Gå til innhold

Diskuter ris (og ros?) av Russen her!


Opticane

Anbefalte innlegg

Har du blitt plaget, eller bare irriterer du deg grønn (eller kanskje rød) av kvalme russ? Skriv, syt og klag om det her. Slike russ er til for å hates, skjelles ut og trakasseres.

(Men hold personuthenging o.l. ute, ellers følg retningslinjene)

 

Selv er jeg dritt lei av russen som MÅ fly gjennom Oslos gater å skrive, bråke og tøffe seg midt på morgen/natta, som om de tror de vinner noens respekt av det.

Er det i det hele tatt noen som synes russen er tøff utenom russen selv?

Endret av Opticane
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette er en av de mange bra trådene :thumbup:

 

Jeg synes russen idag og alle de forrige årene har ødelagt det med å feire 17 Mai.

 

Det eneste de kan er å hyle, skrike, søle, grapse, sjikanere og være helt idioter.

 

Russen ødelegger hele den fine oppfatningen en har / hatt om Mai, og ikke minst 17 Mai.

 

Er det flere russ som i det hele tatt som gjør noen som helst tegn til å skremme, grapse eller sjikanere min familie og meg, så smeller det, :nei:

 

Opplevde ifjor å få en nybonet bil til å bli tilsølt med egg, illeluktende egg. Jeg var på vei ut av bilen, da trafikklyset skiftet til grønt. :mad:

 

Og jeg stoppet ved første avkjørsel, og sprang mot de (Russen), de så meg komme, og de kjørte av sted, fortere enn F....N. :hrm:

 

Så nå er advarsel utgitt til all russ som befinner seg i området Stavanger (+/-) 80 Km sirkel.

 

Det burde vært forbudt med Russ, så hvorfor lager ikke noen en Tråd om det på www.opprop.no ?

 

Vennlig Hilsen

 

W_B

Lenke til kommentar

Man behøver da ikke hate russen... Som tidligere sagt så setter de farge på feiringene, ikke nødvendigvis bare for barnas del.

Går fortsatt VG1, så jeg blir ikke russ på en stund, men er satt opp på svarte listen deres for noen årsaker. Er selv med på leken og har ikke noe i mot det :p

Endret av Dryzz
Lenke til kommentar

Russen er en del av 17.mai og det er mange skikkelige russ. Men det er jo alltid de svarte får som skal kjøre rundt og lage mer trøbbel enn det som er nødvendig. Husker en episode på ungdomsskolen der en elev måtte kjøres på legevakta fordi en russ med noe innabords gikk langt over streken.

Lenke til kommentar

russ er jo okei, så lenge de ikke terroriserer andre og driver hærverk, som alt for ofte skjer.

Hvorfor russen innimellom er nødt til å oppføre seg som dritsekker er jo et godt spørsmål. Og av en eller annen grunn så tror de at de er over lovverket når de drar på seg russeklær.

Nå veit jeg jo at dette bare gjelder et fåtall russ, siden de fleste russ egentlig bare vil feste pule osv... men kjipt er det for alle at noen få er nødt til å ødelegge og skape et dårlig rykte.

Lenke til kommentar

Jeg er russ i år, men er ikke en av de som hoier hele natta i boligstrøk og vekker alt og alle. Nå jobber jeg tidlig om morningen så kan ikke uansett.

 

Men ting har forverra seg i det siste.. "Russekrigene" blir direkte voldelige (hvertfall i Telemark), og det går sikkert utover andre.. Men hvis du blir med på leken, får du selv ta konsekvensene.

Lenke til kommentar
Stigmatisering er alltid fint. Denne tråden lever i en tynn, trynn tråd.

 

 

Mvh

Marley - Russ 2007

8491373[/snapback]

 

Fordi om De er russ i år, og roper "Stigmatisering", så hjelper ikke det at russen oppfører seg som drittsekker. De tror at de (russen) kan oppføre seg som de vil, helt OK, men er de i nærheten av meg får de (russen) ta konsekvensene av sin utagerende oppførsel. :ph34r:

 

Jeg kjenner til de "hullene" i loven som gjør at ingen russ bør føle seg trygge :nei:

 

Russen har ikke gjort noe morsomt i det hele tatt de siste 20 år. De rølper rundt, driver med F....Skap så langt at mange er villige til å ta de (russen) med seg på en "tur", hvor de får oppleve hva det vil si å krenke andre sine "normer".

 

Og ja, jeg ser på meg selv som en meget åpen person, når det gjelder å yttre seg, men russen fortjener bank.

 

Vennlig Hilsen

 

W_B

 

PS: Og fordi om De Hr. Marley er russ i år, trenger ikke vi andre som har opplevd det negative med russen "henge i en tynn tråd". :roll:

Lenke til kommentar
Ja til høy musikk og merkelig oppførsel!

8491885[/snapback]

Det er annerledes fra livet mitt nå hvordan? :ermm:

 

Uansett, jeg hater russen i år. Mest fordi jeg ikke er russ lenger. Jeg savner russetiden.

Jeg så årets første blåruss på Nationaltheateret i går. Jeg fikk lyst til å drepe henne og ta dressen hennes. MIN! :ph34r:

Lenke til kommentar
Fordi om De er russ i år, og roper "Stigmatisering", så hjelper ikke det at russen oppfører seg som drittsekker. De tror at de (russen) kan oppføre seg som de vil, helt OK, men er de i nærheten av meg får de (russen) ta konsekvensene av sin utagerende oppførsel.  :ph34r:

 

Jeg kjenner til de "hullene" i loven som gjør at ingen russ bør føle seg trygge  :nei:

 

Russen har ikke gjort noe morsomt i det hele tatt de siste 20 år. De rølper rundt, driver med F....Skap så langt at mange er villige til å ta de (russen) med seg på en "tur", hvor de får oppleve hva det vil si å krenke andre sine "normer".

 

Og ja, jeg ser på meg selv som en meget åpen person, når det gjelder å yttre seg, men russen fortjener bank.

 

Vennlig Hilsen

 

W_B

 

PS: Og fordi om De Hr. Marley er russ i år, trenger ikke vi andre som har opplevd det negative med russen "henge i en tynn tråd".  :roll:

8491754[/snapback]

 

 

Russen gjør mye drit. Men denne tråden og dets funksjon er så lite gjennomtenkt og reflektert at jeg på en måte blir litt lei meg inni meg, når folk ser ut til å bevisst fraskrive seg alle former for rasjonell tankegang og i det senke sitt utadgående intellektuelle nivå til nye dybder vi før ikke har sett.

 

Jeg har sett deg argumentere og diskutere godt før. Hvorfor gjør du ikke dette her? Mange har hatt sine dårlige erfaringer med russen, meg selv inkludert, men det gir ikke automatisk personene retten til å legge en hel tradisjon og deltagerne av den under hat eller mistillit. Ser du på meg som en rølpete ung jypling som ikke gjør annet enn å bedrive hærværk mot andres eiendom?

 

Og disse smutthullene du snakker om skal jeg huske på, for jeg vet hva du snakker om og jeg blir oppriktig bekymret.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...