Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Har vært på date, og jeg liker han nå enda bedre, hvilket er litt slitsomt fordi jeg er usikker på hva han vil videre, samtidig som at jeg opplever det som om han er interessert i noe mer (bare litt usikker på mine signaler). Ingen av oss tør å si noe den ene eller andre veien.

Ble til og med litt sjalu når jeg oppdaget at eksen hans er på top 3 (snapchat) og det er idiotisk for jeg snapchatter med to ekser hvorav begge vil ha sex med meg, og en tredje som også er gira. Har faktisk en avtale med en av dem i romjulen. Daten min har ikke sagt noeeeenting om å være ekslusive, samtidig som jeg vet at jeg hadde mislikt det sterkt om han hadde hatt sex med en annen jente i "mellomfasen". Selvfølgelig drar jeg ikke, med mindre daten ditcher meg :p

 

Egentlig har jeg lyst til å bare droppe alt nå, for da kommer jeg ikke til å kjenne på usikkerheten noe mer.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har jeg faktisk ikke tenkt over, men nå når jeg tenker over det så synes jeg det er litt tidlig å avklare ting med tanke på at vi bare har vært på 2 dater?

Nja, prater dere sammen utenom? På tlf og sms f.eks?

Du trenger jo ikke gå helt ut og si ''JEG ELSKER DEG OG VIL HA DINE BARN'' men kan heller hinte til at du liker han veldig godt og vil ha han helt for deg selv? :)

Lenke til kommentar

Nja, prater dere sammen utenom? På tlf og sms f.eks?

Du trenger jo ikke gå helt ut og si ''JEG ELSKER DEG OG VIL HA DINE BARN'' men kan heller hinte til at du liker han veldig godt og vil ha han helt for deg selv? :)

Ja, vi gjør jo faktisk det! Det var lurt, jeg skal i hvertfall se om han er interessert i å finne på noe mer med meg, og hvis han er det så føler jeg at jeg ikke trenger å være så usikker igjen. Angrer litt på at jeg ikke spurte om han ville gjenta det når han dro. :hrm:

 

Har aldri blitt avvist, men nå skjønner jeg omtrent hvor kjipt det kan føles å bli avvist av noen man liker.

Lenke til kommentar

Kjenner meg igjen. Savner daten min allerede, etter et par dager :p Rart å være langt fra hverandre på en måte, selv om det har vært over en uke mellom to dater tidligere.. Jeg er også redd for at han skal finne seg noen andre i mellomtiden, men må vel pent krysse fingrene og håpe at vi fortsetter der vi slapp på nyåret. Hater når ting er udefinert :p

Lenke til kommentar

Det klikker snart for meg. Sendte han en melding, men han har hverken vært på Facebook eller sett meldingen (det har ikke gått mer enn et par timer, men det er nok til at jeg blir nervøs). Jeg skal hinte så smått til at jeg liker han og at jeg gjerne vil finne på noe igjen, orker ikke gå rundt å ikke vite noe hvis han ikke vil mer.

 

Har en annen på gress, må trøste meg med han nå før jeg blir gal

Endret av Krisha
Lenke til kommentar

Det klikker snart for meg. Sendte han en melding, men han har hverken vært på Facebook eller sett meldingen (det har ikke gått mer enn et par timer, men det er nok til at jeg blir nervøs). Jeg skal hinte så smått til at jeg liker han og at jeg gjerne vil finne på noe igjen, orker ikke gå rundt å ikke vite noe hvis han ikke vil mer.

 

Har en annen på gress, må trøste meg med han nå før jeg blir gal

Kjenner meg så igjen, haha! Det er jo bare teit, og det er du nok veldig klar over selv også :p Tyder på at du er interessert da, og det er jo egentlig veldig bra :) Håper han svarer snart :)

Lenke til kommentar

Superbia: hva skjeddee gentlig? Tvunget av venninne?

