litt - for eks, oppløsning vil som regel alltid gjøre bildet skarpere, men bare til en hvis grad - alt er avhengig av hvor detaljert teksturene er.  "Overdriver" man med oppløsningen vil bildet mest sannsynlig virke svært unaturlig og kunstig. 

 

Maskinvarekrav er ikke et problem her i gården, nå har jeg dog nokså kraftig maskin, min svakeste komponent er vel skjermkortet, men alt kjører i 15-25 FPS med alt på "Very high" (DX9).

9560972[/snapback]

 

Det jeg tror han mener, er at bildet blir ikke skarpere hvis selve pixel-punktene på skjermen er flere, men fortsatt like store.

 

En middels oppløsning på en middels stor skjerm, vil oppleves like skarpt som en større oppløsning på en tilsvarende større skjerm, fordi pixlene har samme fysiske størrelse.

 

Man kan oppheve dette ved å sitte lengre fra skjermen, men det blir ikke helt det samme...

Lenke til kommentar
Kan si meg enig i at WiC  er en gris når det gjelder krav. Uten AA/AF greier maskina mi det såvidt på high. Med AA/AF må jeg ned på medium(helst low) for spillbare FPS(30-40)

9561153[/snapback]

sånn var det den dagen oblivion kom ut også...

Og det må vi venne oss til. Når millioner av små detaljer legges til krever spillet mye mer. Jeg har ennda ikke kjøpt spillet, for min maskin sliter seriøst med demoen :p

Lenke til kommentar
The visuals in World in Conflict are brilliant on all fronts and provide an easy entry point for all comers to immediately sink in and enjoy some fast-action strategy though the price of entry may be expensive if you're only in it for the big effects. Running everything on very-high at 1900x1200 can cause some serious frame rate dips on even a computer with an 8800GTX, 2GB of RAM and a Quad Core processor when the effects really start flying. Thankfully, the game still looks pretty at medium detail, which most medium range PCs should have no problem with.

 

Det sier jo litt om kravene...

Lenke til kommentar

Jeg blir sikkert en ensom røst, men jeg har nå begynt på fullversjonen og jeg liker det ikke i det hele tatt...

 

Jeg er ikke imponert over grafikken på mitt Geforce 7900Gtx 512mb kort, og kameraet er veldig keitete å bruke, når jeg trykker ned middle mouse button skjer det nada, så jeg må rotere kamera ved å dra musepeker ut i kanten av bildet.

 

Alle enhetene kjører sitt eget løp med en gang det blir litt trangt ned i en gate (jada jeg bytter modus på formasjon) og når jeg har en samling tanks merket og klikker special våpen før de har reloadet så ungruppes hele gjengen og jeg må finne dem og merke de på nytt... Ctrl+1-9 funker ikke som er vanlig i slike spill, det finnes vel en funksjon for hurtig gruppering 1-9 men jeg har ikke funnet den...

Lenke til kommentar
Resolution: 1600*1200

Detail Level: Custom (alt på max)

DirectX: 9.0c

Average fps: 23

Min fps: 14

Max fps: 46

TotalFrames: 1173

 

Det er den skåren jeg fikk med min PC:

 

Prosessor/CPU: Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.0GHz

Hovedkort: ASUS P5N32-E SLi nForce680i @ siste bios

Minne: 2x 1024MB Kingston Vaule RAM DDR2-530

Skjermkort: MSI GeForce 8800GTS 640MB @ ForceWare 163.71

Lydkort: CREATIVE SB AUDIGY 2 ZS

Operativsystem: Windows XP Professional 32Bit NLite

 

PS: Kjører Dual-Screen, selv om det strengt tatt ikke vises noe på skjerm nr2 så taper jeg litt FPS når jeg velger å kjøre begge skjermene mens jeg spiller.

Endret av RamGuy
Lenke til kommentar
Jeg er ikke imponert over grafikken på mitt Geforce 7900Gtx 512mb kort, og kameraet er veldig keitete å bruke, når jeg trykker ned middle mouse button skjer det nada, så jeg må rotere kamera ved å dra musepeker ut i kanten av bildet.

Grafikken synes jeg er ganske bra, har du skrudd opp instillingene?... Kameraet er genialt lett å styre med, det at mouse3 ikke fungerer hos deg er ditt problem, last ned drivere eller se om mouse3 er i kontrollene. Kameraet glir så fint(med mouse3) og styringen er så enkel at en toåring klarer det.

 

Ctrl+1-9 funker ikke som er vanlig i slike spill, det finnes vel en funksjon for hurtig gruppering 1-9 men jeg har ikke funnet den...

Ctrl+1-9 fungerer helt fint her, og bruk e/r når du skal velge spesial funksjonene, det er lettere. F-tasten til "fire" når du skal skyte random på et sted.

Endret av Bruktbilen
Lenke til kommentar
Sitat fra spillet  : "Jegertroppen klar til kamp!"
Jeg hørte "Jegerkommandoen ready to fight!" :hmm:

9562473[/snapback]

 

Om du gir kommandoer etc til de norske troppene snakker de herlig norwænglish, men om du zoomer innpå snakker de norsk mellom seg internt.

 

--

 

Da hadde jeg spilt gjennom hele WiC, for et fyrverkeri av et spill - koste meg fra start til slutt. Siste oppdraget var absolutt det tøffeste, slet noe voldsomt med å ta over enkelte punkter - spilte dog på hard gjennom hele spillet.

 

Alt ligger jo til rette for en tilleggspakke, "the war is not over yet Parker" :D

Lenke til kommentar
Er det mulig å spille soviet i campaign? Eller er det standard USA/NATO hele veien?

 

Skaffer meg sikkert dette uansett men kjekt å vite

9540572[/snapback]

 

Du spiller amerikansk offiser gjennom hele spillet :)

9540573[/snapback]

 

 

Skal kjøpe dette spillet i dag, men er utrolig skeptisk til at man bare får spille amerikansk. Begynner å bli drittlei av disse proamerikanske spillene...

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...