Gå til innhold

LOST 3x22/23 - "Through The Looking Glass " (USA)


Hvilket terningkast vil du gi episoden?  

227 stemmer

  1. 1. Hvilket terningkast vil du gi episoden?

    • 1
      8
    • 2
      3
    • 3
      4
    • 4
      15
    • 5
      53
    • 6
      143


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kan gjengen til Naomi være Dharma? At Ben har sperret kommunikasjon med utenomverdenen, og "ville" at Locke skulle sprenge ubåten, viser jo at han vil være "sjefen på øya". Vi har jo tidligere sett at de som "leder an" Dharma på øya, slettes ikke er "Dharma folk".

Lenke til kommentar

ok, så det var skjebnestyrt altså... han bare måtte dø retten og sletten, ellers vil ikke ting gå sin naturlige gang eller gå som de går/gikk... går i surr nå som de plutselig legger fremtida i fortida :p

 

Stakkars lille hobbit rockeren min :cry:

Endret av Melisma
Lenke til kommentar
Jeg er litt nysgjerrig på hvem som er kista. Siden Jack brakk sammen emosjonelt når han leste om det, samtidig som han sa at det hverken var en venn eller et familiemedlem, så må det ha en stor og merkelig betydning. Dessuten kjente Kate han, og hun ville ikke dra i begravelsen.

8692778[/snapback]

 

Kanskje det var en person han ikke likte, men som var nødvendig for at han skulle komme tilbake til øya?

 

 

Ble selv veldig forvirret av "flashforward"-ene, skjønte det ikke før jeg leste det her... Stusset bare veldig over at han kjente Kate før han kom til øya, men tenkte at han så en likhet mellom henne og ekskona ;) At han hadde helt svart skjegg der, men grålig på øya, var også noe jeg stusset på.

 

Har forresten tenkt litt på om øya kan være "Skjærsilden", altså et sted mellom liv og død eller himmel og helvete.. Og at Dharma-folkene fant en måte å knytte fysisk kontakt mellom dette "stedet" og "vår verden".

Lenke til kommentar

Tar av meg hatten. Dette var faen meg knall greier. Terningen ruller på 6.

Husker for ett år siden, når det nærma seg slutten av sesong 2, og serieforfatterne lovet oss at det skulle bli tidenes sesongavslutning.

Det utsagnet kunne de spart på i ett år, for NÅ fikk vi virkelig en knall sesongfinale. Det starta litt trått framover i episode 22, men episode 23 var en ren nytelse.

Når Charlie døde var en veldig emosjonell side. Muligens den dødsscenen som har rørt meg mest så langt. Han har vært veldig opp og ned som karakter i løpet av disse tre sesongene, men på slutten ble alt riktig. Det motet han viste der gjorde at jeg ønsker meg Charlie tilbake.

 

Men Locke fikk vi tilbake. Heldigvis. Trodde en liten stund der at de skulle avslutte sesongen med at Locke plaffa ned Jack, men det skjedde ikke da. :p Men veldig glad for at han er i god behold. Og det blikket til Ben når han fikk øye på han da. Priceless. :D

 

At flashbackene viste seg å være fremtiden, var også et stort sjokk. Spørs hva dette leder an til. Og om det har vært noen tvil tidligere, så er det det hvertfall ikke nå om at Jack og Kate kommer seg levende fra øya.

 

Merker at det kommer til å bli ekstremt vondt å vente på ny sesong nå. Og den begynner visst ikke før i februar. :cry: 9 måneder, hvordan skal det gå?

 

Edit: blir visst sagt at det er februar, ikke januar. Enda verre. :ermm:

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar
Har forresten tenkt litt på om øya kan være "Skjærsilden", altså et sted mellom liv og død eller himmel og helvete.. Og at Dharma-folkene fant en måte å knytte fysisk kontakt mellom dette "stedet" og "vår verden".

8696514[/snapback]

 

 

Det har blitt avkreftet i en del pod-caster, og forsåvidt i "the answers" at folka på øya ikke er døde. Og at øya sånn sett ikke er skjærsilden.

 

Men, jeg har lurt fælt på dette selv, i og meg at Naomi hevdet at flight 815 var funnet - og at de fant alle de døde... De lurer oss fælt disse Lost-regissørene..

Lenke til kommentar

Han skrev "Not Pennys Boat". Så på den måten fikk han også advart om det.

 

Angående Tom så var det dumt at han døde. Alltid likt han, virka som en koselig fyr alt i alt :wee:

 

Men Ben har fått litt "klikken" nå ja. Før var han veldig sånn "we're not murderers" og at de ikke skulle drepe noen. Men i denne episoden ropte han ordrer om å drepe i hytt og pine.

