FrankBjarne Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Steker alltid pizzaen skikkelig. Er ikke dum som du er og steker den svart. Noe som må til for å bli kvitt all safta fra den jævla ananasen.
Slimda Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Tydeligvis steker du ikke pizzaen skikkelig, siden du har dette problemet.
Battaman Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Bare fordi du er neger skal ikke pizzaen også være det.
FrankBjarne Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Tydeligvis steker du ikke pizzaen skikkelig, siden du har dette problemet. Tydeligvis steker du ikke pizzaen skikkelig, siden du har dette problemet. Tydeligvis har du aldri stekt en dobbel pepperoni med ananas. 2
Slimda Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Jeg har stekt og fortært det som finnes av Big One og Grandiosa. Det er ikke så vanskelig, man må bare prøve litt alternative metoder for å få den perfekte pizza.
FrihetensRegn Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Det står da helt klart på pakken at den skal stå 14-18 min. Da sier det seg selv at den skal stå 15 min og 25 sekunder 1
FrankBjarne Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Det står også at du skal forehåndsvarme ovnen. Noe som er for fitter. 250 grader vanlig ovn i 14 minutter og pizzaen er klar. EVentuelt vente til osten blir brun om den ikke har blitt det.
FrihetensRegn Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Da blir den negersvidd utenpå og suppeblaut inni. Smart! 2
Populært innlegg Durochris Skrevet 3. juni 2013 Populært innlegg Skrevet 3. juni 2013 1+1=2, du tar feil. Feil, 1+1=2,5! Du må huske 25% moms Trololololololololl 12
TMB Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Steker alltid pizza i 10 minutter og dne blir perfekt. fuck det som står på pakka
N o r e n g Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 1+1=2, du tar feil. 1 + 1 = 1 For ekstremt lave varianter av 1
FrankBjarne Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Da blir den negersvidd utenpå og suppeblaut inni. Smart! Du har ikke peiling. Så lenge du ikke kjøper casa di crap så blir den ikke blaut inni.
djgudleif Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Lol wat all frysepizza funker, enestep pizzaen som smaker HELVETE er den der kjøledisk-pizzaen til rema, den som ikke er frossen og kommer i sånn plastikk, fy faen for en ekkel smak.
FrankBjarne Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Casa di crap har deigebunn som må stekes med forhåndsvarming.
Hansien Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 Ja, å akurat dærførr kan je førtelle døkk hå såmm e møkk å itte.
Gjest Skrevet 3. juni 2013 Skrevet 3. juni 2013 (endret) Innlegg må skrives på norsk, svensk, dansk eller engelsk. SMS-/leet-språk og dialekt er forbudt, det samme gjelder slang. Overdreven bruk av smilies, store bokstaver eller andre tegn er forbudt. Endret 3. juni 2013 av Gjest
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå