Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
barezell skrev (På 2.10.2022 den 0.40):

Likte godt at vi fortsatte å angripe på 1-0 i dag. Fortsatte ta risk. Synes alltid vi blir straffet når vi skal prøve legge oss bakpå. Nesten samtlige kamper denne sesongen har vi dominert, det er bare å fortsette pushe og score mål. 

Jeg tror at å finne den balansen er nøkkelen for Arsenal. Å fortsette å angripe er riktig når man har et sånt overtak, men til tider ofres tryggheten litt for mye. Nesten alt Arsenal slipper inn kommer på kontring imot etter balltap høyt i banen, der man har tømt seg litt for mye bakover.

Det er en veldig stor forskjell på å legge seg bakpå og det å fortsette å angripe, men stå litt mer igjen for å beholde kontrollen. Klarer Arteta å løse denne balansen, så kan Arsenal faktisk vinne Premier League denne sesongen hvis de er heldige med skader og de andre lagene fortsetter å være så ustabile.

Endret av Snikpellik
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Kan bli interessant i dag, Arsenal vil nok spare spillere før kampen mot Pool på Søndag og Glimt har jo så absolutt vist at de kan gjøre det vanskelig mot europeiske lag før. Tipper det blir mye Arsenal med ball som sliter med å komme til de store sjansene, samtidig som Glimt blir farlige på kontringer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...