Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fett er vel viktig på sadler også? :/

 

Fett er åpenbart viktig på en sal også ja, men i motsetning til et par sko er det ikke så ekstremt viktig hvordan en sal ser ut, og følgelig finnes det en rekke produkter som kan brukes som ikke vil være hensiktsmessig å bruke på sko. Det er selvfølgelig ikke noe stort problem å tilføre skoene fuktighet etter at man har brukt saddle soap, men det er mer stress enn det gjerne er verdt, da det finnes en rekke produkter som kan oppfylle tilnærmet samme funksjon som saddle soap.

 

 

fort gjort å gjøre feil når både afinepairofsoes og hangersproject sier det funker på sko da.

 

For all del, det kan være helt greit å bruke. Det er bare greit å prøve det meste annet først.

Lenke til kommentar

Sliter voldsomt med å finne et par helt enkle, elegante, sorte chelsea-boots med gummisåle og litt høyde.

Disse hadde vært ideelle, men har dessverre ikke gummisåle.

 

Andre eksempler på hva jeg søker er f.eks. Santoni og disse fra Ferragamo. Begge er dog litt for dyre i utgangspunktet, og med toll og mva blir det dessverre alt for dyrt. Tenker fortrinnsvis 2-3k, men er litt fleksibel. Har trålet ebay og søkt gjennom bl.a. luisaviaroma, stylebop, mrporter, brandos, miinto(?) og nelly elns, men uten å finne akkurat det jeg er på jakt etter.

 

Noen som har tips, enten direkte til sko eller hvor jeg kan lete videre? Bor i Bergen. All hjelp mottas med stor takk.

Lenke til kommentar

Nei, det er ikke riktig, forskjell på ren minkolje og minkoljebasert. Saphir har fått til en meget god formel på Renovateur som skaper meget fin glans samtidig som den gir en fin mengde med fuktighet.

 

Mener det var en liten diskusjon i skopleie-tråden på SF om dette.

 

Saphir Leather Lotion er visstnok reno-light og var en bruker på SF som sverget til den i stedet for Renovateur for jevnlig tilføring av næring. (link nedenfor) Tror brukeren mente at Reno ikke var så godt egnet til dette som "alle" hevder og at den ikke burde brukes så altfor ofte.

 

Jeg fant ikke link så jeg er på tynn is her, men jeg tror ikke du trenger å bekymre deg nevneverdig over å bruke Renovateur på skoene dine.

 

http://www.afinepair...lm-lotion-125ml

Endret av Xtra
Lenke til kommentar

Fine de, er noen lignende modeller på ebay også til £150 som det sikkert går an å få sendt som gave, men som allerede nevnt har de dessverre kun gummi på hælen, og blir dermed litt upraktiske tenker jeg.

RM Williams Comfort Craftsman. Full gummisåle og har brukt de regelmessig som både vinter og høst sko i rundt 3 år. Velg poron insole btw.

 

B543NBL1000.jpg

Endret av Rankiz
  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...