Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Den store kjærlighetstråden v3


Anbefalte innlegg

Må si jeg virkelig hater den perioden i starten når man nettop har møtt ei fantastisk dame, og alt er så usikkert.

Føler meg som ei jente på 14 år, fniser når jeg får melding. Har lyst til å sende melding eller ringe hele tiden. Er interesse fra begge parter, men alikevel må man beherske seg til en viss grad, og være litt laidback for å ikke ødelegge noe. Bah!

Men er verdt det når man først får personen da :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Må si jeg virkelig hater den perioden i starten når man nettop har møtt ei fantastisk dame, og alt er så usikkert.

Føler meg som ei jente på 14 år, fniser når jeg får melding. Har lyst til å sende melding eller ringe hele tiden. Er interesse fra begge parter, men alikevel må man beherske seg til en viss grad, og være litt laidback for å ikke ødelegge noe. Bah!

Men er verdt det når man først får personen da :)

 

Digger den perioden jeg:) I mine øyne er flørting den beste delen ved et slikt forhold. Og i den fasen hvor du akkurat har møtt noen, så blir det som oftest litt fjortis-tendenser. Bare herlig det;) Men usikkerheten er ikke like grei. Kan fort gå skjeis.

Lenke til kommentar
Gjest medlem-1432

Får vel finne senga igjen da. Alene. Igjen. Buhu. Noen ganger savner jeg og ha en kjæreste og det hjelper ikke og lese om alle som er i et lykkelige forhold her. Meh..

Lenke til kommentar

Heh, hva er Facerape?

 

Det er når noen glemmer å logge ut av facebook og forlater PC'n, så kan nestemann skrive masse tull, like homsebilder og alt mulig rart. Også lurer alle face-vennene hans/hennes på hva som foregår.

Jobbkompis fikk ny fødselsdato og fikk masse "gratulerer med dagen"-meldinger et par dager etterpå. Så måtte han svare ørten ganger at han ikke har bursdag.

 

Slemmere ting kan være å sette en nygift person som Singel, så får han en haug bekymrede meldinger fra venner av paret om hva som har skjedd.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Det er jo gode nyheter. Får håpe det fortsetter slik da. ;)

 

 

Har endelig fått en ny jente i livet mitt (les: introdusert). Skal møtes for første gang på fredag og ser veldig fram til det. Men kjenner at når man har hatt lite kontakt med jenter generelt på en god stund, kan man være litt overanalyserende og paranoid. De siste gangene jeg har prøvd å få noe seriøst ut av det, har det gått ille og pessimismen har litt overtaket over optimismen. Tenker det er bedre å ha ingen forventninger og ikke bli skuffet.

Lenke til kommentar

Skal endelig få møtt henne igjen nå. Traff ei jente på en kamerats fest for et halvt års tid siden. Vi truffes igjen bare fire av oss (kamerat + dama og oss to) noen måneder senere like før jeg stakk i forsvaret. Kræsjet alltid når jeg var hjemme så vi har ikke fått sett hverandre igjen, men med lang perm i tjenesten støtt og stadig fra nå av skal det bli kos, bokstavelig talt. :love:

Lenke til kommentar

Pleier ikke legge merke til disse giganttrådene, så da får jeg vel legge det ut her istedet.

 

Tja, en månede siden ca. kom en jente jeg aldri hadde snakket med bort til meg og overrasket meg ved å ta insiativet. Det kan selvfølgelig ha noe med at jeg satt alene på et bord fordi jeg egentlig ikke kjente noen, men jeg visste jo hvem de fleste var.

 

Så i en av de to timene i uka jeg får sett denne jenta begynte hun å snakke om noe lokalt arrangement for skolen vår og litt rundt det. Så begynte jeg å tenke litt og svarte tilbake med å ta insiativet å snakke så mulig med henne fordi hun har ikke msn eller facebook og kommer ikke til å få det uten videre heller så jeg må utnytte det lille jeg har.

 

Vi har ellers en god tone og det blir et par smil og litt latter innimellom og desto mer jeg tenker og snakker med henne, jo mer har jeg begynt å like henne. For rundt en måned siden var vi to personer som hadde spilt fotball sammen med noen andre som det nærmeste sosiale tingen vi har gjort, og nå; ja.

 

Så jeg har begynt å tenke litt, kanskje jeg skal det ta det et nivå høyere og spørre henne ut, som SELVFØLGELIG ikke må bare ute. Kanskje vi bare finner på noe en dag, men jeg vil gi et signal som viser at det er kjæreste jeg vil ha hun sånn fordi vi har mange like interesser og vi er begge relativt voksne for å være 14. (åh nei, ikke enda en fjortisforelske tenker sikkert dere).

 

Til poenget: Pga. hun er så voksen og ikke den typiske fjortiss-bitchen man kan forestille seg har jeg god tro på et ja til en date. Man drar på dates ofte for å bli bedre kjent og det er akkurat det jeg vil.

 

Jeg skal ikke spørre henne ut før jeg har prata litt mer med henne, meg jeg skal ihvertfall finne på noe med henne, med eller uten andre, en eller annen gang. Hvis det ender med at vi to spiller fotball sammen med noen andre kan jeg jo faktisk ta det opp til "date"-daten som i den forstand å gå ut å spise el.l.

 

Spørsmål:

-Hva bør jeg gjøre for å finne frem en god tone og "bygge opp stemningen" litt så hun skjønner at jeg vil forbi vennekretsen?

 

-Bør jeg faktisk be hun ut, og når burde jeg isåfall gjøre det? (Ikke tidspunkt, men utifra hvor godt vi kjenner hverandre)

 

Mvh.

 

en 14 år gammel gutt

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...