Jump to content

_richter_

Medlemmer
  • Content Count

    179
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Hva er egentlig den største fordelen med å oppdatere bios? Detektering av hw i bios? Gjort nada i bios og alt fungerer utmerket.
  2. Synes det er overlegen AI og selv ved et Siege angrep vil fienden trekke seg tilbake til innerste borgen når første ledd sprekker. Nå spiller jeg Stainless Steel 6.1 modden men er ikke sikker på om det er modifisert AI på den. Forøvrig spiller jeg kun SS61, anbefales på det sterkeste og er en farlig bra mod. Krever MII-Kingdoms i tilleggg. Da har du fullt verdenskart og en haug av fraksjoner tilgjengelig og fraksjonene holder avtaler mye bedre.
  3. Humre ok, alltid litt skeptisk når det gjelder å koble 3 pins på 4 pins kontakter men hvis det funker så..
  4. Litt mer realisme? Nå var det jo kun ca 90 mann i hver kohort i en legion på 3-6000 mann fordelt på 60 centurioner Dette gjaldt følgelig først og fremst romerne men denne måten å kjempe på fortsatte til langt inn i det byzantiske imperiet. Hadde vært artig/realistisk å kunne satt de dårligste fremst og de beste bakerst som jo var tilfellet med romerne som delte kohorten opp i 3 deler ; * Hastati, de yngre soldatene som sto i forreste linje * Principes, menn i sin beste alder (slutten 20- og begynnelsen av 30-årene), som sto i andre linje * Triarii, veteraner som sto i bakerste linje og bare kom i kamp under ekstreme situasjoner.
  5. Hva fant du ut? Eneste jeg bekymrer meg om når jeg bruker 4 pins chassis pinnene til noctua cpu kjølern er om den da mister dynamisk hastighet på temperatur. Noen som vet dette evt hva bør man gjøre?
  6. Yess, det gjorde susen å disable de. Og vips ble boot tiden 2/3 deler redusert også . Thank u
  7. Takk for hjelpen. Har en liten issue som irriterer meg enda her. Får denne meldingen i bios echoen fortsatt. Adapter 1: Disk Information No hard disk detected! I bios finner den alt helt fint og den fortsetter å boote helt fint og inn i XP etterpå. Denne lille pausen og meldingen irriterer likevel! Driver å leter litt etter en løsning, er redd for å gjøre endringer som fucker opp igjen så går sakte frem. Akkurat lagt inn alt av service packs osv, HD Audio devicen ble først detecta etter service pack 2 også.
  8. I cd`n som følger med legges det inn en update til alle driverne via start menyen leste jeg i manualen her.
  9. Var nok et problem å få detektert Raptoren med Windows7 cd`n, etter at jeg fikk "rengjort" raptoren på en vista maskin spratt den rett opp i bios under s-ata disk 1. Installerer XP nu og alt er fryd og gammen ser det ut til
  10. Prøvde med en annen disk og satt den i s-ata slot 1 da gikk det gitt, dvs et stykke ut så kunne den ikke lengre lese fra windows 7 plata . Prøver nå å slette/partisjonere raptoren på nytt på en vista maskin. Leste noe om at det var problemer å lese disker som kom fra XP partisjoner. Funker ikke det heller så tror jeg jaggu at jeg dropper både vista og win7 på nye maskina her , da blir det Xp og raptor så får man heller upgrade når win7 kommer i noe annet enn beta..
  11. Jeg kjøpte Noctua kjøler fra Netshop og festebrakett -adapter til socketen på Komplett. Beste kjøleren du får tak i. Enkel installasjon og passer perfekt i p182 hvis jeg bare hadde fått et OS på den , ref øvrige post.
  12. Hei, har P6T og I7-920 bygd i nytt kabinett (p182) med 3 gb ram og 280gtx kort. Satt i min "gamle" wd s-ata 150 gb raptor disk for å legge inn Windows 7 Os. I bios echo oppdages disken fint, mens når jeg går inn i setup finner den ingen i s-ata oversikten annet enn dvd spilleren min. Dog, hvis jeg går på boot tabben finner den disken som disk 0 i boot sequence?! .. Hver gang jeg starter står det for det første cpu fan error (bruker 4 pins fra min noctua kjøer som cpu fan) så kommer det no hard drives found!. Det første den gjør er å detekte hd`en wd150.. og dvd`en i echoen, så kommer noe adapter reset meldinger før no disk found kommer. For forøvrig samme melding som dette når jeg prøver en installasjon av windows : http://support.microsoft.com/default.aspx/kb/925481 Noen som har noen anelse?
  13. Ser denne er 11 måneder gammel men er nok flere med samme problem. 'Ta i bruk' linken i webinterfacet har en enkel java syntax feil. Høyre klikk og kopier lenkemål, paste/lim så inn i adressefeltet. Da ser du en lang adresselinje, med masse url mellomrom som er %20 osv. Helt til høyre ser du det siste ? før en fnutt ' .. Fjern alt mellom fnuttene unntatt ? tegnet og trykk enter og vips får du ok boksen. Jeg har meldt fra om denne feilen allerede når jeg fikk boksen for et par år siden men oppdatering av sofware er en manuell jobb for hver enkelt.
  14. Vil nok uansett ikke bli større enn James Camerons Avatar som kommer til neste år. Tidenes sci-fi produksjon og han har selv uttalt at hans siste produksjon Titanic bare var peanuts i forhold til denne http://www.youtube.com/watch?v=CGs3_1qKl34
×
×
  • Create New...