Gå til innhold

HP Pavilion HDX tråden


convak

Anbefalte innlegg

Er litt uenig med deg Sekker'n ang. innpakkingen.

 

Synes det var kvalitet over innpakkingen. Har ofte fått vare ødelagt i forsendelse pga. av for dårlig embalasje.

 

Joda det er greit med solid innpakking,men det er det på den andre jeg sammenligner med også uten at embalasjen er 3-4 ganger maskinen.

Dette tar jeg ikke opp spes ang HP,men fordi vi dessverre ser dette med det meste en kjøper,og i disse tider når det snakkes om miljø er vel nettop det formidable forbruket av unyttig/overdreven embalering noe å tenke på. :hmm:

 

Bøkene, tja, jeg er av de som synes det er greit å få med litt skriftlig info. At det pakker for flere språk av praktiske orsaker er forståelig.

 

Her får du uansett bare en overfaldisk info,her burde enten denne vært enda mindre slik at alt fikk plass i en bok,eller så burde den være fullverdig og på det språket der maskinen selges,nok en gang med tanke på miljø :)

 

Plakatene var nyttige ved oppakkingen. Grei oversikt over maskinen som gjorde det lett å få rask oversikt. Supert tiltak fra HP.

 

Mulig noen ser dem som nyttige,jeg gjorde ikke det og her er det i alle fall ikke behov for 5 stk :hmm:

 

Når det gjelder Recovery, så er jeg mer enig med deg og skulle også ønske muligheten for en ren innstalasjon av operativsysemet. Gjerne på samme måte som i dag men med følgende valg ved førstegangs oppstart:

- kun operativsystem m/drivere

- Operativsystem/Drivere + de tilleggsprogram en selv ønsker.

- Normal innstalasjon (Full pakke)

 

Selfølgelig må der være mulighet til å etterinstallere de andre komponentene hver for seg, hvis ønskelig.

 

Nettop,noen hevder dette gjør maskinen dyrere,men hva da med å minske forbuket av embalsje/unødig reklame til fordel for noe nyttig som feks dette :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Va har du för mus kopplad till datorn? trådlös?

Stöder drivrutinerna Vista?

 

Problemet är annars noterat på notebook forum under HP, men då har de alltid löst sig med att touchpaden varit påslagen och man snudat vid den.

9595805[/snapback]

 

Bruker en Razer copperhead med kabel

9596066[/snapback]

 

 

Jeg har hatt problemet med en annen bærbar. Da hadde COM-porten og USB samme adresser. Prøv å deaktiver en av COM til musen slutter å hoppe.

9600198[/snapback]

 

Har prøvd det meste også bruk av andre usbporter,annen mus osv osv,men dessverre dukker problemet opp igjen.

Jeg ser også at padden faktisk slår seg på selv uten at jeg er i nerheten av knappen.

Får forske litt og se om problemet ligger der :hmm:

 

Ellers funker dette eksemplaret fint.

Endret av Snekker`n
Lenke til kommentar
Musepekeren forveksler com-signler og signalene fra musen. Derfor hopper den rundt!

Har du programmer som bruker WITS-signaler?

Hvikle COM-porter er i bruk og hvilke er ikke?

9601064[/snapback]

 

Har kunn usb portene i bruk nå, har prøvd å deaktivere det meste,men det ser ikke ut til å hjelpe,men som jeg nevnte tidligere så ligger padden og slår seg på selv,årsaken kan ligge der :hmm:

Lenke til kommentar
Fikk kjørt 3Dmark-testene:

 

3Dmark03: 11783

3Dmark05: 8770

3Dmark06: 4093

PCmark05: 5090

 

Har en opplevelsesindeks på 4,7:

 

Prosessor: 4,9

Minne: 4,8

Grafikk: 5,9

Spillgrafikk: 5,4

Primærharddisk: 4,7

 

Omtrent det samme som andre har fått :)

 

Må få testet bioshock på maskinen... :hmm:

9593408[/snapback]

 

Har en opplevelsesindeks på 4,3, der harddisk drar mye ned, noe som er litt rart....

 

Prosessor: 4,9

Minne: 4,8

Grafikk: 5,9

Spillgrafikk: 5,4

Primærharddisk: 4,3

Lenke til kommentar

Så det er NEGATIVT at HDX kommer i solid innpakning, og har manual i papirutgave på flere språk?!! Du er mester på å vinkle ting negativt Snekkern! Håper forresten det er T7500 du har fått! :hmm: Vitterligen! :D

 

Jeg vil takke den som kom med linken til Top Windows Vista Tweaks! Nå liker jeg Vista mye bedre. Oppstartstiden var et stort irritasjonsmoment, og er redusert til langt under det halve etter jeg kjørte pkt 1, 2, 4 og 8. Takk gud for pkt 5.

 

Noen som har lagt inn dualboot med linux på maskina? Jeg fikk det ikke helt til. Kunne også tenkt meg å teste OSX på maskina. Noen som har noen erfaringer? (Ja, jeg er klar over at jeg ikke får HP support på dette området)

 

Testa akkurat World in Conflict. Benchmark testen ga dårlig resultat. (Fikk omtrent 11 fps uansett oppløsning/kvalitet) Men når jeg starta tutorialen så gikk det greit på ca1400xnoe oppløsning og medium kvalitet. Så bra ut det! Dette er første spillet jeg ikke spiller på full oppløsning.