skal prøve å ikke skrive så langt. hun skulle på ferie med en venninne til et varmere strøk. hun sa til meg at hun ville satse på meg så jeg trengte ikke å være urolig for at det skulle skje noe under ferie oppholdet. jeg ringte så å si hver dag og fikk svaret "det skjer ingenting, er bare ute å fester :)" når hun kom hjem så hadde hun vært utro med en fyr 3 ganger i løpet av turen. hun fortsatte å snakke med fyren i noen uker etterpå. hun fortalte først at hun bare var utro 1 gang med denne fyren, men etter jeg var innom facebooken hennes så fant jeg ut at det var mer enn som så og fant samtidig ut at hun hadde snakket med denne fyren. jeg ringte klokken 4 på morningen og konfronterte henne med dette. jeg sa at jeg var dum som virkelig trodde at en som henne virkelig kunne være en jente man kan satse på. må neste ta med den ene kommentaren jeg sa "forskjellen mellom en hore og deg er at du tar ikke betalt!" jeg skjelte henne ut i over en time før jeg kom til henne litt ut på dagen. jeg kom till henne egentlig bare for å hente tingene jeg hadde glemt igjen, men henne ville holde et foredrag på 3 timer om hvorfor henne gjorde det, hvorfor hun løy, hva jeg betydde for hun og hvor ille sammvittigheten hennes har vært osv.osv.osv... alt endte med at jeg lo av alt henne hadde sagt og gikk ut av huset av latter for jeg syntes alt var så patetisk. hun fulgte etter meg når jeg var på vei til bussen, og så plutselig så skrek henne ut "jeg elsker deg!" da stoppet jeg og gikk tilbake med hun. jeg fant ut at jeg ville se om hun virkelig angret før jeg ga henne en ny sjanse. venninnen hennes har ikke skyld i noe av det, hun ble presset til det men det er ikke en god nok grunn for det som skjedde. men etter et par måneder med depresjon, vekttap og uendelige mange samtaler så begynte ting å bli som normalt. og nå har vi hatt det helt fantastisk sammen siden den episoden.

til de jeg har fortalt dette til så har alle sagt at hun fortjener meg ikke, hun er en som bare ville bruke meg og at det bare var bortkastet tid å fortsette forholdet. jeg vil bevise det motsatte! det eneste problemet jeg har er det med å stole på henne 100%, jeg vet at henne ikke vil gjøre noe sånt igjen, jeg tror ihvertfall ikke det. men det som plager meg er at hjernen min sier at hun har i fortiden lovet meg en ting men greide ikke å holde det, ergo, hvis henne lover meg at ting ikke skal skje i fremtiden så er ikke det troverdig. hun er veldig forståelsesfull og har tålmodighet. hun sa til meg seinest i går kveld når jeg fortalte henne om problemet mitt at hun ikke bryr seg om hvor lang tid det går, hun vil ha meg og hun vil gjøre alt i sin makt til å gjør ting godt igjen. jeg elsker denne jenta og hun betyr så utrolig mye for meg. jeg kan se en lang fremtid med hun som jeg gleder meg til for den tiden jeg har tilbrakt med hun nå er vell en av mine lykkeligste tider :) <3

Lenke til kommentar

Nettopp gått fra å få "Bare koselig at du ringer :D" én dag, til total mangel på interesse i å prate med meg dagen etter. Dette er ei jeg møtte på nettet og har pratet med av og på i over et år, hvor begge har vært ganske opptatt til enhver tid. De siste månedene har vi pratet en del, flørtet litt og hatt god kontakt, opp til for to dager siden, rett etter at en kar fra hjembygda hennes raskt klatra opp Snapchat-lista hennes.

 

Jeg føler meg helt jævlig nå. Helt på bunn.

Lenke til kommentar

Virker heller som at han er en hun har vært interessert i lenge og endelig kan prøve seg på. Hun har bodd en liten stund i Sverige i forbindelse med studier, og har akkurat flyttet hjem igjen tidligere i desember. Kan ikke annet enn å se det som at jeg var en kilde til oppmerksomhet mens hun var der borte, men nå som hun er hjemme igjen og har kommet på godfot med denne karen er jeg ikke like interessant lenger.

 

Lar det gå en dag eller to før jeg sjekker tempen igjen. Er hun like tam i snakketøyet da gir jeg opp hele jenta, etter å ha spurt henne ut om hvorfor såklart.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...