Gå til innhold

Bråker PS3 også?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Overraskende stille her ja. Desto mer liv på det svenske forumet. Sitter og overveier om jeg skal benytte 30dagers fristen selv.. Den støyer for mye til filmbruk. Og det er langt over de 22-25dB Sony sier den skal gi fra seg, selv om de ikke sier noe om i hvilken tilstand den skal gi disse dB'ene...

Min skifter mellom det jeg kaller nivå 3 og 4 når den folder, men går aldri under 3 i XMB eller ved film... Dvs den tilbringer 90-95% av tida i nivå 3 ved folding, en liten tur innom nivå 4 en sjelden gang i blant. Synes det er rart at den utvikler like mye varme i XMB som ved folding.. siden viften forholder seg likt.

Endret av 6502
Lenke til kommentar

Var og benyttet meg av 30 dagers returretten igår. Tror jeg kommer til å vente litt med å kjøpe igjen til det er størrre sjanse for å få en som er stille. Siden det er blitt så stille her, skal jeg følge med på den svenske tråden, og kjøpe når brukerne der begynner å rapportere om batcher med "friske" PS3er.

Lenke til kommentar

Sitter nå og spiller God of war (ps2 spill) på PS3 og vifta spinner straks opp i nivå 3 når jeg starter (som også skjer i ps3 spill btw). Den nekter videre plent å spinne ned til nivå 2 i xmb etter å ha spillt 1-2 timer. Må slå av og på igjen for at den skal legge seg på nivå 2 etter 1-2 min først i nivå 1...

 

Det er enda 10 dager igjen av returretten og hvis det ikke kommer noe nytt så går nok denne tilbake til elkjøp for enten bytting eller heving av kjøpet. Mest sannsynlig det siste for så vente på ny batch. Triste greier :( Hadde den i det minste holdt seg på nivå 1 i film og xmb... sukk.

Endret av Bubba-S
Lenke til kommentar

Jeg er griseheldig.

Min PS3 bråker innenfor de gitte 22-23 dB selv på max load over lang tid.

Jeg kan lett sette meg inn i folk som har PS3 som støyer og plager.

Har selv opplevd 3 stk Xbox360 med særdeles forskjellige støykarakterer, og skjønner det finnes forskjeller der ute.

 

Min PS3 er i alle fall sykt stille.

På nivå 1 (eller 0 som noen kaller det) kan man ikke høre noe.

Null, niks og ingen lyd, selv med øret inntil konsollen.

Jeg tror faktisk viften står i ro.

På Nivå 2 hører man den hvis man tar øret inntill konsollen.

På Nivå 3 kan jeg høre den går, med øret litt i fra, men straks jeg sitter i sofaen, så må jeg konse for å høre konsollen på nivå 3.

 

Men, jeg har samme "problem" som andre beskrive. Når den har vært innom nivå 3, så går den ikke tilbake til nivå 2 eller 1 igjen.

Men siden mitt nivå 3 er 22-23 dB, så er jeg godt fornøyd, for den merkes knapt likevel.

Lenke til kommentar

Noen som har noen smarte ideer til hvordan jeg kan måle støynivå ? Jeg vet overhode ikke hvor høyt / lavt 22-23dB er, så vanskelig for meg å si om den bråker for mye eller ikke.

 

Jeg har jo som tidligere nevnt en konsoll hvor viftene aldri går ned igjen, men om nivå 3 (som den kjører opp til om jeg spiller eller folder) er innenfor gitte 22-23dB har jeg vel lite jeg skulle sagt.

Lenke til kommentar

Noen i det svenske minhembio-forumet skrev følgende:

När jag bläddrade i manualen stod det att PS3an ska ha en ljudnivå på max 22dB, jag lånade en dB mätare, 2 meter ifrån konsolen uppmätts det till 56 dB ifrån ps3an

Stemmer det at dette tallet står i manualen? Selv har jeg så langt bare fått med meg at dette tallet er nevnt i enkelte av Sonys pressekonferanser samt noen av tilbakemeldingene fra Nordisk Film.

Lenke til kommentar
Denne konsollen bråker så mye at den kan høres fra 20 meter, og får min gamle Xbox til å virke muse-stille.

 

Etter ca 30 sekunder starter viften opp. Etter 5-6 minutter går den opp ett hakk til, og etter 30 sekunder går den enda opp ett hakk. Dette skjer når den kun er inne i menyene. Det spiller ingen rolle om den ligger horisontalt, eller står vertikalt. Viften holder denne hysteriske hastigheten konstant etter dette.

 

Utsiden kjennes meget varm ut, over 40 grader.

 

Konsollen er plassert på gulvet, hvor det er maks 19 grader. Plassert minst 20cm fra noen gjenstander. Etter hva jeg har forstått er dette feil, da denne konsollen skal være stillegående.

 

Den er i alle fall ikke til å ha i hus slik denne fungerer, så min går tilbake til Sony i morgen...

8222961[/snapback]

 

har du ps3 i det hele tatt?

 

maskina er ikke bom stille, men i forhold til 360 bråker den ike i det hele tatt.

Endret av Dilly Man
Lenke til kommentar

Kjøpte meg PS3 idag....

 

Var ikke akkurat bekymret over lydnivå, da du i 99/100 tilfeller enten ser på film eller spiller++, dvs noe som lager lyd på tv'n så det poenget faller litt bort...

 

Men etter litt testing kan jeg ikke konkludere med noe annent enn at den er meget støysvak og ikke akkurat en plage:)

 

Den blir litt varm på baksiden, men tatt i betrakning at denne pluggen har bedre regnekraft enn min nåværende pc, så klager ikke jeg: :love:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...