Gå til innhold

Age of Conan VS Warhammer Online


Anbefalte innlegg

Så det er altså ingenting annet enn "gear".

Vil ikke det da bare øke faren for at spillet vil utvikle seg til en kamp for PvP-grinding som ender opp med bedre og bedre gear?

Eller har spillet noen form for "item decay" og/eller Player Loot som kan fjerne litt gear slik at dette ikke vil være en realitet?

Hvordan fikk du det jeg sa der til å bli kun gear? Jeg vet jo ikke, men jeg hadde blitt overasket om de kun ga ut gear som reward. Det ville jo være å gå i fotsporene til det "the game that shall not be named". Og Mythic ser ut til å gå helt andre veier når det kommer til GRIIIIIIINNNNDD!111111

Dessuten ser jeg for meg at spillet er helt åpent for capital city gear grinding... om du er flink nok til det. hehe.

 

8994325[/snapback]

Nei, altså det jeg viste var jo bare at når kampen om sin by er over så blir alt bare resatt til orginal stand som da spillet startet, så det jeg lurte på da var om man fikk noen goder ved å hjelpe ditt folk.

 

Om det er bare for gearl? Så vil jo dette stoppe opp til slutt, når man selv har fått det gearet man trenger f.eks. slik at man da ikke bryr seg om disse kampene til slutt fordi det ikke gir en noen grunn til å gjøre det.

 

Så da lurte jeg bare på hva for noe annet vil man få ved å hjelpe sin side?

 

For meg så virker det jo bare som en stor omgang av Battlefield slag, der man sloss, tar over flagg og vinner til slutt, så blir man resatt og gjør det samme om igjen.

 

Hva er liksom poenget? Er det noe i WAR lore som tilsier at man vil få noen nytte av å gjøre dette om og om igjen for utenom et evig PvP jag?

Endret av o(O)phus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er ingenting som blir resatt. Man må ta tilbake byen på egenhånd. Men man får hjelp av spill mekanismen til å gjøre det, av åpenbare grunner. Poenget må vel være at det skal være gøy. At karakteren har fremgang. Å sloss ved guildiene's side etc. Å få en utfordring etc. Og det er jo ikke som om det ikke finnes PvE i spillet.

 

Det vi vet ang rewards, er at i PvP får man exp, gull, gear og renown. Renown er PvP ranken i samme stil som DAoC. Trolig kan man forbedre karakteren på flere ulike vis med det, selv om det er uvisst hvordan det vil bli. Spesifike bonuser for å ta over byer kan være realm wide bonuser som kan vare helt til motstanderen gjør motangrep. Vi vet lite om spesifikene.

 

Det finnes begrenset antall måter et MMO kan være interesant på. De to som varer lengst er progressjon og PvP. WAR har et fokus på begge i en kombinasjon. Hva kan være bedre?

Lenke til kommentar
E3 er vel i sin tradisjonelle form borte, tror det kan gi følger for industrien sin bruk av arrangementet som landseringsplass.

 

Men det holdes 11-13 Juli.

8994945[/snapback]

Selv om jeg alltid har likt E3 så ser jeg jo poenget. Det var jo reine galskapen. Håper vi fremdeles får mye nyheter tho.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-v6cLnSOv3V
Gleder meg til warhammer online og AOC! Er sliten nå så orker ikke se gjennom hele tråden for å finne release date til spillene.

 

Når starter WHO og AOC betaen?

Er det fastsatt en release date for disse spillene?

8997699[/snapback]

 

Ventet release dato for AoC er 30. oktober, mens WAR blir released i 2008 (tror jeg).

Lenke til kommentar
[klipp], Rogue klassen og Priest klassen, dog bare i "low-level content",[klipp]

8993486[/snapback]

Jepp, det vi så som var Rogue spesifikt var vel bare dual-wielding, etter hva jeg har notert meg.

 

Når du sier Priest, betyr dette at det jeg så, som så ut som en Soldier klasse, var Priest? Ser Priest veldig kraftige ut og har plate? Kan jo i så fall det utseende som senere blir til Druid of the Storm.....

Endret av maanemann
Lenke til kommentar
Gleder meg til warhammer online og AOC! Er sliten nå så orker ikke se gjennom hele tråden for å finne release date til spillene.

 

Når starter WHO og AOC betaen?

Er det fastsatt en release date for disse spillene?

8997699[/snapback]

 

Ventet release dato for AoC er 30. oktober, mens WAR blir released i 2008 (tror jeg).

8998304[/snapback]

[flisespikke] Det er USA datoen for AoC. For oss Euros blir det første uka i november, regner med den som slutter den 11. november. [/flisespikke]

 

Også krysse fingre mot ny push av datoen.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Det att AoC får begrenset PvP må du nok begrunne trur jeg.

 

AoC har helt fra starten av vært laget om og rundt PvP.

WAR og AoC har vell så og si samme PvP oppsett der PvE foregår på ett sted og PvP på ett annet? Sant?

Det jeg egentlig lurte på asimov:

Du må begrunne hvorfor AoC får begrenset PvP, for det er jeg litt interisert i å lese om.

8828062[/snapback]

de hadde ikke implementert pvp engang før i veldig sene builds(ja kjenner folk i funcom), selvom dette ikke tilsier hvor bra endproduktet blir sier det litt om forskjellen i utviklingen av spillene, kan dra sammenligninger med blizzard og hvordan de utvikler rts' spilla dems, de starter altid med multiplayer delen for så og lage singleplayer delen når alt er balansert. dette var i mine øyne(pvp øyne) største feilen med wow de satse ingenting på pvp i utviklingen og opp igjenom beta'en

 

"Hjelper fint lite med at utviklerne har PvP erfaring når kampsystemet ikke er realtime i Warhammer. Da faller alt på stats og items uansett og du får ett ræva MMORPG. "

 

du har tydligvis ikke spilt daoc der items/stats hadde så og si null og si(før kanskje i de siste expansionene men de sugde generelt og var lite folk som spilte lenger da)

 

men jeg sier ikke at aoc kommer til og suge eller at warhammer blir konge(har liten tro på noen mmorpgs for tiden) men om jeg skulle si spillet jeg tror får best pvp av de to ville jeg nok sagt warhammer.

Lenke til kommentar

Skulle slengt meg på her igjen, men ettersom jeg er med i WAR betaen blir det vanskelig uten å bryte NDAen. :innocent:

 

Jeg kan jo si at det nyeste av informasjon ser veldig lovende ut. Bl.a. liker jeg alt de gjør med guilds. Guild levler, bannere, emblems etc.

 

I tillegg så kan man jo se at combaten begynner å ta form:

http://war.curse.com/videos/details/518/

Endret av zappy
Lenke til kommentar

Skal innrømme at jeg likte bedre når AoC kom før WAR. Med tanke på populariteten (i forhold til WAR f.eks) + system kravene til AoC så trengte de virkelig en edge over WAR. Alt kommer jo selvfølgelig ann på hvordan spillene blir når de releaser, men jeg tror WAR vil stikke av med en god slump av MMO spillerene som venter på det neste store.

Lenke til kommentar

Jeg håper Mythic integrerer det originale Warhammer Fantasy Roleplaying Game (snakker om penn og pair rollespillet) systemet inn i Warhammer Online. Det hadde gjort at jeg kanskje ville bruke penger på både Age of Conan og WAR samtidig! AoC og WAR blir forshåpentligvis tøffe begge to.

 

Og ja jeg gadd ikke lese hele tråden.. :p

Endret av RougeAlien
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...