Lenke til kommentar
Så det er NEGATIVT at HDX kommer i solid innpakning, og har manual i papirutgave på flere språk?!! Du er mester på å vinkle ting negativt Snekkern! Håper forresten det er T7500 du har fått!

 

convak hvor ser du jeg sier det er negativt at en maskin er pakket i solid innpakking ?

Jeg prøver her å sette fokus på nødvendigheten av mengden innpakking i disse miljøtider.

Fordi denne maskinen ville kunne blitt pakket inn like solid selv om embalasjen hadde vært redusert betydelig.

I tillegg skrev jeg at dette ikke gjelder bare denne maskinen/merket,men det gikk tydeligvis hus forbi :whistle:

Merkelige greier dette her,at enkelte ikke ser ut til å takle bemerkninger om det produktet de selv har :hmm:

 

Jeg skriver bla dette:

Dette tar jeg ikke opp spes ang HP,men fordi vi dessverre ser dette med det meste en kjøper,og i disse tider når det snakkes om miljø er vel nettop det formidable forbruket av unyttig/overdreven embalering noe å tenke på

 

Og ja jeg engasjerer meg i denne tråden,både på godt og vondt,nettop for å belyse både sterke og svake sider og i et håp om å få en serviceavdeling som tar kundene på alvor.

Og mulig det siste har hjulpet litt allerede (det er lov å være optimist) fordi jeg fikk en utmerket service siste gang jeg kontaktet dem :cool:

Endret av Snekker`n
Lenke til kommentar
Nej men så är det en entertaiment maskin och ingen spelmaskin.

Prestandan för en entertaiment är klart godkänd.

Vill man ha en spelmaskin så finns ju Zepto och Dell ( XPS ) som är gjorda för spel.

9608185[/snapback]

 

Ytelsen her er det nok grafikkortet som begrenser ja,dessverre litt synd at ATI ikke har bedre grafikkort å by på enn dette.

Så nei jeg skyller ikke det på maskinen :cool:

Lenke til kommentar

Snekker`n

Naivt eller ei, saken er vel så enkel at om en reklamerer med et produkt så skal det produktet fungere i det land det reklameres,ergo står det digitaltv så skal det fungere om ikke skal vel produsenten skrive feks "gjelder ikke Norge" dette skal stå slik at det er lett å opfatte for kunden.

Hva tastaturet har med dette å gjøre skjønner jeg ikke,det fungere jo, men det vi kan si der er jo at det selges maskoner med andre tastatur og da er jo nettop dette uthevet med feks OBS Engelsk tastatur :hmm:

 

Poenget med sammenligningen var det at du hentydet et sted her at du ville ha et tv kort som støttet Mpeg4 i disse maskinene, mens jeg ville frem til at markedet i lille norge er så lite at de setter opp tastaturet så de kan selge samme maskin i flere land. Derfor er det også svenske bokstaver på Æ,Ø,Å. Ellers er jeg enig at om de visste om at dette ikke ville virke i Norge burde det stått info om dette. Vi får også flere klager ukentlig på at ikke det følger med manualer i papir utgave på maskinene så dette blir det klager på uansett om man gjør det på den ene eller det andre måten tydeligvis.

 

Ca 100% av gangene det ringer inn en kunde og spør: HÆ? Virker den ikke på ISDN? Eller: Har den ikke bluetooth?? SÅ har forhandleren sagt eller skrevet noe feil. Dette er da forhandlerens ansvar.

 

Vet ikke om du mener at HP kunder er spesielt dumme eller om du bare overdriver her  :hmm:

Men jo om forhandlerne gir dårlig service feil info osv osv så er det faktisk også HP sitt annsvar,fordi det er HPs produkt og de kan selv bestemme hvem som skal selge dette, velger man derimot å overse dette fordi en da vil selge minder er det en annen sak.

 

Jeg mener selvsagt ikke her at alle kundene ringer inn med slike spm, men du vet kun etter å ha jobbet på en slike support hvor mye rare spørsmål kundene kan komme med. Jeg tror ikke jeg overdriver mye om jeg sier at printer supporten får telefon 1 gang i uken av folk som ikke har satt inn strømmen. En gjenganger er jo kunder som har IP telefon og ikke sier ifra om det så begynner vi å feilsøke nettverk og vips så er kunden borte. Nettverks kabel som ikke er satt i, WLAN bryter som står på "av" o.s.v.

 

Om Elkjøp sier at en maskin skal kunne kjøre de nyeste om mest krevende spillene og dette ikke stemmer, nytter det ikke å komme til HP for å få en bedre maskin eller avslag i prisen p.g.a. noe forhandleren har sagt. Det er ikke HP som skal lide for andres feil. Det finnes mange selgere som snakker om ting de ikke har greie på akkurat som det finnes folk på support som ikke har peiling, men om HP support sier noe feil som skader maskinen din får du selvsagt dette fikset. Akkurat som Elkjøp i dette eksemplet vil måtte finne en løsning for kunden. Som kan seg være et mindre mellomlegg for en kraftigere maskin.

Endret av Hans Erling
Lenke til kommentar
HP support sier noe feil som skader maskinen din får du selvsagt dette fikset.

 

Så da mener du en har krav på et tv kort som fungerer,da :)

De har jo opplyst at maskinen har digitaltv og ikke nevnt med et ord at den ikke støtter det norske systemet :hmm:

9609751[/snapback]

 

må man ikke ha kort (kredittkort størrelse, slik som på parabol motakere) for å få decodet de nye

digitale bakkesendingene ?

Endret av E-Man
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...