Gå til innhold

Ting som er hyggelige og gjør deg glad


Gjest Slettet-Axby2kEH

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Vær oppmerksom på at følgende er alle laget av feiing generaliserte uttalelser. Det vil alltid være unntak fra regelen.

Teorien om feminisme sier at kvinner ønsker å bli behandlet rettferdig og likt for menn, og at de ikke ønsker å bli seksuelt objektivert i media, som om de er noen premie som kan vinnes.

I min mening er feminisme også en kamp som, i kjernen, er allerede vunnet, og temaet må legges til hvile i favør av større problem, som jeg skal snakke om i et minutt. Jeg føler også at til riktig sette mine argumenter i en slags perspektiv, må jeg ut meg selv som en homofil mann. Det er viktig at du vet at mine meninger ikke kommer fra en straight hvit mannlig perspektiv på hvordan kvinner "bør sees."

Her er en siste påminnelse om at alle mine meninger er generalisert for de fleste, og jeg forstår at det finnes alltid unntak.

Mitt første problem med moderne feminisme er at jeg personlig har kjent mange (mange) kvinner som er veldig høyt om sitt ønske om å bli behandlet likt med menn, og likevel disse er også de samme kvinnene som deretter snu og vil bli behandlet som " prinsesser "av sine kjærester. I min mening, er at spør etter kake og spise den også. Krevende likestilling har konsekvenser (som mange grupper av minoriteter kjenner veldig godt), og det synes for meg at mange "feminister" - jeg satt som i anførselstegn, fordi jeg ikke egentlig at disse kvinnen faktisk er feminister - ikke er villige til å gi opp det de har for å legemliggjøre hva "like" betyr. Hvis kvinner vil ha likestilling, så de trenger å godta alt som det innebærer.

Flytte til kvinner i media. Det er en drivende momentum i teorien om feminisme at kvinner blir seksuelt objektivert i filmer, og at denne ideen må stoppe. Filmen "Charlies Angels" ble brakt opp i denne ukens forelesninger som en forferdelig utstilling av hunnene blir sexobjekter i en film skrevet og regissert av menn. Jeg finner det merkelig at ingen har nevnt at fem av de åtte produsentene på denne filmen er kvinner, deriblant Drew Barrymore. Jeg tror at seksuell objektivisering aspektet ved feminismen er den svakeste delen av argumentet støtter teorien. Jeg er ikke i det hele tatt antyde at kvinner ikke er seksuelt objektivert i filmer, men det virker for meg at feminister har skylapper på, og de mangler det store bildet her.

Alle er seksuelt objektivert i film.

For hver midriff vist, for hvert sett av bryster vi ser, for hvert skudd av spalting, og for hver scene av kvinnelige figurer ved hjelp av sine seksuelle Wiles å behage en mann, er det like mange buff menn, eller skjorteløs menn med definerte magemuskler , eller menn med chiseled kjevene som portretteres som blir lett lurt av attraktive kvinner. Jeg vil utfordre folk til å gi meg fem storfilmer som stjerne noen andre enn en nydelig A-liste skuespiller med en meislet kropp og ulmende øyne som på et tidspunkt i filmen, tar hans skjorta for å gi publikum fryd for øyet.

(Jeg vil ikke engang utdype på antall "feminister" Jeg vet hvem betalte for å se - og veldig mye glede - filmen "Magic Mike" bare på grunn av den utrolige eye candy involvert med å se en gruppe utrolig lekre mannlige strippere ta sine klærne og gyrate inn i kameraet. Ordet "hykler" kommer til tankene ...)

Filmskaping er en bedrift. Og som en bedrift, må du markedsføre produktet på en bestemt gruppe mennesker. Folk går se filmer å unnslippe sine liv i to timer. Menn gå se action-filmer å se en mann de skulle ønske de kunne ende opp med de tingene vi skulle ønske vi kunne ha (og ja, noen ganger betyr det at en varm jente). Kvinner gå se romantiske komedier å se en kvinne de skulle ønske de var ender opp med en varm mann (som Ryan Reynolds, eller Ryan Gosling, eller Chris Hemsworth) de skulle ønske de kunne være med.

