Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Å være på julebord med kolleger som er 20+ år eldre og som plutselig finner ut at de skal hooke meg opp med "damer". Dat embarrassment.

 

Fikk til slutt ridd av meg resten av kollegaene mine og ble med en dame jeg traff på taket av Grand ned til et annet sted og videre til enda et sted. Ut av det blå skulle hun plutselig møte en kompis og jeg håper for guds skyld at han bare var nettop det for han så faen ikke ut. Fant ut at jeg likegodt kunne droppe hele greia og i samme øyeblikk kom jeg på at jeg måtte hjem fordi jeg skulle tidlig opp. Gikk ut på gata og skjønte faen ikke hvor jeg var, så takk og lov for at det fantes noen oppegående mennesker som fikk praiet en Taxi for meg så jeg kom meg til busstasjonen og fikk sprintet inn på Timeekspressen. Kjedet meg ombord så prata høl i hodet på jenta som satt foran meg. Tror hun var lærer. Hyggelig hvertfall.

Endret av Feh
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Trenger en opinion:

Har vært på "date" med en dame. Og så snakket vi mye om brygga her jeg bor, og at hun synes det var koselig der. Det regnet og hun var småforkjølet da, så det ble ikke til å gå ut. Hun er et par år eldre enn meg, så vi tulla litt med det, og hu sa at hu var en gammel dame.

 

Men, tenkte å sende en melding, for nå har det gått en liten stund, og det er ikke noe konkret plan videre.

 

Tenkte å sende en melding hvor jeg begynner med "hei gamla" ellerno. Og så si at neste gang så drar vi på brygga og tar noen drinker. osv.

 

 

Det er vel riktig å si "neste gang"?

Lenke til kommentar

Vil bare supplere ang. "være bestemt". Viktig å prøve og unngå ord og uttrykk som kanskje, mulig, se an, vi får se, og liknende som definerer usikker tid. Det kan gi inntrykk av usikkerhet og ubesluttsomhet hos en, og for enkelte kan det være turn off. Med å være bestemt og gi klar tale funker for begge parter. Da slipper man også mye prat frem og tilbake.

 

Brente meg på den nå nylig og lurt å være forsiktig med det.

 

 

Oppd. : Glemte selvagt å nevne at det finnes unntak. Har man usikker tid i møte, må man jo bare se an.

Endret av Myst
Lenke til kommentar

Ser den. Er alt for lenge siden jeg aktivt sjekket noen. Det er kanskje 5-6 år siden. Merker at mye er glemt og at nye uvaner har kommet.

 

Mens vi snakker om å være bestemt, sist jeg var med daten min, så klarte jeg av en eller annen grunn å si "vet ikke" mye nok til at hun la merke til det. Og "vet ikke" er jo ikke akkurat veldig bra å si hele tiden. Jeg reddet meg inn igjen til slutt ved å si "vet ikke" til noe hun var sikker på jeg visste og bare smilte. Det fikk hun ihvertfall til å le bra. Jeg trur dette bare er en bagatell da. Flere sånne småting er jo ikke bra, men helheten er jeg relativt fornøyd med.

Endret av hfthomas
Lenke til kommentar

Er ikke helt sikker, men å si "vet ikke" hele tiden kan kanskje få deg til å virke litt usikker. Muligens. På en måte. Eller no.

 

I hvilke sammenhenger? Jeg mener man er bedre tjent med å være en anelse skråsikker selv om man innerst inne ikke har peiling og heller "stand corrected" etterpå fremfor å ikke si det man tror og stå for det.

Endret av Feh
Lenke til kommentar

I hvilke sammenhenger? Jeg mener man er bedre tjent med å være en anelse skråsikker selv om man innerst inne ikke har peiling og heller "stand corrected" etterpå fremfor å ikke si det man tror og stå for det.

 

Er vel generelt. Jobbet en del med at jeg var en del sånn rundt 18-årsalderen. Skal ikke se bort ifra at noen av de gamle vanene har sneket seg inn igjen.

 

 

En viktig del av å være en mann er å ta avgjørelser. Så ja, man kan ikke "ikke vite" for mye.

 

Selv vet jeg egentlig ikke en drit, men det gjør heller ingen andre, så jeg kan like så greit tro jeg vet.

 

Jepp. Blir ihvertfall å være obs på det fremover nå. Alle vage ord jeg måtte ha i registeret mitt skal tilintetgjøres.

Lenke til kommentar

Trenger ikke vite en drit for å ta avgjørelser egentlig. Kan fint ta gode avgjørelser basert på magefølelse eller sunn fornuft.

Jepp. Men da må man igjen være ganske god på å mindfucke seg selv ;) .

 

____________________________________________

 

Bra video av Tyler. Tar for seg "entitlement", som er konseptet at du får det du tror du fortjener.

 

http://www.youtube.com/watch?v=qFTP7OHE0iE

 

__________________________________________________

 

 

Fy faen jeg har lyst til å prøve å sjekke opp Miley Cyrus.

 

___________________________________________________

 

Angående avgjørelser. Så tror jeg at man er mer fornøyd med en avgjørelse, jo mindre tid man har brukt på den. Om man bruker mye tid på å ta en avgjørelse, har man også investert mer i den, og dermed vil man være mer usikker på om det var den rette avgjørelsen.

 

Å bruke lang tid på å ta avgjørelser vil også spise opp altfor mye tid, og mange muligheter vil derfor glippe. Tror tiden og energien man taper på å måtte være så jævlig sikker i sine avgjørelser, overgår tiden og energien som går til å fikse avgjørelsene som er feil.

Endret av Because I need change!
Lenke til kommentar

Tyler har så jævlig mye bra poenger. Har rsd transformations liggende på en harddisk hjemme. Ikke sett på flere år det heller. Time to get inspired!

Tyler is tha man. Har sett både Transformation og The Blueprint Decoded, men nå følger jeg bare v-bloggene og freetourene hans. Veldig mye bra.

 

Gleder meg som en liten unge til bootcampen jeg har kjøpt, hvor han og Jeffy er instruktører :D .

Endret av Because I need change!
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...