Gå til innhold

Tråden for Norges fotball-landslag


Anbefalte innlegg

Kan vel diskutere U21-kampen her. Tror aldri før jeg har sett en så sveiseblind og elendig dommer. Israel skulle hatt flere gule kort nå og ja jeg vil si at de skulle hatt ett rødt også. Helt utrolig at Israel står uten kort. Er det det at dommerstanden i Russland er elendig eller er det stort sett tilfellet for hele den internasjonale dommerstanden? Rossbach sto dårlig i forrige kamp også. utrolig at han fikk stå denne kampen også. Og hvis det ikke var dytt i rygg på målet, så er det helt utrolig hvor rævva vi gjør det defensivt nå. Bare vi ikke fucker det opp her og. vi har hatt ett pinlig tap allerede. vi har vel ikke råd til flere...

 

Pinlig at vi ligger under. Skjerpings!! Hva gjør forresten Wikheim og Sælnes på landslaget? de er så dårlige...

 

Dure ser og dårlig ut.

Endret av Step_up
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

 

Synes man at England er mye mer interessant enn ett norsk landslag, så har man enten feile prioriteringer, eller så har man røtter fra England.

Skal ikke påstå at England spiller underholdende fotball, men i forhold til det norske landslaget er det jo som julaften og bursdag samtidig.

 

Jeg gidder ikke å pine meg gjennom en norsk landskamp bare fordi halvparten av de på banen tilfeldigvis er fra samme land som meg selv.

Lenke til kommentar

Skal ikke påstå at England spiller underholdende fotball, men i forhold til det norske landslaget er det jo som julaften og bursdag samtidig.

 

Jeg gidder ikke å pine meg gjennom en norsk landskamp bare fordi halvparten av de på banen tilfeldigvis er fra samme land som meg selv.

 

Nå snakker jeg om U21 da. Men nå som drillo er borte, så kan det bli bedre spill. Men så lenge Høgmo klarer å ta ut Bjørdal som ødela Slovenia-kampen og VM-mulighetene, så hjelper det jo ikke hvor fin fotball vi kommer til å spille. Det vi trodde skulle være umulig, viste seg å skje. Vi klarte ikke å kvalifisere oss. Dette endog gruppen var den letteste på lange tider og muligheten til å bli nr.2 var enorm.

Lenke til kommentar

Er det en journalist jeg ikke har sansen for så er det Roy Kvatningen. Og jeg har egentlig ikke sansen for mange.

 

"Likte denne godt: men tok til motmæle gjennom et ærlig intervju med Davy Wathne i TV 2." Lett å være ærlig når alle spørsmål man får passer til ærlige svar. Hadde Wathne vært halvparten så tøff i spørsmålene som resten av kanalen har vært mot Siem og Hallen hadde Drillo også hatt noen problemer med å svare, eventuelt hadde han tatt en hvit løgn eller to.

Vet ikke om folk har sett på sportsdebatten mellom Siem, Morten Pedersen (DB), Alsaker og Gunnar Stavrum (Nettavisen), men det er første gang jeg har vært enig med Morten P(edersen). I korte trekk sa han at Drillo selv ikke var uskyldig, og la vekt på at de signalene han sendte ut på pressekonferansen når han fikk sparken/ikke fikk.

 

Likevel noen åpenbare poenger i saken til Kvatningen.

Lenke til kommentar

Synes Siem svarte greit nok for seg, var jo selvkritisk til egen fremgangsmåte ovenfor Drillo. Jeg tror at Siem/Hallen ønsket en endring nå, men at de ikke ville presse frem en sparkning av Drillo. Men under møtet med Drillo var Drillo selv relativt positiv til å la Høgmo ta over nå (legg trykk på relativt). Dette var sikkert fordi han har respekt for Høgmo og fordi han nærmest var i sjokk.

 

For meg tyder det veldig på at prossesen DrilloUT/HøgmoInn gikk alt for fort og det dermed ble veldig dårlig kommunikasjon som igjen har skapt mange misforstålelser mellom Hallen/Siem og Drillo. De klarte faktisk kunststykket å ansette Høgmo, sparke Drillo og ha pressekonferanse på dette fra torsdag kveld til fredag midt på dagen. Her har det gått fort, alt for fort.

 

Når det igjen gjelder Siem på sportsdebatten så er jeg enig i at han sleit ekstremt med å svare på et tema, og det var rundt Semb. Her har det vært et spill. Samtidig så synes jeg Høgmo har vært veldig stille rundt dette, for slik jeg har skjønt det så var det han som ønsket å rapportere direkte til styret og ikke til Semb. Jeg tror at Høgmo selv ikke er helt uskyldig i dette spillet og godt mulig han ønsker å være både landslagssjef og toppfotballsjef.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...