Gå til innhold

Tråden om HTC s710


Anbefalte innlegg

superegge: Vanlig internettsider fungerer bra, selvfølgelig ikke optimalt ettersom vanlige websider som hardware.no etc er laget for stor skjerm over 800x600, og ikke en liten mobilskjerm. Hvis du laster ned Opera vil den reskalere siden for å etterlikne slik den ser ut på PC. Og i praksis kan du surfe hvilken som helst side, med eller uten frames.

 

YouTube-siden virker, men du får ikke sett videoene på grunn av mangel på Flash. Etter et par lette søk fant jeg Flash Lite 2.1 til Windows Mobile 5 (funket på 6 også). Denne kan lastes ned fra adobe.com. Ulempen er at den installerer ikke noe browserplugin så du kan bruke Flash i browseren. Du kan altså bare laste ned Flash-filer (fla og swf) til å vise i Flash-avspilleren. Om det finnes noen vei rundt vet jeg ikke, men jeg prøvde å søke litt på nett, og fant ut at en side på nettet, tinytube.com lar deg søke gjennom videoer fra Google, MySpace, Break.com etc, men kan ikke se at de lar deg søke gjennom YouTube-videoer (på tross av navnet).

De funket midlertidig ikke på min telefon på grunn av at telefonen min tydeligvis ikke støttet RTSP (Real Time Streaming Protocol). Men jeg har ikke gitt opp enda, vi er ikke de eneste som er interessert i å surfe YouTube på mobilen.

 

Kentinho: 1. Det følger bare med Windows Media Player. Du kan laste ned ekstra programvare som TCPMP, som er en veldig bra musikk- og videoavspiller, som tar en del formater Windows Media Player ikke tar. Noen Winamp-etterlikning har jeg ikke funnet.

 

2. Etter fire uker har jeg ærlig talt ikke lagt merke til dette slarket på grunn av skyvetastaturet. Dessuten så er denne typen slark veldig vanlig på telefoner med skyvemuligheter, at det skal være 100 % stramt til alle tider er det nok lite mulig å oppnå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Jeg har et par spørsmål angående denne telefonen.

 

1. Er musikkspilleren på telefonen bra? Evenuelt, er det mulig å laste ned en 3. partsavspillere ala Winamp på PC?

 

2. Hvordan er det med slark mellom tastaturet og telefonen?

 

Har fryktelig lyst på denne telefonen og får jeg positive svar her bestiller jeg den imorgen den dag :dribble:

9123721[/snapback]

1. Musikkavspilleren på telefon er etter min mening veldig bra. Da tenker jeg ikke på Meda Player som er greit nok, men på programmet "Lydbehandling". Dette er nesten identisk med det man får i Walkman-telefonene og i mange mp3-spillere, slik at man kan sortere etter artister, album, sjanger, lage spillelister osv. Eneste ulempen for noen er at det ikke er noen egen equalizer, men shuffling og repeat er på plass, samt full oversikt over gjenværende spilletid, låttittel, artist, album og sjanger. Dette programmet er oversiktlig og bra. :)

 

Ulempen med musikkavspilling er at man må kjøpe en overgang fra miniUSB til 3,5mm jack separat.

 

 

2. Jeg fikk telefonen min i april, og det er nå bittelitt slark nederst på telefonen. Jeg har den jo i lomma hele tiden, og den har ofte blitt utsatt for press og klemming, så det var ikke helt uventet at det kunne bli litt slark. Men det er ikke snakk om så mye at det er irriterende eller plagsomt. :)

Endret av >Jonas<
Lenke til kommentar

Hvordan er det med batterilevetiden?

 

Håper ikke det er slik at jeg må lade den hver dag/annen hver dag selv med lite bruk.

 

Bruker telefonen mest som mp3-spiller til og fra skolen. 45 min om dagen ca. Kanskje 3-4 sms også. Ett bilde i ny og ned :)

 

Står mellom S710 og K810i :D

 

K810i har jo sinnsykt bra levetid på batteriene.

Lenke til kommentar
Hvordan er det med batterilevetiden?

 

Håper ikke det er slik at jeg må lade den hver dag/annen hver dag selv med lite bruk.

 

Bruker telefonen mest som mp3-spiller til og fra skolen. 45 min om dagen ca. Kanskje 3-4 sms også. Ett bilde i ny og ned :)

 

Står mellom S710 og K810i :D

 

K810i har jo sinnsykt bra levetid på batteriene.

