Gå til innhold

Bioshock Vs. Halo 3


Rudde

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kjøpte hovedsaklig 360 pga jeg skulle få Halo3 men også fordi jeg ville ha noen kule spill. Har du spillt Halo3? for hvis du ikke har det er det ganske vanskelig å tro at Bioshock er bedre. Har faktisk hørt at Campaign blir noe helt utrolig og det er vel det jeg har gledet meg til hele tiden.

 

Har både Halo, Halo2 og Bioshock og selv synes jeg begge spillene er forskjellige men med Halo serien kan jeg spille om og om igjen men med Bioshock klarer jeg ikke mer enn en gang.

Lenke til kommentar
eg trur bioshock tar innersvingen på halo når det gjeld SP delen...eg har ikkje runda bioshock enda men det er vertfall min mening..halo har eg aldri prøvd..;)

9503125[/snapback]

 

Den er ikke i nærheten av SP delen på både Halo 1 og Halo 2.

Har runna en av dem på legendary alene, og den andre på på legendary med en kompis. Runna senere Halo 2 på hard alene pga. de ekstra mapsa xD

....Samt at det var jævli gøy da ;)

 

Bioshock har jeg mindre gode ord om....

Har ikke runna det ennå, gidder rett og slett ikke. Finner ikke noe ved det fengende :/ Halo og andre spill som F. eks Rome: Total war(kunne forsåvidt tatt PS:T som eksempel) har en spesiell ting ved seg som får man til å fortsette å spille. SPILL, eller så vil det gå til helvete. Man lurer jo alltid på om man greier å redde verden med Master Chief i Halo, eller om man får tatt over halve verden i R:TW. Halo har også nice musikk som får meg gira ;) Sånn føler jeg ikke med Bioshock.

Javel så har en eller annen ape styrta med fly og havner Rapture....

Starter å bli lei av han, så håper egentlig han dør.

Endret av Camper_killer
Lenke til kommentar
Tror dere Bioshock blir (har blitt) ett bedre spill en Halo 3??

 

Mange som har kjøpt 360 Pga Halo 3 osv (Bla. meg :D)

Men tror dere faktisk Bioshock er bedre?! :O

9502996[/snapback]

 

Syns bioshock tapte seg veldig først gang jeg døde, det var jo ikke skummelt å dø. Jeg tapte ingenting, jeg måtte kanskje drepe en eller to på veien tilbake dit jeg var. Spillet ble plutselig ikke så skummelt lengre. Eneste moralske valget jeg har fått, så langt er de små jentene. (har vel tatt...3 eller 4 big daddies så langt). Det er på PC, om 360 versjonen er annerledes går den opp en karakter hos meg i alle fall.

 

Sier ikke det er ett dårlig spill, for all del. Det beste som har kommet ut så langt iår, om ikke, så blandt top 3 (for min egen del).

 

Skulle jeg gitt poeng i forskjellige kategorier ville halo vunnet hos meg, fordi Bioshock mangler en Multiplayer. Likte også de Fallout lignende reklamene.

 

Litt forskjellige spill også, selv om det er i samme sjanger. Blir som å sammenligne civilization med starcraft.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...