Det er virkelighetsflukt, folkens. Vi virkelig ikke ønsker å se "normale" folk gjør "normale" ting og ender opp med "normale" seksuelle partnere. Dette er hvorfor vi ikke kastet John Goodman som Captain America. Dette er hvorfor vi ikke kaster Judi Dench som Lara Croft i «Tomb Raider»-filmer. Dette er hvorfor vi ikke kastet Steve Buscemi som bly i de Jason Bourne filmene.

Men jeg vil ikke la "feminister" sitte der og seriøst fortelle meg at de er lei av å være undertrykte ved objektivisering når de ville være de første som grøsser når den nyeste filmen de ønsket å se ikke stjerners noen liker Ryan Gosling.

Det går tilbake til den tingen om "likhet" som jeg nevnte ovenfor. Likestilling har konsekvenser.

Jeg benekter ikke at det var kanskje en tid da kvinner ble fremstilt urettferdig i media. Men i denne dag og alder, har vi ikke lenger portrettere kvinner barbent på kjøkkenet mens hun var gravid (eller hvis vi gjør det, er det en periode stykke ment å Harken tilbake til en dag som ikke lenger eksisterer).

Så, la oss bare sitte tilbake et øyeblikk og innrømme hva som virkelig foregår her. Feminisme som det er definert eksisterer ikke lenger. At kampen er allerede vunnet. Alle i media fremstilles unøyaktig, og hvis vi virkelig skriker etter likestilling, så vi må akseptere at alt vil måtte endres.

Hvor mange av oss egentlig ønsker at det skal skje?

sage this cancer lol saging with an image rules 1 and 2 only apply to raids dumbass

pool's closed kawaii moe desu desu desu that fucking cat you should go an hero newfag

gtfo my /b/ sucks now because of you newfags what do you mean /b/ has always sucked it

sure is summer in here go back to le 9fag you dun goofed the first post to end in 69

ells me what to say to my crush name my pipe guys call Pawn Stars and ask for battletoads

YLYL wow none of these made me laugh thread steam begging thread circlejerk thread omg you

weeaboo avatar fags gtfo dude you're complaining about weeaboos on 4chan do you realize

how stupid that is what the fuck did you fucking say me you little bitch Eurofag vs

Amerifat christfag vs atheistfag /b/ can you watch my chocolate milk for me along with

the usual globs of semen came ants and blood in b4 OP can't inb4 in b4 404 you riskfags

need to go to /tg/ hey you faggots my name is john and i hate every one of you

Hitler did nothing wrong greentext triforce delete system32 it makes your computer

run faster fakku fap game fap roulette 2/10 for making me reply MOAR..

jeg vet ikke hva det der betyr, men det var i hvertfall teit og sikkert bare morsomt i din internettkrets i sånn 2008

Lenke til kommentar

Tok litt feil der. Men regner med du forstår hva jeg vil fram til.

Hvis du snakker om personene som tror de er flinke til å plukke opp jenter fordi de har pugget på 3 ulike setninger som er blitt brukt allerede hundre ganger før og som på magisk vis skal få deg til sengs, så skjønner jeg hva du vil fram til.

Lenke til kommentar

Tok litt feil der. Men regner med du forstår hva jeg vil fram til.

Hvis du snakker om personene som tror de er flinke til å plukke opp jenter fordi de har pugget på 3 ulike setninger som er blitt brukt allerede hundre ganger før og som på magisk vis skal få deg til sengs, så skjønner jeg hva du vil fram til.

 

Indeed!

Lenke til kommentar

Å vente på posten.

Føler meg som en liten gutt i andre verdenskrig som løper til postkassa hver dag fordi han venter på brev fra sin modige pappa.

Møter stadig folk som springer ut og står og venter ved postkassa så fort de ser at jeg er i nærheten.

 

Med folk så mener jeg to smårare fyrer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...