9129284[/snapback]

K810 bruker faktisk mye strøm når du bruker den! Dessuten er de to telefonene helt forskjellige. S710 er en telefon med mange flere muligheter enn K810. Grunnen til at jeg kjøpte S710, og ikke en vanlig mobiltelefon, var fordi jeg ville prøve noe nytt fordi jeg fort ble lei de vanlige telefonene og mulighetene deres.

 

Jeg bruker min en del, blir fort veklk over en halvtime med musikk over høyttaleren på telefonen, samt bruk av wifi og msn, og jeg lader ca hver 2.-3. dag, ettersom hvor mye jeg sitter med wifi. Sender du ikke så mange meldinger og bruker wlan lite, holder nok telefonen fin 4-5 døgn, kanskje 6 døgn også. :)

Kameraet til S710 tar ikke så ille bilder faktisk i dagslys, men når det begynner å mørkne faller kvaliteten mye. Men det er derfor vi har vanlige kameraer, right? :)

Lenke til kommentar
Er surfing på internett og msn gratis via wifi?

 

Har jo sånn trådløs router her hjemme. Da skulle man jo tro surfing via den er gratis, eller? :)

9133926[/snapback]

Stemmer. Eneste du må passe på er å skru på WiFi før du skal surfe, ellers går det på GSM/GPRS, og det er svindyrt!

Et annet godt tips er å skru av WiFi når du ikke surfer, for da søker ikke telefonen konstant etter tilgjengelig WLAN :)

 

Deilig å kunne snakke på MSN via WLANet til Burger King etc når man står å venter på bussen i byen :)

Endret av ronny-andre
Lenke til kommentar

klarte faktisk å få htc'en min litt fuktig for et par dager siden.

 

eneste jeg får frem på displayet nå er tre fargegraderinger med rød, grønn og blå med litt tekst som ikke gir så mye mening....

 

noen som har opplevd dette før?

 

:ermm:

Endret av groenlid
Lenke til kommentar

Heisann godtfolk med s710 ;) Har kjøpt min for ikke så mange ukene siden, men har et skikkelig irriterende problem nå når jeg har kjøpt meg et 2GB minnekort. Vil helst synce igjennom windows mediaplayer siden albumene mine er best sortert der :p Saken er det at mediaplayeren ser ikke noe annet enn telefonens flash minne på 64 mB som det nå er ca 30 mB igjen av, ikke den store musikksamlingen som kommer inn der med andre ord. Fatter det ikke for jeg kan fint gå inn og legge inn mapper manuellt på kortet mens telefonen er i, og mediaplayeren i telefonen finner sangene og kortet uten problemer. Det er bare det at dette er fryktelig upraktisk, hadde også vært greit å kunne ta tvseriene mine og over, noe som funker dårlig uten mediaplayeren. Noen som har en ide om hva som kan være galt?

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+123498734
Noen som vet hvordan man kan skaffe overgang fra miniUSB til minijack til denne tlf, eventuelt hvor ?

 

Mvh Trond :D

9144562[/snapback]

 

 

prøv på komplett...dem har det meste :)

Lenke til kommentar

Hei, har et lite problem som jeg ser at andre har nevnt før, når jeg surfer via wifi med min S710 så virker det som den benytter seg av EDGE istedet for wifi, det koster penger! Noe som det selvfølgelig ikke skal gjøre.

 

Er det noen mulighet for å skru av EDGE helt? Bruker bare wifi, så trenger ikke EDGE.

 

Er jo litt kjipt å betale for å surfe over wlan :hmm:

Lenke til kommentar
Hvordan er den til å se video med?

9146422[/snapback]

 

Funker som et skudd, bruker Orb på pcen, kobler til med wifi og så streames video over med 220 kbps hastighet. (noe høyere og det begynner å hakke) Er i grunnen veldig klart på den lille skjermen. :) Hadde fulladet batteri i går, snakket i telefonen ca 40 min og så en 1 times episode av top gear og da var batteriet på 64%. Noe som jeg må si meg godt fornøyd med, kjente på bakdekselet etterpå og det var ganske varmt, (sikkert 40grader) så batteriet ble pumpet for det det var godt for :p Uansett det funker flott med video :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...