Jump to content

Jon_

Medlemmer
 • Content Count

  933
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 :)

Recent Profile Visitors

4378 profile views
 1. Er det bare min bruk, eller er batteritiden skikkelig dårlig på S21 (ikke plus eller ultra)? Min 4 år gamle sony varer i 2 dager om jeg ikke bruker den noe særlig, mens S21 varer bare et knapt døgn. Med aktiv bruk varer bare batteriet ca 18 timer. Veldig merkelig, evt dårlig.
 2. Jeg fikk det opp her også nå, etter å ha massert brukerprofilen min litt. Den ble opprettet for over 10 år siden så det var nok noe info som manglet.
 3. Er det flere som har problemer med å finne stedet i Samsung Members-appen hvor man får registrert seg for gratis galaxy buds pro? Mulig jeg er for rask på her, det står at det kan ta noen dager før tilbudet kommer opp, men jeg har jo plutselig fått opp noen tilbud her. Dessverre får jeg bare muligheten til å kjøpe enda en S21 og få buds på kjøpet, og det er jo ikke det jeg skulle gjøre nå. Betyr det at jeg vil få opp et annet tilbud etter hvert, eller må jeg gjøre undersøkelser med Samsung på hvorfor tilbudet ikke er tilgjengelig?
 4. Oppdatering: TP-Link Deco M9+ fungerte utmerket for meg, både som erstatning for telenors router, og i samarbeid med T-We over wifi.
 5. Nå bestilte jeg nevnte deco M9, så skal jeg legge inn svar her om det fungerer om jeg husker det
 6. Aha, ja det er vel en del forskjell på IPTV og koaks-TV, så mulig problemet ikke er så stort som jeg frykter. Det som går over nettverket for T-We med slike TV-signaler er kanskje helt uproblematisk å håndtere fra en annen type router... Vi får sjekke det Som du sier er det jo en løsning å ha en kabel mellom meshsatelitten (som også blir hovedenheten), det som er litt dumt er at selv om de bare er 4-5 meter fra hverandre, så blir det veldig lang kabel dersom jeg skal føre den langs veggen. Har ikke så lyst å bare legge den over gulvet (eller taket), naturlig nok. Det blir nok til at jeg kjøper Tp-Link deco M9, og så får jeg ta det derfra. Har tenkt på flere mulige varianter, også dette med å kjøre kabler rundt over alt, men det får nesten vente til jeg skal pusse opp stua. Er litt lettere å få til skikkelig kabling dersom en elektriker kan gjøre det meste av kabeljobben da.
 7. Jeg har i dag internett fra Telenor, av typen kabel-TV hybrid, dvs får nett ut av kabeltvuttaket inn i et modem. Har koblet på "standardrouteren" fra Telenor som vel er Zyxel p8702n. Har koblet TV-dekoderen til nettverket over wifi med en wifiadapter som er koblet til dekoderen med USB. Dette funger helt fint. Nå tenker jeg å kjøpe en mesh wifi-løsning siden det er litt svar dekning på nettverket utenom i stua. Ser ut som om TP-link deco m9 er det jeg vil gå for. Imidlertid leser jeg innimellom at T-we ikke fungerer uten denne zyxel p8702n routeren, og da forsvinner jo litt av poenget med nytt nettverksutsyr dersom jeg likevel må ha det gamle stående. Noen som kan bekrefte evt. avkrefte at et rent mesh-nettverk ikke fungerer me T-we? Vil en evt løsning være å trekke en ethrenetkabel fra mesh routeren til T-we dekoderen? Eller må jeg uansett ha denne zyxel-routeren koblet til for å få T-we?
×
×
 • Create New...