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

jeg er litt stressa på Jack sine vegne siden han løper rundt og vil tilbake igjen! hva skjer med det liksom?? at han mener det var feil å dra tilbake til "den virkelige verden" ... :dontgetit::hmm:

 

jeg "flyr" rundt hver dag og river meg i håret og spør meg selv hvorfor og hvordan og hvor og AAAARGH... klikker snart... :no: og at han er blitt besatt av å fly og kræsje..!?.. :ermm:

post-124373-1180055382_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Ben dreper da i "gass & gevær"... Rene seriemorderen han karen der. Er det noen som virkelig ikke kan forlate øya er det jo han. De andre blir jo småkriminelle samenlignet med han karen.

8696557[/snapback]

 

Jeg tror Ben har en god grunn til all denne drepingen alt i alt. Bortsett fra det med Locke, siden han også forsvarer øya.

Lenke til kommentar

At skjegget til Jack ikke var gråere var noe jeg også reagerte på. Behøver ikke å bety noe...

 

Flashforwards: Det viser at de BLIR redda, og at minst to stk blir redda; Jack og Kate.

 

Jeg fikk aldri med med kistepersonen.

 

Men det behøver ikke å bety at Naomi-bløffen er redninga. Sannsynligvis ikke. Den ekte reddingen kommer i slutten av sesong 4 eller 5. Eller kanskje 6 for den del, men det kommer an på hvor mye av fremtida de viser oss.

 

Charlies død var bra gjennomført. All sympati til han. Det betyr at tredje person blir redda, Claire.

 

Jeg nekter å tro at Walt er skyggen. Det stemmer bare ikke. Walt er spesiell, og Walt kan teleportere seg akkurat som han vil. Jeg mener at Walt er Walt. Teleportering er vel noe som Dharma forsket på? Husk også hva fru Klugh(?) spurte om i en episode.

 

Jeg lo da Danielle spurte om hjelp ;)

 

I det hele tatt var det mye som skjedde! Likevel ble jeg skuffet over sesongfinalen. Jeg ble lettet over hvor "lett" cliffhangeren var.

Lenke til kommentar

Ble litt skuffet. Men det er fordi jeg ikke fikk vite mer. Hvilket er nøyaktig hvorfor jeg ser på denne supre serien!

 

Her er noen spørsmål jeg er ganske sikker på ikke er blitt besvart!

 

Hvem sin båt er det? Har Benjamin rett?

Det er ikke Pennys! Hvorfor hadde piloten bildet av Penny og Desmond med seg?

Hva er "skyggen" eller "øya"? Hva var Walt/"walt"?

Hva skjedde med Locke etter at Walt kom?

Dør faktisk Charlie? Jeg mener at han kommer til å overleve...

Hvorfor var Dharma der EGENTLIG i første omgang?

Hvem er de EKTE others, de som Ben slo seg sammen med og drepte alle fra Dharma?

Hva er egentlig øyas hemmelighet? Spesielle magnetfelt? Radioaktivt materiale? Spesielt hull i Ozonlaget og atmosfæren som slipper inn mer kosmisk stråling? Spesielle planter? Spesiell overnaturlig forhistore (pirater, spøkelse, ...)?

Hva er det i Tempelet? Skal de liksom be? I think not!

Folkene til Ben har sluttet å høre på ham. Kommer de til å gjøre opprør og stikke av selv også?

Hvorfor vil ikke Ben ha folk av øya?

Er Ben rett og slett gal? Siden han snakket til luften i stedenfor Jacob. (gal fra traumer, psykotiske gasser, dopet av the others...)

Er det ekte others piratavstamning?

 

Creds til Hurley som knuste han ene med bilen!

 

Jaja. Da får vi vente... v¤%la lenge. :) Men jeg gleder meg uansett!

 

Jeg er litt lost i LOST!

 

TAKK LOST!

Lenke til kommentar

Jeg bare lurer på en ting. Hvem er Kate sammen med i disse "flashforwards" Er det Sawyer? Eller er jeg helt "lost" hvis jeg kommer med en teori: Hun er sammen med faren til Jack (hun kjører jo en Volvo; typisk lege bil i USA), dette var ikke det Jack hadde tenkt skulle skje når de kom ut fra øya. Det er derfor han vandrer der med selvmordstanker.

 

Hvem ligger i kista? Denne var litt verre... Det er en mann, ble funnet dødt på en "loft" i N.Y. Jeg kan ikke se at det er Locke, han kom fra et lite sted, ikke noe storbymann. Ben var jo født ved en vei, var det i nærheten av Pennsilvania eller Pittsburg...? Sawyer...mm kan det være ham?, ut fra avisutklippet kan det virker som den døde fikk bank.

 

Til slutt. Denne typen fra Dharma som verver Juliet. Han dukker opp på øya da Ben var liten(når han går gjennom barrièren) Han er like gammel 40 år etter?

 

Lot of mysteries!

Endret av laks
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...