Gå til innhold

Informasjon og råd om din Nintendo DS


Goranlol

Anbefalte innlegg

Er mulig å ta backup via wifi, men da trenger en såkalt flashcart, altså slik at du kan kjøre homebrew og lignende på maskina. Ikke akkurat noe brukervennligmåte å gjøre det på, men sist jeg sjekket var det eneste måte.

 

Her er en guide som forklarer hvordan: http://konsollguiden.no/index.php/ds-guider/Ta-backup-av-dine-Nintendo-DS-spill-og-savegames-over-Wi-Fi.html dog om den er up to date vet jeg ikke.

 

Edit: Er vel også mulig å kjøpe en eller annen USB dings som du kobler til PCen, som du kan putte NDS spillet inn og kopiere over save fila o.l.

Endret av Nitrius
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...
  • 3 måneder senere...

Dette er sikkert et par veldig simple spørsmål; men er det like lett og gjøres det på nøyaktig samme måte når man vil laste ned spill via et SD kort og R4 på en DSi XL som på en DS Lite, eller er det vanskeligere på XL siden den er nyere og softwareoppdateres via nettet siden den har trådløs tilkoblingsmulighet?

 

Jeg er blitt tipset om å kjøpe R4 Gold til en DSi XL samt et SD minnekort. Hvordan går man frem for å bruke dette? Bare laste ned spill på dataen, overføre til SD kortet og kjøre det inn i DS'en via R4 adapteren?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...