Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Du har min støtte hvertfall, er BEGGE interessert så tar begge initiativ og planlegger slik at man på en eller annen måte får sett hverandre... etter to (eller nesten tre?!) mnd BØR man vite om man er forelska og interessert, og hvis man er det så er det mulig å få til å sees.

Det spørs vel kanskje litt på hva disse tre månedene har inneholdt. Ikke alle blir interessert eller forelsket bare av å vite at noen eksisterer heller akkurat. Det kreves faktisk ofte ganske mye før sånne følelser utvikles uavhengig av hva en ønsker å styre selv og uansett om en er interessert eller ikke i utgangspunktet.

 

Skallekos, istedenfor å overanalysere absolutt alt til de grader så kan du ta hennes ord for det. Du sier selv at det ikke er kjekt å være i en slik situasjon, likevel legger du skylden på henne. Han virker ikke særlig interessert når han ikke tar noe initiativ og omtrent ikke prioriterer henne.

Ok. Skal slutte å overanalysere. Men hva mener du med dette da?

At det selvsagt ikke er vår feil og at sannheten er nok bare at det er en mangel av interesse, siden det ikke finnes noe tid til å bli prioritert og det ikke tas noe initiativ?

 

Edit: dobbelpost flettet av tvillingsjel

Endret av Tvillingsjel
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for kloke ord, støtte, litt mange ord men likevel tankevekkende, og alt som ble skrevet :)

 

Mulig jeg overreagerer, mulig jeg finner meg i for mye. Planen er nå å få spurt om han dater andre, så får jeg i hvert fall klarhet i noe. Ellers har jeg ingen hast med å definere noe og slike ting, jeg vil heller bare kunne være åpen for andre om det ikke er mer å hente her...

Lenke til kommentar

Jeg hadde droppet han og datet andre. Jeg, og alle menn/gutter jeg kjenner tar initiativ når de er interesserte, med mindre de er svært sjenerte.

 

Å vente på noen som har deg i reserve er bare tull, da venter du på noe som sannsynligvis aldri kommer til å skje. Du bryter også deg selv ned på denne måten med tankespinn.

 

Du fortjener å bli prioritert.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Jeg orker ikke å blande meg inn i hele denne diskusjonen, men for min egen del, rent personlig, så ville jeg nok også tenkt litt som deg, Lykke-lita. :)

 

Forelskelse trenger ikke å være et faktum etter bare tre måneder, det spørs mye på personene og ikke minst den aktuelle situasjonen, men samtidig så merker jeg at jeg rent personlig er ganske lei av "forhold" hvor man dater av og på i flere måneder før hele greia renner ut i sanden.

 

Det handler ikke om at jeg ønsker å gå i et forhold med en gang - man kan gjerne bruke god tid til å bli kjent med hverandre og se an kjemien, men hvis jeg ikke får noe konkret å forholde meg til løpet av noen måneder, så vil jeg ikke bruke tiden min på det. Å ikke vite sikkert om det er "true love" eller ikke er helt greit for meg, men jeg må få følelsen av at vedkommende virker interessert i at vi faktisk skal bli bedre kjent. Du kan godt kalle det en magefølelse-greie. Alle gutter er jo ikke like, og jeg forventer ikke at alle skal ha det tempoet som jeg er komfortabel med, men for meg er egne grenser veldig viktig.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dumpa dama inatt etter jeg kom inn på et utested og så hun holdt rundt og varmet en fyr jeg aldri har sett før. Hadde vært greit vis de hadde kjent hverandre, men de hadde vist blitt kjent tidligere på kvelden. Hvor går grensa til dere andre her?

 

På meg så spørs det mest på forholdet generelt.

 

Det du beskriver er for meg litt dårlig oppførsel. Hadde det vært en kompis/bekjent så ville det vært en annen ting, men når man er i forhold så drar man vel ikke på byen for å bli kjent med mennesker av det motsatte kjønn - i alle fall ikke den type bekjentskap hvor man holder rundt hverandre noen timer etter at man møtes for første gang.

 

Når det er sagt så ville jeg nok ikke dumpet nåværende dame bare for det der. Vi har vært sammen i mange år og har det bra sammen både på et kjemi/intimitetsnivå og ved at vi virkelig stoler på hverandre. Jeg hadde ikke orka å kaste vekk det vi har sammen over en slik sak såfremt det blir snakket ut om og hun sier seg enig i å ikke fortsette sånn.

 

Hadde det derimot vært et ferskt forhold, noen jeg bare datet eller et forhold som ellers hadde issues i forhold til tillit så ville jeg nok så absolutt ikke latt det passere sånn uten videre.

 

Anonymous poster hash: 608f7...b50

Lenke til kommentar

Vært på tre fester med exen allerede og alle gangene har gått kjempebra faktisk. Ingen som har blitt spesielt emosjonelle eller noe og vi snakker med hverandre om hyggelige ting. Prater åpent sammen om bruddet når folk spør, null stress. Folk er veldig overrasket over at vi kommer så godt overens, men jeg Er veldig glad for det :-) i dag har han bursdag, og er like gammel som meg i en måned. Husker jeg så så veldig frem til denne dagen da vi fortsatt var sammen.

Endret av Nudelpus
Lenke til kommentar

Jeg ser min lite for tiden, selv om vi prater sammen daglig så savner jeg ham veldig.

 

Missgamer: så søte dere er!

 

Belfez: hadde nok ikke dumpet, men hadde tatt en skikkelig prat på kammerset ;)

Jo takk :D Ja, endelig kom han seg til Bergen etter jeg har vært x-antall gamger hos han. Stakkaren går rett fra nattoget til jobb. Mens jeg går rett fra seng til solseng :D

Lenke til kommentar

Dumpa dama inatt etter jeg kom inn på et utested og så hun holdt rundt og varmet en fyr jeg aldri har sett før. Hadde vært greit vis de hadde kjent hverandre, men de hadde vist blitt kjent tidligere på kvelden. Hvor går grensa til dere andre her?

Var det uventet at hun var der i det hele tatt ?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...