Gå til innhold

Idol 2007 - Hva synes dere så langt?


Anbefalte innlegg

håper linnea eller timian ryker......ingen av dei kan egentli å synge.har bere ei spessiel stemme!

linda imponerte idag. ho har ei fin å kraftfull stemme. åste gjorde det bra som vanli,å det gjorde også kim rune og bjørn johann. glenn song litt surt idag,men han valgte også en kjedeli song.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Legg ned hele Idol 2007!!

 

Rett og slett bare søppel som er med i år. Denne kvelden skulle jeg kose meg på sofaen, bråvåknet til noe falskt helvete og det ble bare verre utover sendingen! Latterlig at disse som er med som de siste har kommet så langt. Dommerne er jo like forferdelige, Asbjørn er den eneste som tør å si rett ut at noen er drit dårlig, de andre sier hver eneste gang: Dette var bra! Stå på! BLA BLA BLA!!

 

Argh!! Orker ikke mer.... ><

Lenke til kommentar

Jeg er veldig lite fan av a-ha, så jeg hadde ikke så store forventinger til aftenen, sånn sangmessig sett. Synes det var en kjedelig idol-kveld, synes heller ikke noen imponerte. Linnea klarte nok en gang å ødelegge en fin sang jeg liker veldig godt. Fatter ikke at hun fortsatt er med. Sorry, Linnea!

Lenke til kommentar
Bra for Linnea at hun røk. Hun innehar kvaliteter som går langt utenpå hva en middelmådig Idolvinner noensinne kan drømme om å realisere. Gi henne tre år utenfor pengemaskinen, og hun vil stå frem.

 

Helt enig, hun er den eneste som oppnå der, de andre er bare platte sjeleløse middelmådige poppartister.

 

Timian skulle røket idag, han var forferdelig.

Lenke til kommentar

Jeg forstår ærlig talt ikke hva folk ser i Bjørn og Linda. Helt seriøst. Jeg kan forstå hva folk ser i Glenn, og til dels Timian. Men Linda og Bjørn? Begge to virker som middelmådige popartister. Linda kjører på med låter fra Topp 20 og VG-lista når hun får velge fritt, mens Bjørn har null kraft og engasjement i sine framføringer. Når jeg tenker meg om tror jeg kanskje jeg ser hva menn ser i Linda. Blond pen jente på TV får vel alltid en del stemmer. Bjørn derimot er jeg mer usikker på. Men men.

 

Hvis noen fortjener å vinne Idol (og da ser man bortifra at det å vinne i Idol egentlig er et onde) er jo Åste. Hun er desidert flinkest til å synge av alle sammen. Hun presterer bra hver gang, sett iforhold til de andre deltakerne. Og ikke minst er hun noe nytt i forhold til de tidligere vinnerne. Men siden det å vinne Idol er ensbetydende med dårlig platekontrakt og kjøpesenter-turneringer i et år er kanskje ikke det å vinne så bra. Så om Bjørn eller Linda (som det forøvrig virker som om TV2 prøver å markedsføre som en gal) vinner gjør det meg ikke noe. Da er de i rampelyset i et år og forsvinner i likhet med Kjartan Salvesen, Jorunn Stiansen og de der.

 

Så kan slike som Åste og Kim Rune få en skikkelig platekontrakt som ikke innvolverer kjøpesenter-turneringer for fjortiser. Det er min ærlige mening om saken, og slik er det med den saken. :)

Lenke til kommentar
Kim Rune sang som en jævla homse og ikke minst ødela han min favoritt a-ha låt. hvelvete som jeg hater han!

Helt uenig med homse-kommentaren. Etter min mening bør ikke det at en person er homofil gjøre at de skal puttes i samme boks.

 

Men at Kim Rune var dårlig er det ingen tvil om. Stemmen hans er ok, men det er noe med fyren som gjør at det er umulig å høre på uten å føle seg uvel.

 

I dag likte jeg derimot Glenn best. Modigste sangvalg, i tillegg til at det var best utført. Kommentaren til Asbjørn var jo helt sprengt, skjønte ikke en drit av den, men jeg likte Glenn best i dag. Åste var og rimelig solid, men hun står stille som en stokk + at stemmen hennes er litt mainstream "gauledame" ala Beyonce.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...