Gå til innhold

Den massive skotråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har de noen spesifikke vintersko? Har lett litt smått på et par sider, men finner ikke noen som ser ut til å tåle 20-30 minusgrader? Har du noen spesifikke forslag, eller lignende?

Jeg har tre par vintersko (alle kjøpt fra http://www.herringshoes.co.uk/); Loake Mitchum, Loake Litchfield og Herring Coltham og alle tre fungerte helt fint i vinter med ullsokker.

Endret av Hvorre™
Lenke til kommentar

Har du lignende stil som resten her inne: Brouge-boots eller chelsea-boots.

Har de noen spesifikke vintersko? Har lett litt smått på et par sider, men finner ikke noen som ser ut til å tåle 20-30 minusgrader? Har du noen spesifikke forslag, eller lignende?

Strikk deg et skikkelig par med ullsokker :)

Lenke til kommentar

Noe dyrere (husker ikke nøyaktig i farten), men ikke veldig mye når du inkluderer moms og frakt. Men fra Herring kan du vel få skotrær inkludert.

Hvis du vet med sikkerhet hvilken størrelse som passer ville jeg kanskje vurdert å kjøpe fra herring likevel, men det avhenger jo litt av hvor mye styr det er for deg å dra til Oslo (forskjell på Bærum og Hamar liksom).

Litt utenfor Lillestrøm, så inget problem. Takk forresten!

Vet at Lille Vinkel har noen, så den er definitiv. Tror jeg ringer til Dagestad og hører. Noen her som vet hvilke av Grændsen butikkene som fører Loake? Var innom butikken på Byporten for litt siden, men så ingen der, om jeg ikke var blind. De andre har jeg aldri vært innom.

Endret av Vertical^
Lenke til kommentar

^ Jeg har sett at de fører Loake på Grensen/Eurosko på Strømmen Storsenter (tro det eller ei). Det er kanskje lettere for deg å dra dit først?

Vet du om de har greit utvalg på strømmen eller hvordan prisene er? Lenge siden jeg har vært der selv om det ikke er mer enn 10 min å kjøre..

Det er noen måneder siden jeg var der, og da så jeg bare at de hadde ett par i dameavdelingen, men så har Loake veldig få damemodeller, da. Prisene er de samme som på Lille Vinkel, såpass at du vil spare på å bestille dem fra England selv om du ender opp med å måtte betale toll/mva-avgifter. Godiva koster 1900 kr på Lille Vinkel og ca 1200 kr på Bradshaw & Lloyd som jeg bestilte fra. Prisen etter avgiftene endte på 1500 kr.

Lenke til kommentar

Prøvde å shine Loake Aldwychene mine litt i dag - men det gikk ikke helt som forventet. Tok først et tynt lag over hele skoen, lot det trekke litt inn, og børstet. Godt fornøyd å langt. Men så skylle jeg prøve å få de blankpusset på tuppen. Resultatet ble imidlertid at de ble mattere. Kan det være den oppklipte bomullst-skjorten jeg bruker som "pusseklut" ikke er egnet nok, eller er det noen andre fallgruver? Har sett på båd presidental shoe shine guide og en annen en jeg opprinnelig fulgte, som egentlig va identisk men litt mer detaljert, men skoen jeg har prøvd å plankpusse er nå såvidt mattere enn den andre, og ingen bedring i sikte. Er det verdt å prøve en nylonstrømpebukse hvis samboeren har en gammel liggende? Er jo det som er vanligst å bruke, innbiller jeg meg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...